Paulina87 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Gordon wyglądem przypomina mix husky i Akita inu, jest to duży potężny samiec o bardzo przyjaznym usposobieniu, jest tak spragniony kontaktu z człowiekiem, że zostawiony sam przeraźliwie "jodłuje". To może stanowić jego wadę, ale wydaje mi się, że da się go tego oduczyć. Potrafi chodzić na smyczy, ale jak to pies w typie husky trochę ciągnie. Nie wiadomo jeszcze czy zgadza się z innymi psami, ale z kolegami w kojcach obok nie wszczyna awantur. Gordon kilka dni temu został wykastrowany :razz: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Kontakt do mnie 693-545-982 [email protected] GG 4619464 Quote
Paulina87 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Nie ma allegro, ponieważ jego ktoś sobie zarezerwował w schronisku, kazał wykastrować, a potem się po niego nie zgłosił, tak więc dopiero od wczoraj wiadomo, że Gordon szuka domu. Quote
zeberka4 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [LIST] [*]Gordon to piekny pies,wy6starcza ogloszenia, napewno ktos go wypatrzy [/LIST] Quote
LadyS Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Paulina87 napisał(a):Nie ma allegro, ponieważ jego ktoś sobie zarezerwował w schronisku, kazał wykastrować, a potem się po niego nie zgłosił, tak więc dopiero od wczoraj wiadomo, że Gordon szuka domu. To co, zrobić? Quote
LadyS Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Czy pisać, że pies jest w schronisku, czy tylko dać ten kontakt z pierwszego postu? Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1116957840 Quote
LadyS Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Paulina87 napisał(a):lepiej tylko kontakt Napisałam, że jest pod opieką wolontariuszki i podałam kontakt, zresztą - sama widzisz. Quote
zeberka4 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 robiłam gordonowi cafeanimal ale nie był podany wiek na oko dałam mu 2lata http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Gordon,17757 Quote
missy87 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Byliśmy dzisiaj na kilkudziesieciominutowym spacerze, a jemu ciągle mało mimo upałów. Ale myślę, że był zadowolony, przestał w końcu przeraźliwie wyć. Podobno w przyszłym tygodniu ma pojechać do nowego domu Quote
zeberka4 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 piekny z niego psiak i oby przyszły dom odpowiedzialny Quote
Recommended Posts