JASMIN Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 madziulka napisał(a):A może polecisz nowej Pani owego pieska nasze forum -Dogomanię- ?wówczas będziemy wiedzieć na bierząco co u malucha słychać . Pewnie, że polecę ;) tylko nie wiem czy aktualnie ma neta... Quote
nikusia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Wszystko zależy od tego czy chcecie działać. Jasmin, jeśli masz do tego głowę ;) i chcesz podjąć odpowiednie środki to zacznijmy działać. Niech kobieta poniesie karę!! Jestem pewna że my, dogomaniacy pomożemy Ci w tym! Nie piszę na PW, bo chcę żebyśmy działali razem... Tu jest strona TOZu- http://www.toz.pl/_index.php Wejdź, napisz do nich maila, zapytaj się czy mogą pomóc itp. Trzeba im przedstawić sytuację Trzymam kciukasy, pisz czy się zdecydowałaś no i oczywiście obecna właścicielka musi się zgodzić ;) Quote
JASMIN Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 nikusia napisał(a):Trzymam kciukasy, pisz czy się zdecydowałaś no i oczywiście obecna właścicielka musi się zgodzić ;) Napisałam maila dp TOZ-u a z obecną właścicielką będę rozmawiała w poniedziałek... Quote
Recommended Posts