Gosia & c.o. Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 A ja dorzuce do przemyślenia propozycje "szybkich championatów" czyli kraje takie jak: Luxembourg, Mołdawia, Rosja, Ukraina? No i koniecznie Puchar Europy Środkowej i Wschodniej w październiku na Węgrzech :) Co Wy na to? P.S. Może znajdzie sie dla mnie jeszcze jakieś miejsce na dachu ;) Ja chętnie pojechałabym z jednym potworkiem w młodzieży. Pozatym jak ktoś nie będzie mógł jechać, a ma zgłoszonego psa to z TAKĄ ekipą (jeśli ta wyrazi na to zgode) może wysłac samego psa... Quote
ofca Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Monika R.']ja sie zapisuje :cool3: Jacek rezerwuj mi miejsce w busie:eviltong:[/quote] my rowniez,zwlaszcza ze ostatnio troszke mi sie polskie wystawy juz znudzily:roll: a korci mnie holandia,belgia,dania... gdzie tylko chcecie. pozdrawiam iwona Quote
Bajon Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='Gosia i kropki']A ja dorzuce do przemyślenia propozycje "szybkich championatów" czyli kraje takie jak: Luxembourg, Mołdawia, Rosja, Ukraina? No i koniecznie Puchar Europy Środkowej i Wschodniej w październiku na Węgrzech :) Co Wy na to? Byłoby super, pomysł ciekawy, ja się na takie wyjazdy zapisuję od ręki :lol: Quote
HUSKYTEAM Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Witam, CACIB Kraków, mam 3 miejsca w autku z W-wy do Kraka i z powrotem. Wyjazd w sobotę w nocy, powrót od razu po finałach lub po porażce. Jakby co to na gg lub mail. Koszt 50 zł/osoby w dwie strony. pzdr Quote
Recommended Posts