Klaudia&Aza Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Witamy się żeby nie było że o was zapomniałyśmy :eviltong::calus: Quote
natija Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 hallo gdzie sie podziewacie;)gdzie foty:diabloti: Quote
lula2010 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 ....zart kiepski :mad:....pogoda do d:angryy: y...,dobrze ,ze ten Dzien Psa jest :multi: Quote
Oscar Patric Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Foty muszą się naprodukować:diabloti::evil_lol:,ale nie wiem kiedy Oscarkowi życzonka złożyłam,buziola dostałam,więc Chłopina zadowolony:lol: Quote
natija Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 dzisiaj dzien psa i nawet foty nie uraczymy:shake: Quote
Leokadia Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [quote name='natija']dzisiaj dzien psa i nawet foty nie uraczymy:shake:[/QUOTE] A tyś ile fot dzisiaj wstawiła?:diabloti: Quote
natija Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 ja hmmm wczoraj i jeszcze przedwczoraj wiec sie liczy tez na dzis:eviltong:banere dzisiaj dalam:eviltong: Quote
Oscar Patric Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Siostra dzisiaj filmik nagrała,jak sobie Synek spaceruje,mamy cieplutko 31:eviltong: ,w końcu,mam nadzieję że lato w końcu na dobre się rozpoczeło.Byłam dzisiaj w Chorzowie po załatwiać sprawunki,widziałam dwie śliczne Dziewczynki jedną pręgowaną Astkę i Rottkę:loveu:,z Astką się przywitałam,a z Rottką z daleka,właściciel mówił że nie wolno jej głaskać. Quote
Oscar Patric Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 zgrywa się filmik tak bez końca,net mnie dobija:angryy: Quote
Oscar Patric Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Filmik z dzisiejszego spacerku:) :) [URL]http://www.youtube.com/watch?v=rgSSvs7LO6I&feature=youtu.be[/URL] Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 biedny,glodny Oscarek musi trawe wcinac:diabloti: Quote
Oscar Patric Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='natija']biedny,glodny Oscarek musi trawe wcinac:diabloti:[/QUOTE] oj tak,Pańcia wredna i głodzi go:evil_lol:,więc borok sam musi dbać o siebie:lol: zaś dzisiaj jest piękna pogoda,Synek z bratem nad wodą,Ja jutro do pracy:multi:,mam na popołudnie,ale się ciesze Quote
Sonka95 Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Najpierw tarzanko a potem szukanie dobrej trawki :) Quote
Oscar Patric Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='Sonka95']Najpierw tarzanko a potem szukanie dobrej trawki :)[/QUOTE] bo Oscar to nie pies tylko krowa:evil_lol: Quote
Sonka95 Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='unikatowydiament']bo Oscar to nie pies tylko krowa:evil_lol:[/QUOTE] Moja też zjada trawe :evil_lol: ... wczoraj to tak się zajadała , że nawet ją wolała od herbatnika :diabloti: Quote
Oscar Patric Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='Sonka95']Moja też zjada trawe :evil_lol: ... wczoraj to tak się zajadała , że nawet ją wolała od herbatnika :diabloti:[/QUOTE] u Nas podobnie,nie raz jak mu nie zabronię,jadł by trawę bez końca,ale wiadomo że jestem paskudna i za dużo mu nie pozwalam,nie raz jak jej się za dużo naje,wymiotuje nią,a potem trzebna mu robić masaż brzuszka,bo źle się czuje,więc tylko trochę skubnie i koniec Quote
Oscar Patric Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 Muszę Synusiowi zrobić kolację,pewnie będzie głodny jak wilk,jak wróci z nad wody z bratem,woda zawsze wszystko wyciąga,upiekę mu mięcho i zrobię do tego gotowane warzywa na parze i do tego sos podam,a niech paskud ma:eviltong:.Cieszę że w tym roku Oscar jest już po urlopiku,teraz nad wodę z bratem jeździ,brat tez w góry go zabieże,Ja w tym roku nie dam radę,nigdzie wyskoczyć,klapa:placz:. Jak Ewelina nie zapomni,ma fotki mi e-mailem z wczasów przysłać,już dwa razy prosiłam. Quote
Sonka95 Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='unikatowydiament']u Nas podobnie,nie raz jak mu nie zabronię,jadł by trawę bez końca,ale wiadomo że jestem paskudna i za dużo mu nie pozwalam,nie raz jak jej się za dużo naje,wymiotuje nią,a potem trzebna mu robić masaż brzuszka,bo źle się czuje,więc tylko trochę skubnie i koniec[/QUOTE] Moja to jakoś nie wymiotuje dopuki nie wsiądzie do samochodu tam to jest pewne , że to zwróci :diabloti: Oskarek to ma bardzo fajnie najpierw nad wode potem w góry :cool3: nie jedna osoba by tak chciała spędzić wakacje :) Quote
Aleksa. Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Rany, ale mu dobrze. :D choć nie powinien jeść takiego jedzenia maruda :mad: :D Quote
monia&nero Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='unikatowydiament']u Nas podobnie,nie raz jak mu nie zabronię,jadł by trawę bez końca,ale wiadomo że jestem paskudna i za dużo mu nie pozwalam,nie raz jak jej się za dużo naje,wymiotuje nią,a potem trzebna mu robić masaż brzuszka,bo źle się czuje,więc tylko trochę skubnie i koniec[/QUOTE] skąd ja to znam :) moje też na dworze jak krówki na wypasie :) trawka jest pyszna przecież :) [quote name='unikatowydiament']Muszę Synusiowi zrobić kolację,pewnie będzie głodny jak wilk,jak wróci z nad wody z bratem,woda zawsze wszystko wyciąga,upiekę mu mięcho i zrobię do tego gotowane warzywa na parze i do tego sos podam,a niech paskud ma:eviltong:.Cieszę że w tym roku Oscar jest już po urlopiku,teraz nad wodę z bratem jeździ,brat tez w góry go zabieże,Ja w tym roku nie dam radę,nigdzie wyskoczyć,klapa:placz:. Jak Ewelina nie zapomni,ma fotki mi e-mailem z wczasów przysłać,już dwa razy prosiłam.[/QUOTE] oj oj ale pyszne jedzonko mniam :) Księciunio ma super Pańcię! Ja w tym roku tez miałam urlop bez wyjazdu :( Quote
Recommended Posts