anett Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Malibo pewnie dotarła, z góry dziękuję:lol::lol: i zaraz poproszę Wiosnę o aktualne rozliczenie Miśki. Quote
magda z. Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/188798-Ubrania-letnie-H-amp-M-i-inne-marki-na-MI%C5%9Bk%C4%99-i-D%C5%82u%C5%BCyn%C4%99-15.07-22-00[/url] połowa dochodu na Misiulinkę Quote
anett Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 uuuufffffffffffff Misiunia już po sterylce - zabieg był ciężki bo Miśka miała jakąś specyficzną budowę i jajniki ulokowane bardzo głęboko; wetka mówiła, że to najcięższy przypadek jaki miała. Na szczęście wszystko już za Misią, operacje zniosła dobrze, wybudziła już się z narkozy i wracają. Misia będzie teraz w domu, żeby zachować i odpowiednie warunki, i żeby Wiosna miała ją na oku i żeby Miśka miała spokój. Zobaczymy jak Miśka zachowuje się w mieszkaniu, chociaż ona jest bardzo spokojna i pewnie jedynie z czym może być problem to z niszczeniem jak zostanie sama. Rozliczenie Misi: [SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]15.06.2010 -330,00 transport spod zgorzelca -180,00 hotel czerwiec 17.06.2010 +330,00 transport +50,00 malibo57 +30,00 od Wiosny na sterylkę 22.06.2010 +10,00 kielaczka 23.06.2010 +45,00 z bazarku od MagdyZet 25.06.2010 +20,00 Piotr Ż. na sterylkę 29.06.2010 +10,00 Agata51 05.07.2010 +50,00 Malibo57 08.07.2010 -382,00 hotel lipiec ============================================= -337,00[/FONT][/COLOR][/SIZE] Quote
magda z. Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 super, że już po wszystkim. Mój bazar na razie powoli się rozruszał, ale mam nadzieję, ze pójdzie do przodu. Trzymam kciuki ze szybką rekonwalescencję Quote
anett Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 Dzięki Magda za bazarek!!:lol::lol: Też muszę coś wynaleźć bo Miśka finansowo cienko stoi.. Misiolina trochę wymiotowała po narkozie ale już wszystko OK; rana czysta zaczyna się goić. Misia jest w domu, jest strasznie cichutka i spokojna, leży sobie na swoim posłanku, wstaje jedynie się napić albo zjeść ...albo załatwić:cool3: niestety nie zachowuje czystości w domu, no ale kto ją miał tego nauczyć, pewnie całe życie na łańcuchu przy budzie spędziła:-( Quote
wiosna Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Misiolina! Ładnie :) Na prawdę to pies tak cichutki, że jakbym miała ich 10 w domu to bym nie zauważyła ;) Leży sobie w kąciku koło pieca w kuchni (tak, mam w kuchni taki superstary piec ;) ) - nie piszczy, nie szczeka, na psy nie zwraca uwagi, wody nie rozlewa, nie drapie ścian, kocyka nie gryzie.. Tylko lebek sobie podnosi i zerka, a jak podchodzimy za blisko to go kladzie i kuli. Smakolyki zyczliwie, niesmialo przyjmuje, czasem mnie liznie w reke. I tyle ;) Rosi niestety siku i nie tylko w domu, ale wychodzimy z nia czesto i zostawiamy przypieta sama na trawie, bo moze przy nas sie boi zalatwiac - zostawiamy na jakies pol godzinki i bierzemy z powrotem do domu. Wierze, ze bedzie lepiej, bo byloby cudownie, jakby mogla mieszkac sobie u kogos w domu. Niby to pies wsiowy podworkowy, ale jednak milo byloby jakby mogla miec swoj kocyk u czyichś stóp. A moze i fotel jej znajdziemy...? Misiolina na swoim fotelu, to by bylo piekne! Przy okazji pospamuję, raz chociaż, a co! Mam dwa kocięcia do wzięcia - kto chce? :razz: edit: Aneta! 04:58?! :crazyeye: Quote
magda z. Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 u nas też wysyp kociaków, lolka z Kasią się podzieliły po jednym, zabrane z ulicy od dzieciaków co je w wiadrach nosiły po ulicy;/ ma nadzieję, ze Miśka załapie system czystości, albo znajdzie wyrozumiały dom. Nasza Lalka teraz poszła do takiego otwartego na wiosce - tzn drzwi sa cały czas otwarte i psiak sobie wchodzi i wychodzi kiedy chce i śpi w nocy w domu. Jak upały zejdę to zrobię kolejny bazar, teraz mi strasznie komuter rzęzi Quote
kasia310 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Całusy dla Misiuchny:loveu: Też myślę, że może powolutku wszystkiego się nauczy:lol: a taki domek z możliwością swobodnego wychodzenia, to rzeczywiście byłby idealny....może jakiś ganeczek, ogródeczek....na a ten fotel...to byłoby coś:loveu: Pozdrawiam Wiosna i dziękuję za Misię:loveu: Quote
anett Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 [quote name='wiosna'] .............. edit: Aneta! 04:58?! :crazyeye:[/QUOTE] noo, ja ranny ptaszek jestem:evil_lol::evil_lol: A Misi to mam nadzieję, że nie tylko fotel ale wygodną kanapę znajdziemy:lol::lol: Tylko Wiosna popracuje nad czystością Miśki bo tak z kupą na salony to nie za bardzo:cool3: Quote
wiosna Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Ranny ptaszek, dobre sobie! Ptaszki to wcześnie wstają, a nie siedzą do rana! Wy to we krwi obie macie, sowy! :eviltong: Misiulka goi się bardzo ładnie, mimo tego że operacja była trudna to ranka jest ładna, czysta i naprawdę jeszcze chwila i nie będzie ani śladu. Z czystością jest lepiej - faktycznie jest tak, że jak Misia idzie z nami na spacer to trochę jest speszona, dlatego załatwiała się w kojcu i w domu. Teraz przypinam ją na smyczy w ogródku i zostawiam na jakieś pół godzinki, i jak wraca do domu to nie ma kłopotu. Kłopot dzisiaj się inny pojawił - w miejscu, gdzie ją przypinam powstał mały krater :P Ale po kolei, damy radę. Jest super grzecz na. Mamy teraz w domu trochę kocioł, bo łącznie jest psów 5 i jeszcze te dwa kociusie, ale Misia naprawdę jest cichutka i taka, jakby jej nie było. A, przy okazji - pokażę Wam, a co! :loveu: [IMG]http://www.3rd-pole.com/photos_dgm/kotki/IMG_6512.jpg[/IMG] Quote
magda z. Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 jaka kicia mini:loveu::loveu::loveu: Trzymam kciuki za Misiulinkę, na moim bazarku drgnęło, bo ise bałam, ze ostatecznie 5 zł będzie dla pannicy, ale chyba więcej wpadnie - przez te upały normalnie nia mogę się z niczym wyrobić Quote
anett Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Ale cudne zdjęcie!!!! Kiciunia:loveu::loveu: Wiosna czyli z czystością lepiej? a co z tym kraterem??:crazyeye: wygryzła dziurę w podłodze?? Magda, dzięki za bazarek!! Miśka bardzo prosi o każdy grosik:modla: do końca lipca brakuje ponad 300... Quote
wiosna Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Z czystością lepiej, znacznie lepiej - już jakoś dwa dni nie sprzątaliśmy w domu w ten konkretny sposób ;) A kreter nie ząbkami, no jak to? Panna na salony ma iść a z zębów korzonki wystawać mają? O nie nie, ona ma łapeczki od tego! (to na dworze dziura, w ziemii, nie w dywanach) Quote
anett Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 No ale mnie Wiosna wystraszyłaś! myślałam, że po budzie Miśka zabrała się za demolowanie domu:cool3: A Misiunia została sama - jej Chojraczek pojechał do domu:loveu: Quote
magda z. Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 ale fajnie, bardzo sie cieszę, ze chojrak znalazł swojego ludzia. Z mojego bazarku około 25 zł będzie, jutro powinnam przelać, bo kupujący wszystcy już wpłacili. Quote
anett Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Dzięki Magda:lol::lol: Miśka bardzo potrzebuje wsparcia i prosi o grosik na hotelik!! Chojraczek czekał ok. 9 miesięcy na nowy dom, ale wymagal też ogromu pracy, czasu i cierpliwości, żeby zaufał. Miśka jest w nieporównywalnie lepszym stanie więc mam nadzieję, że szybko znajdzie się domek, który ją pokocha:lol::lol: Quote
magda z. Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 też mam taką nadzieję, anett do kogo namiary w ogłoszeniach? Dodałabym Miśkę do allegro zbiorowego, ale też potrzebuję od wiosny miniaturki zdjęć, bo ja mam psów od groma na swoim i jeśli by były duże foty to przy 10 psie oglądający by wymiękł;) Quote
anett Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Magda namiary na Wiosnę tel. 500 16 25 35 lub 506 935 278 mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub na mnie tel. 501 702 550 mail: [email][email protected][/email] A nie możesz ściągnąć zdjęć z wątku i zmniejszyć? jak nie to Ci pomniejszę i prześlę - jaki mają mieć rozmiar? Wiosna a apropos zdjęć, nie masz jakiś nowych fotek Misi?? takich uśmiechniętych portrecików??:lol::lol: Quote
magda z. Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [url]http://allegro.pl/item1114509441_psy_schronisko_adopcja_owczarek_jamnik_pon_terrier.html[/url] takie bym chciała;) później będę odnawiać, to dodam, zaraz do schronu jadę i od razu będę wiedziała czy wszystko na miejscu siedzi Quote
wiosna Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 ..faktycznie mało się tu dzieje, ale Anett to się na plaży wygrzewa (nieprawda! w deszczu moknie :roll:), dlatego pewnie. Zdjęć uśmiechniętych to Misia sobie zrobić nie da - ona to raczej z tych smutnawych, narazie przynajmniej. Ale nawet smutnych ostatnio nie zrobiłam - mam trochę Staszka, Jazza z Emirem i staruszków, ale nie zdążyłam powstawiać jeszcze. Misię porobię przy następnej sesji ;) Quote
anett Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 [quote name='wiosna'].....ale Anett to się na plaży wygrzewa (nieprawda! w deszczu moknie :roll:)................[/QUOTE] niestety:placz::angryy: ale o Misiuni nie mogłabym zapomnieć;) jak tylko wrócę to mam nadzieję, że Wiosna zdjęć trochę zrobi i poogłaszamy Misię:lol: Quote
magda z. Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 mi gdzies na wakacje wyjechała uczestniczka bazarku i dlatego jescze nie rozliczyłam, poczekam jescze kilka dni, akurat i drugi mi się roliczy Quote
Recommended Posts