Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']w poniedziałek to się już nic nie robi :p[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Taaaa WY na pewno nic a nic :cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Taaaa WY na pewno nic a nic :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Napewno siedzi przed telewizorem i makowca wcina :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Napewno siedzi przed telewizorem i makowca wcina :evil_lol:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Oby......ale jakoś tak niewiarygodnie to brzmi:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Oby......ale jakoś tak niewiarygodnie to brzmi:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

no to może mazurkiem się raczy ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']no to może mazurkiem się raczy ;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No niech bedzie że serniczkiem:eviltong:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No niech bedzie że serniczkiem:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

serniczek za bardzo w boczki idzie, a Iza dba o linię :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']serniczek za bardzo w boczki idzie, a Iza dba o linię :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to ty mi to dopiero teraz mówisz...ja juz pół balchy oprózniłam :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No to ty mi to dopiero teraz mówisz...ja juz pół balchy oprózniłam :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
no to niedługo mNiętka się zrobisz :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']no to niedługo mNiętka się zrobisz :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Buhahahahahahahahhaha.............mniętka? Buhahahahahahahahahaha.............................dobra a tera powaznie dzisiaj ide wypocić ten serniczek......całą noc mi się sniło że się w spodnie nie meszczę :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Buhahahahahahahahhaha.............mniętka? Buhahahahahahahahahaha.............................dobra a tera powaznie dzisiaj ide wypocić ten serniczek......całą noc mi się sniło że się w spodnie nie meszczę :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

A gdzie niby idziesz wypocić?:razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']A gdzie niby idziesz wypocić?:razz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No jak to gdzie na fitness :lol: A ty myślałeś ze gdzie niby?:roll::razz:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']Napewno siedzi przed telewizorem i makowca wcina :evil_lol:[/quote]

Blisko, blisko :cool3:

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Oby......ale jakoś tak niewiarygodnie to brzmi:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

hihihihihi :evil_lol:

[quote name='Menrzuś']no to może mazurkiem się raczy ;)[/quote]

bliżej :cool3:

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No niech bedzie że serniczkiem:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

O! I to jest prawda!!! :loveu: Apple! Wygrałaś wycieczkę do Kambodży!!! :evil_lol: [SIZE=1]w jedną stronę :evil_lol:[/SIZE]

[quote name='Menrzuś']serniczek za bardzo w boczki idzie, a Iza dba o linię :evil_lol:[/quote]

A tam dba! Święta są od tego, coby nie dbać o linię :eviltong:

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No jak to gdzie na fitness :lol: A ty myślałeś ze gdzie niby?:roll::razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Menrzuś i jego kosmate myśli :cool3:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']

O! I to jest prawda!!! :loveu: Apple! Wygrałaś wycieczkę do Kambodży!!! :evil_lol: [SIZE=1]w jedną stronę :evil_lol:[/SIZE]
[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ale dlaczemu do Kamboży i to w jedną stronę......nie kcom mnie tu ide se [/COLOR]:sadCyber:
[/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale dlaczemu do Kamboży i to w jedną stronę......nie kcom mnie tu ide se [/COLOR]:sadCyber:[/FONT][/B]
[/quote]

Jesoooooooooooo :roll: No na żartach się nie zna! :roll:

Wróć kochana! Błagam! :multi::loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jesoooooooooooo :roll: No na żartach się nie zna! :roll:

Wróć kochana! Błagam! :multi::loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jestem :grins: Sie znam na żartach jak bym sie nie znała to bym znikla nic nie pisząc:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jestem :grins: Sie znam na żartach jak bym sie nie znała to bym znikla nic nie pisząc:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff-o ! :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff-o ! :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Gdzie to uffoo .....?:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Medorowa']Hello:hand::hand:[/quote]

Jo! (powiem ci jak raper ;))

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]jessso obce lecom.........:smhair2::cry:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

nie bojaj, nie bojaj... :calus:

Ja ciem obronię! :2gunfire::chainsaw:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jo! (powiem ci jak raper ;))

nie bojaj, nie bojaj... :calus:

Ja ciem obronię! :2gunfire::chainsaw:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No no no Iza nie znałam cię z tej strony....tu kochajaca mamunia a z drugiej Uprawia internetową masakrę piłą jańcuchową :evil_lol: Alez się czuję przy tobie bezpiecznie:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No no no Iza nie znałam cię z tej strony....tu kochajaca mamunia a z drugiej Uprawia internetową masakrę piłą jańcuchową :evil_lol: Alez się czuję przy tobie bezpiecznie:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

No bo ja, jak każda kobieta, mam dwa oblicza... :angel::evil:
A, że moim znakiem zodiaku jest bliźniak, to mam jeszcze dwa... :calus:
No i czasami nie ja coś mówię, tylko moje alter-ego... :ghost_2:

:hmmmm::PROXY5:

[SIZE=4]Czy to oznacza, że jestem :stupid:[/SIZE] ???

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No bo ja, jak każda kobieta, mam dwa oblicza... :angel::evil:
A, że moim znakiem zodiaku jest bliźniak, to mam jeszcze dwa... :calus:
No i czasami nie ja coś mówię, tylko moje alter-ego... :ghost_2:

:hmmmm::PROXY5:

[SIZE=4]Czy to oznacza, że jestem :stupid:[/SIZE] ???[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nieeee...po prostu jesteś oryginalna...........aaaaaaaaaaaaaaa i jesteś bliźniakiem jak mój małzonek......a kiedy się urodziłas?:razz:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nieeee...po prostu jesteś oryginalna...........aaaaaaaaaaaaaaa i jesteś bliźniakiem jak mój małzonek......a kiedy się urodziłas?:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

13.06 (to był wtorek)