wujek & ciocia Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='Monika z Katowic']Na allegro znalazłam taki ZWIREK DREWNIANY PET'S DREAM dla kotów:http://allegro.pl/zwirek-drewniany-pet-s-dream-5-l-super-dla-kotow-i1943491797.html Czy on się nada dla kotków Tereski? czy Tereska stosowała/stosuje te drewniane żwirki? są w miarę tanie... Quote
Monika z Katowic Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 wujek & ciocia napisał(a):czy Tereska stosowała/stosuje te drewniane żwirki? są w miarę tanie... O ile wiem to Teresa do tej pory stosowała żwirki zbrylające. Zasięgnęłam języka u znajomych "kociarzy" i okazało się, że te drewniane żwirki nie są za dobre. W ich opinii nie pochłaniają zapachu, szybko się zużywają, a dodatkowo zapychają toaletę... Quote
Monika z Katowic Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [FONT="]:BIG: [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Nowy Rok już cyfrę zmienia! I wszyscy wszystkim ślą życzenia. Przy tej pięknej sposobności, życzę[/FONT][FONT=Comic Sans MS] dzielnej Teresce i Jej zwierzakom w 2012 roku [/FONT][FONT=Comic Sans MS]wszelkiego powodzenia, zdrowia i radości. :) [/FONT] Quote
wujek & ciocia Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='Monika z Katowic'][FONT="]:BIG: [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Nowy Rok już cyfrę zmienia! I wszyscy wszystkim ślą życzenia. Przy tej pięknej sposobności, życzę[/FONT][FONT=Comic Sans MS] dzielnej Teresce i Jej zwierzakom w 2012 roku [/FONT][FONT=Comic Sans MS]wszelkiego powodzenia, zdrowia i radości. :) [/FONT] i ja się przyłączam :) Quote
Gosiara Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 (edited) Zapasy żywieniowe już się kończą dla psiaka i kotów:oops::placz: Prosimy o wsparcie w postacie karmy dla psa Pedigree pal a dla kotów WHISKAS DRY ADULT STERILE • KURCZAK •:oops::loveu: Edited January 19, 2012 by Gosiara Quote
Gosiara Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 (edited) Najgorsze jest coś innego:shake: Tereska mi się przyznała że Karmel(psiak)Od ponad roku nie był szczepiony ani przeciw wirusówkom ani wściekliznie...:niewiem::flaming:Juz pomijam fakt ze pies powinen być dawno wykastrowany(był taki punkt w umowie adopcyjnej w 2008 w czerwcu jak karmelka zawoziłam)Jest taka szczepionka ze wisusówki i wścieklizna w jednym zastrzyku kosztuje 60zł.może zrobimy składkę?:oops::roll: Ja sama nie dam rady teraz odrobaczałam moje stado 7 kotów +pies szczepiłam koty na wirusówki,pies w lutym.... w kwietniu pies wścieklizna... Edited January 19, 2012 by Gosiara Quote
Gosiara Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Gosiara napisał(a):Najgorsze jest coś innego:shake: Tereska mi się przyznała że Karmel(psiak)Od ponad roku nie był szczepiony ani przeciw wirusówkom ani wściekliznie...:niewiem::flaming:Juz pomijam fakt ze pies powinen być dawno wykastrowany(był taki punkt w umowie adopcyjnej w 2008 w czerwcu jak karmelka zawoziłam)Jest taka szczepionka ze wisusówki i wścieklizna w jednym zastrzyku kosztuje 60zł.może zrobimy składkę?:oops::roll: Ja sama nie dam rady teraz odrobaczałam moje stado 7 kotów +pies szczepiłam koty na wirusówki,pies w lutym.... w kwietniu pies wścieklizna... Podniose bo ważne:placz: Quote
Monika z Katowic Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Trzeba zaprosić na ten wątek więcej osób... Bo już nas tylko trójka została. W pierwszej kolejności zadbajmy o karmę dla zwierzaków - ja postaram się wysłać w przyszłym tygodniu jakieś suche jedzenie dla Karmelka. Quote
wujek & ciocia Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 hej nie czytając wątku zamówiłem : żwirek 32l. 10 puszek x 850gr dla psa 10 puszek x 415 gr dla kotów powinno być na wtorek-środę co do zrzuty to w razie czego się dołączę :) pzdr Quote
Gosiara Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Super bardzo dziękuję,przekaże Teresce:) Quote
Gosiara Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Koszt szczepionki dla Karmela 70zł.wirusówki+wścieklizna w jednym.jakieś deklaracje?:oops: Quote
Gosiara Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Wczoraj doszła paczka,Tereska serdecznie dziękuje!:) Quote
wujek & ciocia Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 w zależności ile osób się zadeklaruje to ja wpłacam przypadającą na mnie część :) Quote
Monika z Katowic Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Ja mogę podarować 20 zł na szczepionkę dla Karmelka. :) Quote
wujek & ciocia Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Gosiara napisał(a):Ja tez mogę 20zł. to na mnie wypadło 30 zł ? niech będzie... przelewamy Teresie czy jak ? Quote
Gosiara Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Nie na Ciebie,może jeszcze ktos sie dorzuci? Quote
Monika z Katowic Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 A gdzie przelać kaskę na szczepienie Karmelka? Poproszę dane na pw. Dokładnie mogę podarować 25 zł. :) Quote
wujek & ciocia Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 to ja też dam 25 i sprawa z głowy :) gdzie przelać? Quote
Recommended Posts