Ewanka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Zerkam i ja do psiaczków :) ... ech, jak to się dzieje, że takie malizny komuś przeszkadzały :/ Quote
tobisiowa Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Witam serdecznie! To ja jestem tą osobą,która opiekuje się tymi trzema pieskami.Teraz już dwoma .Bo sunia 1 ma dom ,właśnie dzisiaj minoł miesiąc jak jest u nowych właścicieli z którymi mam stały kontakt.Trafiła w dziesiątkę. Oby pozostała dwójka tj.Figiel i Negri (bo tak je nazwałam)też znalazły dom. Ja mogę się nimi opiekowac jeszcze jakiś czas t.j.1-2 miesięcy.Później wracamy do Wrocławia mieszkania w bloku z naszymi psami(bo mamy 2) Napewno ich nie zostawię na pastwe losu,robię wszysko aby im znaleźc dom. Jeżeli chodzi o psiaczki to mają książeczke z aktualnymi szczepieniami,odkleszczonei odpchlone,odrobaczone. Negri(sunia nr.2) zaszczepiona dodatkowo na niepowołaną ciąże na ok.4 miesięcy.Jest bardzo spokojna ,dużo śpi lubi się bawic np.rzucam zabawke a ona z nią biega i szczeka.Figiel(pies) wesoły ,lubi się bawic ,ale i domaga się pieszczot(kładzie pysk na kolanach i muszę go głaskac) Jak coś przeskrobią to tylko podniosę palec do góry a one już wiedzą,że mają byc cicho.Uszy podkulą a Figiel rozbraja mnie swoim szczerym(aktorskim) uśmiechem.Są boskie . Z powodu traumy jaką przeszły ,kiedy zostały wyrzucone z samochodu boją się podróży w aucie Tak więc chciałabym aby ta podróż w miare możliwości nie była daleka.Chętnych z okolic lubuskigo,dolnośląskiego i okolic np.wielkopolski proszę o pomoc. Wszyskim zaangażowanym w tą sprawe serdeczne dzięki! Quote
tobisiowa Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Chciałam jeszcze napisac,że będe starała się odpowiedzic na wszelkie pytania,ale mogę miec słaby zasięg internetowy,albo wogóle tak więc pokerowa udzieli wszelkich informacji lub proszę o telefon podany na początku wątku. W razie czego pokerowa jest na "warcie" :) Quote
Kar0la Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Tobisowa super, że psiaki mogą pobyć u Ciebie jeszcze jakiś czas. Trzeba porobić im więcej ogłoszeń. Czy jest sznasa na więcej zdjęć? Quote
madcat1981 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Witamy, witamy :-) Przekopiuję wiadomości o pieskach do pierwszego postu. Quote
pokerowa Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Jest szansa na dom dla pieska. Trzymajcie kciuki. Quote
madcat1981 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 No i chyba nic z tego :sad: ? Quote
pokerowa Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 No i sunieczka odjechała szczęśliwie do Niemiec. Piesek czeka aż potencjalna Pani wróci z sanatorium. Quote
dorcass Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 super to zostal jeszcze jednen ja caly czas wystawiam im allegro, zmienie teraz ze tylko chlopiec zostal, czy wogole bylo jakies zainteresowanie z allegro? Quote
madcat1981 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Ojej to super super :D:D:D Quote
Recommended Posts