eliza_sk Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Kasiu, a może masz kogoś kto przechowałby tą kotkę spod sklepu przez 10 dni, po sterylce ? Quote
kasia_jot Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Oj, nie mam nikogo takiego, niestety. Nie tak dawno ją widziałam i wydawało mi się, że będzie miała małe. Quote
kasia_jot Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Zważyłam dzisiaj Nesencję naszą i jakby to napisać, ekhhh, waży okrągłe, równe i całe 10 kg :-o:crazyeye::-o:crazyeye::-o:crazyeye::-o:crazyeye::-o:crazyeye::-o:crazyeye::-o Od dzisiaj dieta, ignorujemy wzrok pod tytułem "jestem taka głodna, tak wiele przeszłam, zlituj się i daj mi proszę małe co nieco" :D Dla zainteresowanych - Neska nadal jest w kolorze kruczoczarnym, ma piękną, zdrową i błyszczącą sierść, a na brzuszku i pod przednimi łapkami rosną jej BIAŁE włosy :crazyeye: Pod ogonkiem ma dwa szaro-białe "kółka" które nazywamy odblaskami :D Wokół oczu ma okularki. Jest szansa, że zmieni kolor na zimę, hehe :lol::lol::lol: Czy muszę dodawać, że jest najpiękniejszym psem na świecie? :multi: Quote
eliza_sk Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Ale śliczne fotki Kasiu ! Hmmmm, co do wagi to potwierdzam, robi się przypakowana jak mój Fuksek :) Quote
kasia_jot Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Czytałam, że sterylizacja spowalnia metabolizm, może ona dlatego tak przybiera na wadze? Chociaż nie zmienia to faktu, że trzeba jej ograniczyć przekąski w ciągu dnia i przestać chodzić na spacer z "łapówkami" :D Quote
Iv_ Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ślicznie wygląda:loveu: a jakie ma łobuzerskie spojrzenie :evil_lol: Quote
kasia_jot Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 U nas właśnie słońce wyszło zza chmur więc korzystając z wolnego czasu zrobiłam Nesce kilka fotek. Oto jedna z nich. P.S. Czy mówiłam, że mam na jej punkcie bzika? :p Quote
eliza_sk Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Kasia czekała na słońce, żeby błysk Neski nas poraził :) Quote
kasia_jot Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Hihihi, no tak, błyszczy się jak szalona :D Quote
mama_Alfika Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Śliczna jest, a ustawia się do fotek niczym modelka :lol: Czy muszę przypominać, że Mieszańce Królewskie są najpiękniejsze :evil_lol: ? Quote
Iv_ Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='kasia_jot']U nas właśnie słońce wyszło zza chmur więc korzystając z wolnego czasu zrobiłam Nesce kilka fotek. Oto jedna z nich. P.S. Czy mówiłam, że mam na jej punkcie bzika? :p Nie musisz mówić, to widać gołym okiem :cool3: :evil_lol: :diabloti: Nesca w słoneczku wygląda ślicznie :p Quote
eliza_sk Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Zapraszam na nowe wątki, "starych" psiaków: Boner - piękny makro golden, który łapał stopa na krajowej "siódemce": http://www.dogomania.pl/threads/192540-BONER-przepi%C4%99kny-i-OGROOOMNY-GOLDEN-mix-%C5%82apa%C5%82-stopa-przy-drodze-krajowej-! Filka-debilka, młoda sunia, która poroniła w środku miasta: http://www.dogomania.pl/threads/192542-FILKA-roczna-sunia-nieudany-jamnik-PORONI%C5%81A-w-%C5%9Brodku-miasta-czeka-na-dom-!?p=15349923#post15349923 Quote
kasia_jot Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Dziewczyny, dziękuję serdecznie za miłe słowa pod adresem Neski :loveu: Quote
kasia_jot Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Żeby nie zaśmiecać wątku Stowarzyszeniowego , odkurzę troszkę wątek Neski :lol::lol: Przed świętami udało mi się zrobić Nesi kilka zdjęć w tonacji świątecznej (w czapie św. Mikołaja). Nie było łatwo, zdecydowanie odmawiała noszenia czegoś takiego na głowie, najbardziej interesował ją pomponik :eviltong: Quote
kasia_jot Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 W dniu dzisiejszym Neska pozytywnie zdała egzamin z chodzenia (a właściwie biegania) na spacerze bez smyczy :multi::multi::multi: Co prawda, gdy w zasięgu wzroku pojawią się wrony lub bażant, nie jest zbyt zainteresowana mną i smaczkami które mam w garści, ale popracujemy nad tym :lol: Musiałam to uwiecznić na zdjęciach, co prawda nie są zbyt dobrej jakości, ale dowód jest :evil_lol: Oto mega szczęśliwa Neska Pozdrawiamy w Nowym Roku :loveu: Quote
Iv_ Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 :crazyeye: jakie cudne foty :multi: :loveu: ależ pięknotka :p http://i53.tinypic.com/2ezs26f.jpg Quote
eliza_sk Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Ale z Neski pandka się robi - okularki jak malowane :) Quote
kasia_jot Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Dziękujemy kochanym Ciotkom za miłe słowa :loveu::loveu::loveu: Quote
eliza_sk Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Zapraszamy po trójdzielne kalendarze z TWOIM ZDJĘCIEM: http://www.dogomania.pl/threads/199416-Tr%C3%B3jdzielny-KALENDARZ-z-TWOJ%C4%84-FOTK%C4%84-psa-te%C5%9Bciowej-czy-innej-cholery-na-SOZ-do-13.01?p=16034903#post16034903 Quote
eliza_sk Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 A tymczasem, też kalendarze, równie pięknie, ale już nie autorskie - WIELOPLANSZOWE, TRÓJDZIELNE, KSIĄŻKOWE ... tylko po 10 zł !!! http://www.dogomania.pl/threads/1995...5#post16044255 Quote
kasia_jot Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Pochwalimy się nowymi nabytkami :D Neska w obróżkach i szeleczkach made in Taks. Sesja zdjęciowa z konieczności odbyła się w domu, na zewnątrz zimno, buro i mokro brrr Quote
eliza_sk Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Kasiu, śliczna sesja i obróżki taksowe jak zwykle cudne. Myślę dla Fukska nad tymi szelkami, które zamówiłaś. Daj znać jak się będą sprawdzać. A Neska dalej dba o higienę jamy ustnej :) Quote
kasia_jot Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 My mamy te szeleczki już jakieś 2-3 tyg, ja jestem z nich zadowolona a i Neska nie protestuje przy zakładaniu. Wyjątkowo nie protestuje, bo tych 2 par szelek kupionych u naszego ulubionego weta nie lubi. Zawsze przed wyjściem na spacer trzeba było użyć jakiegoś podstępu, żeby dała się ubrać. Może dlatego, że one są z dość sztywnej taśmy, a te od Taks mięciusieńkie. Ta materiałowa wstawka od spodu ma polarek, z wierzchu jakby ortalion, a taśma mimo, że szeroka też miękka i miła w dotyku. Tak więc, polecamy :D (ale raczej nie na taką pogodę jak dzisiaj, bo szelki po spacerze, będą do prania). Jeżeli chodzi o higienę jamy ustnej, to Neska w tej kwestii jest bardzo pedantyczna. Ma swój rytuał, budzi się rano, przeciągnie ze dwa razy i od razu wyciąga z budy szczotkę. Przeczyści ząbki i dopiero myśli o spacerze :) ;) :) Quote
Diuna B. Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Aj z Neski to już się prawdziwa miss zrobiła :lol:.A jaka dumna w tych swoich szeleczkach:razz: Quote
Recommended Posts