Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja dorzuce do przemyślenia propozycje "szybkich championatów" czyli kraje takie jak: Luxembourg, Mołdawia, Rosja, Ukraina? No i koniecznie Puchar Europy Środkowej i Wschodniej w październiku na Węgrzech :) Co Wy na to?

P.S. Może znajdzie sie dla mnie jeszcze jakieś miejsce na dachu ;) Ja chętnie pojechałabym z jednym potworkiem w młodzieży. Pozatym jak ktoś nie będzie mógł jechać, a ma zgłoszonego psa to z TAKĄ ekipą (jeśli ta wyrazi na to zgode) może wysłac samego psa...

Posted

[quote name='Monika R.']ja sie zapisuje :cool3: Jacek rezerwuj mi miejsce w busie:eviltong:[/quote]
my rowniez,zwlaszcza ze ostatnio troszke mi sie polskie wystawy juz znudzily:roll:

a korci mnie holandia,belgia,dania...
gdzie tylko chcecie.
pozdrawiam iwona

Posted

[quote name='Gosia i kropki']A ja dorzuce do przemyślenia propozycje "szybkich championatów" czyli kraje takie jak: Luxembourg, Mołdawia, Rosja, Ukraina? No i koniecznie Puchar Europy Środkowej i Wschodniej w październiku na Węgrzech :) Co Wy na to?

Byłoby super, pomysł ciekawy, ja się na takie wyjazdy zapisuję od ręki
:lol:

• 2 weeks later...
Posted

Witam,

CACIB Kraków, mam 3 miejsca w autku z W-wy do Kraka i z powrotem. Wyjazd w sobotę w nocy, powrót od razu po finałach lub po porażce. Jakby co to na gg lub mail. Koszt 50 zł/osoby w dwie strony.

pzdr