Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Startuję na KWPR Gdynia 18.07 :placz: Ja się boję! Prawdopodobnie startuję z Bichon Firse. Myślicie, że rasa dobra do MP? A znacie kogoś z 3miasta i okolic kto mógłby mi pokazać co i jak?

Posted

[B]Owczarkowa[/B] myślę, że każdy może wystartować z rasą z którą mu się najlepiej współpracuje, jeżeli z Bichonem dobrze ci się "chodzi" to wystartuj z nim. Co do pomocy, jeśli chcesz mogę pokazać ci co i jak, ale dopiero za ok. 2 tyg. Musisz mi dać znać wcześniej czy jesteś zainteresowana i czy masz psiaka z którym mogłabyś ćwiczyć, ja ew. mogłabym ci udostępnić, któregoś z moich psów w razie potrzeby ;)

Posted

Super! Za 2 tygodnie mi pasuje, bo czas do wystawy jest (miesiąc). Jakbyś mi psiaka pożyczyła (kocham goldeny, a twój cockerek jest genialny :P) byłabym wdzięczna, bo mój kudłacz nie ma rodka i nie wie co to wystawa :/

Posted

Nie ma problemu, mogę zabrać obie dziewczyny zobaczysz z którą lepiej będzie ci się ćwiczyło mają już doświadczenie wystawowe i ładnie chodzą ;)

• 5 months later...
Posted

[quote name='Casablanca']A może ktoś jeszcze będzie 16.01.2011 w Gdańsku na MP? :cool3:[/QUOTE]

Oczywiście ja będę. Grupa starsza ;) No liczę, że spotkamy się w finale ]:->

Posted

[quote name='Chein']Mam psa w typie, więc pozostaje mi pożyczanie psów od hodowców. Więc z różnymi. :)[/QUOTE]
Ja też mam pieska w typie rasy cocer spaniel angielski i chihuahua rodowodową.
[quote name='Owczarkowa']Oczywiście ja będę. Grupa starsza ;) No liczę, że spotkamy się w finale ]:->[/QUOTE]
Zobaczymy, zobaczymy :D
Może uda mi się zakwalifikować do finału...To będzie mój drugi w życiu start w MP, a więc pozostaje mi ćwiczyć i czekać na cud :)
A wiesz już z jakim psem będziesz występować? :razz:

Posted

[quote name='Owczarkowa']oO Ja też drugi raz! Będę z husky albo pudlem średnim, ale to jeszcze nie pewne...[/QUOTE]
Acha, fajnie masz-będziesz miała większe doświadczenie jak wystawiać różne rasy :)
[quote name='Chein']Owczarkowa, a jak ci debiut poszedł?[/QUOTE]
[quote name='Owczarkowa']4/5 pkt. ;) Chein, my się znamy![/QUOTE]
Gratulacje 4 pkt., a kto cię oceniał? Na jakiej wystawie?
A tak w ogóle, to jak mamy się kiedyś tam na wystawach spotkać to mam na imię Kasandra :]