YxNinaxY Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Przenosząc rozmowę na ten wątek ;) Oznajmiam, że w ostateczności mogłabym sunię przewieźć jedynką... Tylko ktoś musiałby na mnie czekać na stacji PKS, bo Szczecina nie znam ;P Quote
tatankas Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 A kiedy?I o której?Musiałaby w plany lekcji dziewczyn zobaczyć czy dam radę,choć nie wiem,czy nie lepiej kogoś ze Szczecina wziąć,bo ja do Szczecina mam prawie 20km. Quote
blacky. Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 A wie ktoś jak to jest z psami w autobusie ? Wiem, że w pociągu mały pies który siedzi na kolanach jest spokojny o tyle właściciel nie musi za niego płacić żadnego biletu. W razie czego mogę z Niną pojechać w piątek. Quote
agnieszka32 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 W piątek za tydzień??? Blacky - jaja sobie chyba robisz. Dla tej suni KAŻDY dzień jest ważny. Z psem można podróżować zarówno pociągiem, tramwajem, jak i autobusem, trzeba tylko wykupić bilet. [B][URL="http://www.dogomania.../members/110717-YxNinaxY"][/URL][/B] YxNinaxY - jeśli będziesz niunię wiozła autobusem, weź taksówkę z dworca do TOZu i z powrotem, zwrócę Ci wszystkie koszty - biletów autobusowych też. Jednakże podróż autobusem będzie dla suni z pewnością stresująca, więc byłoby dobrze, gdyby się udało tego uniknąć w jej stanie :( Quote
tatankas Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 O i to jest pomysł,ja też się na bilety i na taxi dołożę. Quote
blacky. Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Jeszcze jutro zadzwonie do Pani Gosia i poproszę o przekazanie stróżom w PUKu o tym że adopcja się odbędzie. Wtedy Tatankas będzie mogła zabrać ją w niedziele. To będzie najlepsze rozwiązanie. Pani Gosia niestety nie będzie mogła tych papierów uszykować bo była dzisiaj ze swoją sunią na sterylce i nie opuście jej przez weekend na 2 metry. Pewnie dla niej też będzie ważna ta sprawa. W razie czego napiszę jeszcze jutro. Tatankas, o której w niedziele planujesz w razie czego zabrać sunię ? Quote
tatankas Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Tak myślałam około 17.00-18.00 wracać.Byście mi musiały podać adres,gdzie sunię odebrać,no i gdzie dostarczyć? Quote
blacky. Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Zadzwonię do Pani Gosi w razie czego napiszę Ci ulice i jak dojechać. Quote
blacky. Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Pamiętacie Taje ? [url]http://kojec-gryfino.bloog.pl/index.html?id=6208899&title=Taja-Adoptowana[/url] Taka została od nas adoptowana, a ostatnio dostałam wiadomość że się oszczeniła :( Nie z winy właścicieli, tylko w czasie adopcji była szczenna. [U]Do jakiego wieku można szczeniaki poddać eutanazji ?[/U] Quote
tatankas Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 I jak tam,coś wiadomo?Można sunię w Niedzielę odebrać? Quote
blacky. Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Tatankas, zadzownie do Pani Gosi za jakąś godzinkę. Bo sądze że jeszcze śpi. Quote
tatankas Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 W razie W jak to dzisiaj jest z tym otwarciem,do której dzisiaj mają?Może namówię męża na odwiedziny u babci w Myśliborzu,w drodze powrotnej byśmy mogli odebrać ją.Ale skubaniec już się domyśla,bo go ciągle wypytuję co i jak?A sknera zaraz będzie za benzynę krzyczał.hihihi. Quote
YxNinaxY Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='agnieszka32']W piątek za tydzień??? Blacky - jaja sobie chyba robisz. Dla tej suni KAŻDY dzień jest ważny. Z psem można podróżować zarówno pociągiem, tramwajem, jak i autobusem, trzeba tylko wykupić bilet. [B][URL="http://www.dogomania.../members/110717-YxNinaxY"][/URL][/B] YxNinaxY - jeśli będziesz niunię wiozła autobusem, weź taksówkę z dworca do TOZu i z powrotem, zwrócę Ci wszystkie koszty - biletów autobusowych też. Jednakże podróż autobusem będzie dla suni z pewnością stresująca, więc byłoby dobrze, gdyby się udało tego uniknąć w jej stanie :([/QUOTE] Dziękuję. Tez myślałam o tym, że sunia może się stresować. Jeżeli tatankas nic nie wymyśli to tak jak mówiłam, w ostateczności zawiozę małą w poniedziałek. Ewentualnie jakby jutro dało radę małą wyciągnąć to za zwrotem kosztów paliwa mogę przwywieźć małą samochodzem ( z chłopakiem, on szczecin zna :D ) Quote
YxNinaxY Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='tatankas']W razie W jak to dzisiaj jest z tym otwarciem,do której dzisiaj mają?Może namówię męża na odwiedziny u babci w Myśliborzu,w drodze powrotnej byśmy mogli odebrać ją.Ale skubaniec już się domyśla,bo go ciągle wypytuję co i jak?A sknera zaraz będzie za benzynę krzyczał.hihihi.[/QUOTE] Z tego co wiem to dzisiaj tez zamknięte.. Quote
blacky. Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='tatankas']W razie W jak to dzisiaj jest z tym otwarciem,do której dzisiaj mają?Może namówię męża na odwiedziny u babci w Myśliborzu,w drodze powrotnej byśmy mogli odebrać ją.Ale skubaniec już się domyśla,bo go ciągle wypytuję co i jak?A sknera zaraz będzie za benzynę krzyczał.hihihi.[/QUOTE] Tatankas w weekendy Kojec jest nieczyny jest tylko stróżówka 24 h/dobe :) Zaraz zadzwonie do Pani Gosi i dowiem się czy da się załatwić tą adopcję. A dzisiaj o której byście jechali ? ;) Quote
blacky. Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Rozmawiałam z Panią Gosią, zadzowni do stróżówki i poinformuje o adopcji. To kiedy przyjedzieci (dzisiaj, jutro?) i o której godzinie, bo ja muszę być przy adopcji. Quote
YxNinaxY Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='tatankas']Ta sama godzina gdzieś tak.[/QUOTE] Czyli Twój wyjazd dzisiaj i jutro jest pewny? Quote
tatankas Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 To ja może powiem tak:wyjazd jest po sunię,po drodze zahaczymy babcię.Dzieciaki przeziębione,więc Laguna odpadła.Ale jadę po sunię na 100% dziś lub jutro tylko napisz kiedy! Quote
tatankas Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Nigdy nie rzucam słów na wiatr,taki ze mnie prawdziwy skorpionik,no i jak to mąż mówi "uparte bydle". Quote
blacky. Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='tatankas']To ja może powiem tak:wyjazd jest po sunię,po drodze zahaczymy babcię.Dzieciaki przeziębione,więc Laguna odpadła.Ale jadę po sunię na 100% dziś lub jutro tylko napisz kiedy![/QUOTE] Mi pasuje każda pora akurat w ten weekend :) W razie czego podaje mój numer[B] tel. 694-539-289[/B]. Od Ciebie zależy kiedy przyjedziecie ;) Powiedziane jest w stróżówce że adopcja odbędzie się w weekend. Quote
blacky. Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 A najlepiej jak będziecie wyjeżdzać to zadzwoń, lub napisz esa :) Quote
blacky. Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Jestem po rozmowie z Tatankas ;) Umówiłyśmy się na jutro. Czekam jeszcze na wiadomość od Moniki z TOZu gdzie Tatankas ma zawieść sunię. Trzymajcie kciuki ! ;) Quote
Recommended Posts