Meg Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Czy ktoś wie coś na temat tej Pani? Jak sędziuje, na co zwraca uwagę?:cool1: Quote
Morris Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ja też będę wdzięczna za odpowiedź w tym temacie? Jakie psy Pani preferuje, na co zwraca uwagę, czy jest z kategorii dentystów:)? Quote
Meg Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Chyba sama odpowiem na własne pytania ;-) . Moim zdaniem świetne sędzina! Doskonałe podejście do psów, nic na siłę, nie pogania, pozwala się spokojnie ustawić na ringu. Młodziakom daje luzy, zwłaszcza w kwestii poprawnej postawy (rozumie, że młodzież nie ustoi 5 minut nieruchomo :-) ). Każdy wybór tłumaczy, podpowiada, co można ewentualnie poprawić w handlingu. Szkoda, że opis mamy dość krótki, ale za to dużo nam sędzina o nas samych powiedziała. Lubi gdy psiak dobrze prezentuje się w ruchu, no ale kto tego nie lubi... ;-) Generalnie bardzo polecam. Quote
Adamant Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 ja też odpowiem ;) mój pies który w "6 miesięcy i 1 dzień" zrobił ch.pl mając zawsze konkurencję wystawiany u tej Pani w klasie weteranów po raz pierwszy przegrał z psem z którym cały czas wygrywał nie tylko u polskich sędziów :razz: pies z którym przegrał właściciele/hodowcy/wystawcy psów tej rasy dobrze wiedzą w jaki sposób chyba po 2-3 latach jeżdżenia skończył wreszcie ch.pl. :cool1: ja co prawda swojego psa nie wystawiałam ale w związku z tym nie pojadę. Nawet w weteranach sędziowie zaglądają w zęby (ta Pani nie :shake:) aby sprawdzić ile zębów jest w danym wieku ;) i czy pies nie jest agresywny :p ale trzeba przyznać jest osobą miłą i sympatyczną Quote
Recommended Posts