Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przenosząc rozmowę na ten wątek ;) Oznajmiam, że w ostateczności mogłabym sunię przewieźć jedynką... Tylko ktoś musiałby na mnie czekać na stacji PKS, bo Szczecina nie znam ;P

• Replies 906
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A kiedy?I o której?Musiałaby w plany lekcji dziewczyn zobaczyć czy dam radę,choć nie wiem,czy nie lepiej kogoś ze Szczecina wziąć,bo ja do Szczecina mam prawie 20km.

Posted

A wie ktoś jak to jest z psami w autobusie ?
Wiem, że w pociągu mały pies który siedzi na kolanach jest spokojny o tyle właściciel nie musi za niego płacić żadnego biletu.
W razie czego mogę z Niną pojechać w piątek.

Posted

W piątek za tydzień??? Blacky - jaja sobie chyba robisz. Dla tej suni KAŻDY dzień jest ważny.
Z psem można podróżować zarówno pociągiem, tramwajem, jak i autobusem, trzeba tylko wykupić bilet.
[B][URL="http://www.dogomania.../members/110717-YxNinaxY"][/URL][/B]
YxNinaxY - jeśli będziesz niunię wiozła autobusem, weź taksówkę z dworca do TOZu i z powrotem, zwrócę Ci wszystkie koszty - biletów autobusowych też.
Jednakże podróż autobusem będzie dla suni z pewnością stresująca, więc byłoby dobrze, gdyby się udało tego uniknąć w jej stanie :(

Posted

Jeszcze jutro zadzwonie do Pani Gosia i poproszę o przekazanie stróżom w PUKu o tym że adopcja się odbędzie. Wtedy Tatankas będzie mogła zabrać ją w niedziele. To będzie najlepsze rozwiązanie. Pani Gosia niestety nie będzie mogła tych papierów uszykować bo była dzisiaj ze swoją sunią na sterylce i nie opuście jej przez weekend na 2 metry. Pewnie dla niej też będzie ważna ta sprawa. W razie czego napiszę jeszcze jutro.

Tatankas, o której w niedziele planujesz w razie czego zabrać sunię ?

Posted

Pamiętacie Taje ? [url]http://kojec-gryfino.bloog.pl/index.html?id=6208899&title=Taja-Adoptowana[/url]
Taka została od nas adoptowana, a ostatnio dostałam wiadomość że się oszczeniła :(
Nie z winy właścicieli, tylko w czasie adopcji była szczenna.

[U]Do jakiego wieku można szczeniaki poddać eutanazji ?[/U]

Posted

W razie W jak to dzisiaj jest z tym otwarciem,do której dzisiaj mają?Może namówię męża na odwiedziny u babci w Myśliborzu,w drodze powrotnej byśmy mogli odebrać ją.Ale skubaniec już się domyśla,bo go ciągle wypytuję co i jak?A sknera zaraz będzie za benzynę krzyczał.hihihi.

Posted

[quote name='agnieszka32']W piątek za tydzień??? Blacky - jaja sobie chyba robisz. Dla tej suni KAŻDY dzień jest ważny.
Z psem można podróżować zarówno pociągiem, tramwajem, jak i autobusem, trzeba tylko wykupić bilet.
[B][URL="http://www.dogomania.../members/110717-YxNinaxY"][/URL][/B]
YxNinaxY - jeśli będziesz niunię wiozła autobusem, weź taksówkę z dworca do TOZu i z powrotem, zwrócę Ci wszystkie koszty - biletów autobusowych też.
Jednakże podróż autobusem będzie dla suni z pewnością stresująca, więc byłoby dobrze, gdyby się udało tego uniknąć w jej stanie :([/QUOTE]

Dziękuję.
Tez myślałam o tym, że sunia może się stresować. Jeżeli tatankas nic nie wymyśli to tak jak mówiłam, w ostateczności zawiozę małą w poniedziałek.
Ewentualnie jakby jutro dało radę małą wyciągnąć to za zwrotem kosztów paliwa mogę przwywieźć małą samochodzem ( z chłopakiem, on szczecin zna :D )

Posted

[quote name='tatankas']W razie W jak to dzisiaj jest z tym otwarciem,do której dzisiaj mają?Może namówię męża na odwiedziny u babci w Myśliborzu,w drodze powrotnej byśmy mogli odebrać ją.Ale skubaniec już się domyśla,bo go ciągle wypytuję co i jak?A sknera zaraz będzie za benzynę krzyczał.hihihi.[/QUOTE]
Z tego co wiem to dzisiaj tez zamknięte..

Posted

[quote name='tatankas']W razie W jak to dzisiaj jest z tym otwarciem,do której dzisiaj mają?Może namówię męża na odwiedziny u babci w Myśliborzu,w drodze powrotnej byśmy mogli odebrać ją.Ale skubaniec już się domyśla,bo go ciągle wypytuję co i jak?A sknera zaraz będzie za benzynę krzyczał.hihihi.[/QUOTE]
Tatankas w weekendy Kojec jest nieczyny jest tylko stróżówka 24 h/dobe :) Zaraz zadzwonie do Pani Gosi i dowiem się czy da się załatwić tą adopcję.
A dzisiaj o której byście jechali ? ;)

Posted

Rozmawiałam z Panią Gosią, zadzowni do stróżówki i poinformuje o adopcji.
To kiedy przyjedzieci (dzisiaj, jutro?) i o której godzinie, bo ja muszę być przy adopcji.

Posted

To ja może powiem tak:wyjazd jest po sunię,po drodze zahaczymy babcię.Dzieciaki przeziębione,więc Laguna odpadła.Ale jadę po sunię na 100% dziś lub jutro tylko napisz kiedy!

Posted

[quote name='tatankas']To ja może powiem tak:wyjazd jest po sunię,po drodze zahaczymy babcię.Dzieciaki przeziębione,więc Laguna odpadła.Ale jadę po sunię na 100% dziś lub jutro tylko napisz kiedy![/QUOTE]
Mi pasuje każda pora akurat w ten weekend :)
W razie czego podaje mój numer[B] tel. 694-539-289[/B].
Od Ciebie zależy kiedy przyjedziecie ;)
Powiedziane jest w stróżówce że adopcja odbędzie się w weekend.

Posted

Jestem po rozmowie z Tatankas ;)
Umówiłyśmy się na jutro.

Czekam jeszcze na wiadomość od Moniki z TOZu gdzie Tatankas ma zawieść sunię.

Trzymajcie kciuki ! ;)