Lidkad Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 przystojniaczku pokaż się!!!! może komuś wpadniesz w oko... Quote
Iza i Avanti Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Król w Sopocie 16. Aragorn 17. Miła i Aragorn 18. Aragorn 19. Aragorn Quote
Atomowka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 On jest cudny, nie potrafię słowami wyrazić mojego zachwytu. Piękny, dostojny, majestatyczny. Quote
Lidkad Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 a może w weekend ktoś mnie tu znajdzie!!! ja ciągle czekam.... Quote
Iza i Avanti Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Portret Króla Aragorn na balkonie Quote
Iza i Avanti Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Aragorn w odwiedzinach... "W sobotę mieliśmy zaszczyt gościć u siebie Króla Aragorna i Miłą. Krysia przywiozła je specjalnie na niedzielną akcje na Polach Mokotowskich. W sobotę boksiołki zostały z nami na parę godzinek. Wizyta była naprawdę super. Aragorn, Miłka, Nigra i Teila dogadali się bez problemu czy jakichkolwiek scysji. Nawet cieczka Teili nie była punktem zapalnym- co prawda Król był zainteresowany Teiliśką, ale Nigra dokładnie mu wytłumaczyła, że Teila nie jest dla niego i że może sobie leżeć, chodzić ma tylko jedno zastrzeżenie - ma się nie zbliżać do Teili bo będzie miał z nią na pieńku. Aragorn wszystko pojął i zachowywał się wzorowo. Leżał majestatycznie ( najchętniej na balkonie). Dziadunio jest psem super zrównoważonym, spokojnym, pewnym siebie. Żadna nowa sytuacja nie wzbudza w nim strachu czy lęku. Biorąc pod uwagę fakt iż spędził większość lub całe życie przy budzie to wręcz niewiarygodne i świadczy o jego wspaniałym charakterze i silnej psychice. U nas w domu czuł się jak u siebie, mimo, że widział nas i nasz dom pierwszy raz w życiu. Żebyście mogli zobaczyć jego mądrość kiedy obserwował moje kontakty z Nigrą i Teilą- kiedy je przytuliłam i ucałowałam on siedział na przeciwko w odległości 1,5 m i przyglądał się temu z zaciekawieniem - jak by mówił- " aha, więc tak wygląda życie w normalnym domu...Czyli dom u Krysi nie jest jedyny, w którym się tak robi" po czym jak podeszłam do niego to starał się zachowywać dokładnie tak jak one. Potem dowiedziałam się od Krysi, że już wie co to są buziaki i chętnie je rozdaje, bo zdążył się tego nauczyć. Króla trzeba po prostu zobaczyć na własne oczy, nie da się tego opisać jakim wspaniałym psem jest- powiem jedno gdybym nie mieszkała w bloku i nie miała już 2 suk Aragorn nie wróciłby dziś do Gdańska. A teraz patrzcie i podziwiajcie: Król Aragorn Tłumaczenie zastrzeżeń przez Nigrę Rude vs Czarne Quote
Yana Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 nie dość, że piekny, to jeszcze ma wspaniały charakter :-) Quote
Iza i Avanti Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 A Król nadal czeka... Ale może już niedługo... Ciiiiiiiiiiiiiiiii! nie zapeszajmy i kciuki trzymajmy! Quote
Iza i Avanti Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 [IMG]http://img713.imageshack.us/img713/9274/img2944ew.jpg[/IMG] Quote
Lidkad Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 słoneczko za oknem...może to dobry znak dla naszego Króla!!! Quote
tatankas Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 On jest taki cudowny,z ta cegłówką w Sopocie zdjęcie bomba,trzymam kciuki,by znalazł dobry domek.Sama z chęcią bym go wzięła,niestety u nas brak już miejsc.(na 60m-ja,mąż,trzy córki,boksiowa panienka i 4 koszatniczki). Quote
Recommended Posts