Bjuta Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 (edited) Demon uroczy kundelekczeka na swojego anioła [FONT=&]Ten pies nazywa się Demon, ale Bóg raczy wiedzieć dlaczego.[/FONT][FONT=Verdana][FONT=&]Toż to anioł prawdziwy! Z krzywym zgryzem co prawda, ale anioł![/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=&][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=&]Demon to jest pies na schwał. [/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=&]I przytuli i wyliże i odstraszy szczekaniem obcego.[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=&]Ma same psie zalety.[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=&]Na dodatek poszedł do szkoły (Pastel) i uzyskał dyplom Grzecznego Psa! (Między nami mówiąc - zna wszystkie komendy, ale... wykonuje te, na które ma akurat ochotę :eviltong:![/FONT][/FONT])[FONT=Verdana][FONT=&]No, niemniej:[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=&]Demon potrafi zrobić "siad" i "waruj" i potrafi trochę posiedzieć w tym siadzie [/FONT][/FONT][FONT=Verdana][FONT=&]- zanim nie usłyszy, że już można wstać![/FONT][/FONT][FONT=Verdana][FONT=&]Demon potrafi też podać łapę i przybić piątkę.[/FONT][/FONT][FONT=Verdana][FONT=&]A w ogóle, cóż to z niego za Demon...[/FONT][/FONT][FONT=Verdana][FONT=&][/FONT][/FONT][FONT=Verdana][FONT=&]No, nie trochę jest! W każdym razie złego odstraszy![/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=&]Ma 7 lat a od 5 czeka na swojego Anioła w schronisku w Zabrzu.[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=&][/FONT][/FONT]albumik zdjęć Demona: https://picasaweb.google.com/114650921578160203091/Demon3767 [FONT=Verdana]Kontakt z Gosią (pracownikiem schroniska)[/FONT] [FONT=Verdana]e-mail: [email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript"> /* */</script>[/FONT] [FONT=Verdana]tel.: 692-581-343[/FONT] [FONT=Verdana]Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt "Psitulmnie"[/FONT] [FONT=Verdana]ul. Bytomska 133, Zabrze-Biskupice [/FONT] [FONT=Verdana]Biuro otwarte: [/FONT] [FONT=Verdana]poniedziałek- piątek 10.00 - 17.00[/FONT] [FONT=Verdana] sobota, niedziela, święta 10.00 - 15.00[/FONT] A TU OPIS PATIKUJEK :loveu: (która zgodziła się odstąpić mi pierwszy post na aktualizacje) Demonek jest kochaniutkim i miłym pieskiem, z upływem czasu coraz gorzej radzi sobie w schronisku . ma dość silny charakter. Demi ma zabójczy wzrok, kiedy się spojrzy na człowieka to jest się całym jego:cool3: gdy na przykład się na niego krzyknie za coś czy coś o on potrafi tak spojrzeć że cała złość odchodzi:roll: . Demon (3767) jest dość psiakiem w średnim wieku .Jest posłuszny i zna podstawowe komendy które wykonuje (ale dość niechętnie) :evil_lol: . Jest kastrowany dzięki czemu nie ucieka za suczkami z cieczką. Do schroniska trafił 19 grudnia 2004r z interwencji. Banerek Naklejki :) Edited September 18, 2015 by Bjuta Quote
Estera Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 "Do schroniska trafił 19 grudnia 2004r " tego dnia zaginął mój Demon :( ehhh... :( smutno mi :( Demonku do góry!! Quote
Patikujek Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Przykro mi z powodu twojego Demonka a mojego schroniskowego podnoszę, żeby ktoś go zabrał do domku i w pszyszłości gdy już go między nami nie będzie tgeż mógł powiedzieć że brakuje mu go Quote
Patikujek Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Nie to nie mój pies a mówie o nim "mój" bo kiedyś wychodziłam z nim w schronisku na spacerki i tak jakoś zostało:lol: Więc do góry "mój" schroniskowy Demonku!!! Quote
Patikujek Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Demonku zadzioro nie spadaj tak szybko!!! Quote
Estera Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Bakura']Ten demon to twój piesek? No demonku...trzymaj się. Myśle, że znajdziesz właściciela (kurcze...sam pieska szukam;) Ale chyba się na labradora zdecyduje)[/quote] nie, nie jest mój. mój był amstaffem :( Quote
Mysia_ Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Domonku do góry :cool3: Pati, a może jakies nowe fotki? :razz: Quote
Patikujek Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Postaram się w nastepna sobote jak będzie Sandra i go na spcer zabierze to cos pstrykne a na razie podnoszę Quote
Recommended Posts