Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Postanowiłam nazwać je: [SIZE=3]Rudzik i kremówka ze względu na kolor.

Jest już tylko Rudzik.

Rudzik -pies, ok.3-5 lat 127/10
O jego przeszłosci czy zachowaniu neiwiele wiem. Jest łagodny, daje sie głaskac. Widac na zdjęciach, że trochę wystraszony.

Kremówki już nie ma:

Poprosze o pomoc w ogłaszaniu Rudzika!!!

Posted

Daga & Maks napisał(a):
a wiadomo o nich coś więcej? Bo ciężko ogłaszać psy o których nie ma prawie żadnych informacji

wiem ale mamy u nas tyle psów a ostatnio nie bywam czesto wiec poza tym co pracownicy powiedzą nic nie wiemy. oba psiaczki sa łagodne, dały sie głaskać i nei warczały na siebie. Troche onieśmielone byly i widac ze z rezerwa podchodzą do ludzie.
Pracownicy mowia ze fajne sa, bardzo łagodne do siebie i do nich i nie ma z nimi problemów. Ot takie zwykle psiaczki, które na szczescie sa w schronie krótko.

• 1 month later...
Posted

o boksera pytala Agnezia, ona jest na watku bilbo
zglaszala go do sos bokserom,ale foty sa tak kiepskie,ze szok. robilas mu lepsze? z kim on jest w kojcu?? i w ktorym kojcu? taki wredny? a na kw byl calkiem inny... nie jest pogryziony??

Posted

nie mma jego fotek bo byl dym pzry klatce.
On gdzies jest w okolicach bilba, nie jestem pewna vzy przypadkiem nie z Moresem. No ale moge sie myslic ... nie ejstem pewna :(

• 4 weeks later...
Posted

kora78 napisał(a):
czy kogos obchodzi taki rudy, sredni pies?
on wcaz czeka i taki smutny jest juz :(

Kora chyba tylko nas obchodzi.
Watek ejst za malo rozsławiony a ja zamiast spam wysylac wole kilka ogloszen zrobic.

• 4 weeks later...