Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam serdecznie!
To ja jestem tą osobą,która opiekuje się tymi trzema pieskami.Teraz już dwoma .Bo sunia 1 ma dom ,właśnie dzisiaj minoł miesiąc jak jest u nowych właścicieli z którymi mam stały kontakt.Trafiła w dziesiątkę.
Oby pozostała dwójka tj.Figiel i Negri (bo tak je nazwałam)też znalazły dom.
Ja mogę się nimi opiekowac jeszcze jakiś czas t.j.1-2 miesięcy.Później wracamy do Wrocławia mieszkania w bloku z naszymi psami(bo mamy 2) Napewno ich nie zostawię na pastwe losu,robię wszysko aby im znaleźc dom.
Jeżeli chodzi o psiaczki to mają książeczke z aktualnymi szczepieniami,odkleszczonei odpchlone,odrobaczone.
Negri(sunia nr.2) zaszczepiona dodatkowo na niepowołaną ciąże na ok.4 miesięcy.Jest bardzo spokojna ,dużo śpi lubi się bawic np.rzucam zabawke a ona z nią biega i szczeka.Figiel(pies) wesoły ,lubi się bawic ,ale i domaga się pieszczot(kładzie pysk na kolanach i muszę go głaskac) Jak coś przeskrobią to tylko podniosę palec do góry a one już wiedzą,że mają byc cicho.Uszy podkulą a Figiel rozbraja mnie swoim szczerym(aktorskim) uśmiechem.Są boskie .
Z powodu traumy jaką przeszły ,kiedy zostały wyrzucone z samochodu boją się podróży w aucie Tak więc chciałabym aby ta podróż w miare możliwości nie była daleka.Chętnych z okolic lubuskigo,dolnośląskiego i okolic np.wielkopolski proszę o pomoc.
Wszyskim zaangażowanym w tą sprawe serdeczne dzięki!

Posted

Chciałam jeszcze napisac,że będe starała się odpowiedzic na wszelkie pytania,ale mogę miec słaby zasięg internetowy,albo wogóle tak więc pokerowa udzieli wszelkich informacji lub proszę o telefon podany na początku wątku.
W razie czego pokerowa jest na "warcie" :)

• 4 weeks later...
  • 2 months later...