goldenka Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 :p drapanko ooo trawwka:lol: Bieeegne ;) Lili z przyjaciółką :cool1: Quote
goldenka Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 LIli po wizycie u swojego kochanego fryzjera :))) Quote
goldenka Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Tutaj pare fotek z wakacyjnych szaleństw kocham ją najbardziej na świecie :* Quote
goldenka Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Staram się aby była szcześliwa i mam nadzieje że mi wychodzi :) nic nie cieszy serca jak uradowana mordka i machający ogonek :) Quote
Doginka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='goldenka']Staram się aby była szcześliwa i mam nadzieje że mi wychodzi :) nic nie cieszy serca jak uradowana mordka i machający ogonek :)[/QUOTE] Widać, widać na fotach jej szczęście;-) Sądząc po avku myślałam, że masz szczeniaczka sznupa:lol: Quote
Recommended Posts