Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Siostra dzisiaj filmik nagrała,jak sobie Synek spaceruje,mamy cieplutko 31:eviltong: ,w końcu,mam nadzieję że lato w końcu na dobre się rozpoczeło.Byłam dzisiaj w Chorzowie po załatwiać sprawunki,widziałam dwie śliczne Dziewczynki jedną pręgowaną Astkę i Rottkę:loveu:,z Astką się przywitałam,a z Rottką z daleka,właściciel mówił że nie wolno jej głaskać.

Posted

[quote name='natija']biedny,glodny Oscarek musi trawe wcinac:diabloti:[/QUOTE]
oj tak,Pańcia wredna i głodzi go:evil_lol:,więc borok sam musi dbać o siebie:lol:
zaś dzisiaj jest piękna pogoda,Synek z bratem nad wodą,Ja jutro do pracy:multi:,mam na popołudnie,ale się ciesze

Posted

[quote name='unikatowydiament']bo Oscar to nie pies tylko krowa:evil_lol:[/QUOTE]

Moja też zjada trawe :evil_lol: ... wczoraj to tak się zajadała , że nawet ją wolała od herbatnika :diabloti:

Posted

[quote name='Sonka95']Moja też zjada trawe :evil_lol: ... wczoraj to tak się zajadała , że nawet ją wolała od herbatnika :diabloti:[/QUOTE]
u Nas podobnie,nie raz jak mu nie zabronię,jadł by trawę bez końca,ale wiadomo że jestem paskudna i za dużo mu nie pozwalam,nie raz jak jej się za dużo naje,wymiotuje nią,a potem trzebna mu robić masaż brzuszka,bo źle się czuje,więc tylko trochę skubnie i koniec

Posted

Muszę Synusiowi zrobić kolację,pewnie będzie głodny jak wilk,jak wróci z nad wody z bratem,woda zawsze wszystko wyciąga,upiekę mu mięcho i zrobię do tego gotowane warzywa na parze i do tego sos podam,a niech paskud ma:eviltong:.Cieszę że w tym roku Oscar jest już po urlopiku,teraz nad wodę z bratem jeździ,brat tez w góry go zabieże,Ja w tym roku nie dam radę,nigdzie wyskoczyć,klapa:placz:. Jak Ewelina nie zapomni,ma fotki mi e-mailem z wczasów przysłać,już dwa razy prosiłam.

Posted

[quote name='unikatowydiament']u Nas podobnie,nie raz jak mu nie zabronię,jadł by trawę bez końca,ale wiadomo że jestem paskudna i za dużo mu nie pozwalam,nie raz jak jej się za dużo naje,wymiotuje nią,a potem trzebna mu robić masaż brzuszka,bo źle się czuje,więc tylko trochę skubnie i koniec[/QUOTE]

Moja to jakoś nie wymiotuje dopuki nie wsiądzie do samochodu tam to jest pewne , że to zwróci :diabloti:

Oskarek to ma bardzo fajnie najpierw nad wode potem w góry :cool3: nie jedna osoba by tak chciała spędzić wakacje :)

Posted

[quote name='unikatowydiament']u Nas podobnie,nie raz jak mu nie zabronię,jadł by trawę bez końca,ale wiadomo że jestem paskudna i za dużo mu nie pozwalam,nie raz jak jej się za dużo naje,wymiotuje nią,a potem trzebna mu robić masaż brzuszka,bo źle się czuje,więc tylko trochę skubnie i koniec[/QUOTE]
skąd ja to znam :) moje też na dworze jak krówki na wypasie :) trawka jest pyszna przecież :)

[quote name='unikatowydiament']Muszę Synusiowi zrobić kolację,pewnie będzie głodny jak wilk,jak wróci z nad wody z bratem,woda zawsze wszystko wyciąga,upiekę mu mięcho i zrobię do tego gotowane warzywa na parze i do tego sos podam,a niech paskud ma:eviltong:.Cieszę że w tym roku Oscar jest już po urlopiku,teraz nad wodę z bratem jeździ,brat tez w góry go zabieże,Ja w tym roku nie dam radę,nigdzie wyskoczyć,klapa:placz:. Jak Ewelina nie zapomni,ma fotki mi e-mailem z wczasów przysłać,już dwa razy prosiłam.[/QUOTE]
oj oj ale pyszne jedzonko mniam :) Księciunio ma super Pańcię! Ja w tym roku tez miałam urlop bez wyjazdu :(