Ty$ka Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Może po prostu potrzebuje tych głodówek ;) Albo ma za duże porcje... sama nie wiem :) Dobrze, że w ogóle je, a Twoja rodzina trzyma się ustalonych zasad - u mnie to nie przejdzie niestety... ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 ja Cię rozumiem,bo szlag mnie trafia jak Luna cały dzień nic nie zje:mad:albo robi właśnie tak,że raz je dużo,a raz nie je wcale,głupol. Tylko,że ona wie co ja o tym myślę..bo jak ładnie zje to czeka na deser(żujka,kostka,ciacho) a jak nie zje,albo tylko trochę skubnie,to nie czeka bo wie,że nie dam jej deseru. Quote
ania90 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Oskarek to jest agent z tymi glodowkami :mad: U mnie to tak bylo zawsze na poczatku jak psiak przyszedl do mnie, nie jadl bo myslal ze dostanie cos innego albo ze bede sie nim przelecac, cwaniaki jedne, ale po 1-2mies doszli do wniosku ze trza jesc to co dostaja i o tej porze ktora jest ustalona, tak sie nauczyli i juz nie mam z nimi klopotu. Jedynie glodowke se zrobia jak cos im "lezy na zoladku". Teraz to jak przychodzi pora posilku to oni leca do misek i czekaja az dostana , a jak za dlugo musza czekac to zaczynaja skomlic zeby pancia przypadkiem nie zapomniala o jedzeniu, chociaz jeszcze mi sie to nie zdarzylo, oprocz glodowek przymusowych przed zabiegami :mad: Quote
phase Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Dzień dobry Oscareczki. :) Życzymy miłego weekendu. ;) Quote
Oscar Patric Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [quote name='Ty$ka']Może po prostu potrzebuje tych głodówek ;) Albo ma za duże porcje... sama nie wiem :) Dobrze, że w ogóle je, a Twoja rodzina trzyma się ustalonych zasad - u mnie to nie przejdzie niestety... ;)[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']ja Cię rozumiem,bo szlag mnie trafia jak Luna cały dzień nic nie zje:mad:albo robi właśnie tak,że raz je dużo,a raz nie je wcale,głupol. Tylko,że ona wie co ja o tym myślę..bo jak ładnie zje to czeka na deser(żujka,kostka,ciacho) a jak nie zje,albo tylko trochę skubnie,to nie czeka bo wie,że nie dam jej deseru.[/QUOTE] [quote name='ania90']Oskarek to jest agent z tymi glodowkami :mad: U mnie to tak bylo zawsze na poczatku jak psiak przyszedl do mnie, nie jadl bo myslal ze dostanie cos innego albo ze bede sie nim przelecac, cwaniaki jedne, ale po 1-2mies doszli do wniosku ze trza jesc to co dostaja i o tej porze ktora jest ustalona, tak sie nauczyli i juz nie mam z nimi klopotu. Jedynie glodowke se zrobia jak cos im "lezy na zoladku". Teraz to jak przychodzi pora posilku to oni leca do misek i czekaja az dostana , a jak za dlugo musza czekac to zaczynaja skomlic zeby pancia przypadkiem nie zapomniala o jedzeniu, chociaz jeszcze mi sie to nie zdarzylo, oprocz glodowek przymusowych przed zabiegami :mad:[/QUOTE] Od kąt ojciec z nami nie mieszka,nie ma podkarmiania Oscarka,rodzeństwo i mama,uważają że pies,ma mieć swoją porcję i nic więcej,tak samo nie ma u Nas żebrania.Dzisiaj Oscar zjadł 2 racuchy,a 3 schował pod łóżko:diabloti:.Co raz bardziej czuć wiosnę,za oknem wierzba ma co raz większe bazie,słoneczko świeci,ale wieją marcowe wiatry.Byliśmy dzisiaj na długim spacerku z Księciuniem.Wczoraj z barciszkiem widziałam"Mama" i "Życie Pi",oczywiście Oscar też musiał się wcisnąć,i o mało Asusa nie zwalił:angryy:,gdyby nie refleks brata. A teraz Synek sobie śpi,mam morfologię do dupy,dostałam lekarstwo,jak je wybiorę,muszę jeszcze raz iść na badanie,czy jest już ok Quote
Oscar Patric Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [quote name='phase']Dzień dobry Oscareczki. :) Życzymy miłego weekendu. ;)[/QUOTE] doberek,buziole zasyłamy:) :) Quote
Oscar Patric Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [quote name='Aleksandra95']Pozdrawiamy słonecznie :loveu:[/QUOTE] dziękujemy,miłego i spokojnego weekendu:) Quote
Oscar Patric Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 Stare dobre czasy,ehhhhhhhhhhh [IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/frty_zps6740bdf4.jpg[/IMG] Quote
Sonka95 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Fajna fotka :loveu: [url]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/frty_zps6740bdf4.jpg[/url] U nas dzisiaj tez było słoneczko , ale straszna zimnica :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 witanko sobotnie oby następna Twoja morfologia była jak najlepsza:thumbs: Quote
Oscar Patric Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [quote name='Aleksandra95']a co teraz nie dobre ? :)[/QUOTE] może nie,niedobre tylko inne,trzeba się do nich przyzwyczaić jakoś [quote name='Buszki']Teraz czas na nowe dobre czasy ;).[/QUOTE] zobaczymy [quote name='lula2010']witamy sie sobotnio :loveu:[/QUOTE] My także:) :) [quote name='Sonka95']Fajna fotka :loveu: [URL]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/frty_zps6740bdf4.jpg[/URL] U nas dzisiaj tez było słoneczko , ale straszna zimnica :roll:[/QUOTE] dzięki:oops: zapowiadają ładną i ciepłą pogodę:multi: Quote
Oscar Patric Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [quote name='marta.k9080']witanko sobotnie oby następna Twoja morfologia była jak najlepsza:thumbs:[/QUOTE] dzięki:) [quote name='monia&nero']Witam się sobotnio! Głaski dla Księciunia[/QUOTE] hej,głaski przekażę :) :) [quote name='Ty$ka']Dobry wieczór :)[/QUOTE] dobry,dobry:) Quote
Ptysiak Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Hej Oscarki :) Mi Ptysiek też nieraz robi cyrki z jedzeniem... już przestałam się tym martwić. Właściwie to się ciągle wkurzam ale nie wygram... Jak jest głodny to zjada nawet sam suchy, widocznie czasami te nasze futerka tak mają ;) Aguś wiem, że Samemu ciężko ale... nie szukaj na siłę. Samo przyjdzie :) Ja czasami wolałabym być sama ;) Quote
Oscar Patric Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [quote name='Ptysiak']Hej Oscarki :) Mi Ptysiek też nieraz robi cyrki z jedzeniem... już przestałam się tym martwić. Właściwie to się ciągle wkurzam ale nie wygram... Jak jest głodny to zjada nawet sam suchy, widocznie czasami te nasze futerka tak mają ;) Aguś wiem, że Samemu ciężko ale... nie szukaj na siłę. Samo przyjdzie :) Ja czasami wolałabym być sama ;)[/QUOTE] witaj Izunia:) Staram się nie szukać na siłę,najgorzej jak naoglądam się małych dzieci,albo par razem szczęśliwych,w tedy zazdrość mnie ogarnia:-(,a wiem dobrze ze nie powinnam.Pisałam sobie przed chwilą z gówniarzem,rozśmieszył mnie na całego,romans mi zaproponował:lol:,grzecznie napisałam co o takich jak on sądzę.A co się tyczy Oscarka,im On jest starszy tym ma większe odchyły,najwięcej problemów na z jedzeniem.Często wystraszy się ale nie wiem czego i robi w tedy mi siku,a ostatnio co raz częściej spina się,jeży i albo warczy albo szczeka na ludzi,a przy tym na niektórych patrzy się tak twardo.A od szczeniaka lubił wszystkich ludzi. Quote
Ptysiak Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Agus masz gg? Jak coś to się odezwij : 8679103 Quote
Oscar Patric Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [quote name='Ptysiak']Agus masz gg? Jak coś to się odezwij : 8679103[/QUOTE] miałam,muszę znaleźć je,mam gdzieś go zapisanego Quote
Błyskotka Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Wspomnienia są najlepsze :) Super że można je uwiecznić na zdjęciach :) Quote
Recommended Posts