Kama & Diana Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Jak w temacie co sądzicie o obrożach łańcuszkowych? Polecacie podwójną czy pojedynczą. Zastanawiam się nad kupnem. Warto? Quote
dino i roki Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Witam!! Ja mam dużo takich obroży. Miałam podwójną, ale sprzedałam znajomej. Polecam skórzaną. Skórzana jest najbezpieczniejsza i wytrzymała. Parcianą szybko przegryzie, a co do łańcuszkowych .. to zależy.. Nie polecam dławika i kolczatki. Ja kupiłam i nie używam. Podwójna jest ładna, miałam, ale sprzedałam znajomej ponieważ kupiłam za dużą. Najlepsza jak już mówiłam jest skórzana. Pozdrawiam! Quote
murakami Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Jak pojedyncza to z IPO. Mam taka z karabińczykiem. Rewelacja. Co prawda służy mi raczej jako ozdoba i nośnik adresówki, czasami tylko prowadzę na niej Bono, ale jakość jest nie do przecenienia. [url]http://ipo-sklep.pl/index.php?k36,sprzet-szkoleniowy-lancuszki,1[/url] Quote
Kama & Diana Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 ja raczej zastanawiałam się nad podwójną. Quote
Recommended Posts