Menrzuś Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][B][COLOR=green]No stydam sromotnie :oops::oops::oops:[/COLOR][/B][/FONT][/quote] I masz rację.....fajny blożek ukraszony extra fotkami. Cały przeczytałem :p Quote
Betbet Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 swietne zdjecia i swietny obiekt do focenia:) jakos nie przepadam za faflunami ale TYLKO dlatego ze niestety bardzo mnie uczulaja, bardziej niz inne psy ... tak moge je tylko lubic na odleglosc:)bo kazdy głask kończy się bombelkowaniem;) Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 :loveu::loveu: [url]http://img229.imageshack.us/img229/2589/dsc00065ig6.jpg[/url] Quote
Iza i Avanti Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][B][COLOR=green]No stydam sromotnie :oops::oops::oops:[/COLOR][/B][/FONT][/quote] Też bym się stydziła! [quote name='Menrzuś']I masz rację.....fajny blożek ukraszony extra fotkami. Cały przeczytałem :p[/quote] :loveu: [quote name='Betbet']swietne zdjecia i swietny obiekt do focenia:) jakos nie przepadam za faflunami ale TYLKO dlatego ze niestety bardzo mnie uczulaja, bardziej niz inne psy ... tak moge je tylko lubic na odleglosc:)bo kazdy głask kończy się bombelkowaniem;)[/quote] Moja kumpela też ma uczulenia na Avantiego. I tylko na niego! :crazyeye: Kicha i smarka jak dzika :evil_lol: [quote name='Medorowa']:loveu::loveu: [URL]http://img229.imageshack.us/img229/2589/dsc00065ig6.jpg[/URL][/quote] eeeeeee, tam... :oops: Brzydki tu jest... Quote
Iza i Avanti Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Opowiem Wam teraz ciut o Zuzi.... Zuzia ma już 10 miesięcy. Jak ten czas leci... Jeszcze niedawno była malutka i baaaaaaaaardzo nieporadna. Spała, jadła i tak cały dzień :loveu: Teraz to jest szatan wcielony:evil_lol: Raczkuje, co w jej wykonaniu oznacza przemieszczanie się z prędkością światła :diabloti: Radary ma włączone na brojenie i dokuczanie :diabloti: Zabawkami interesuje się 5 (słownie: pięć) sekund i dawaj do demolki. Telefony komórkowe są baaaaaaaaaaaardzo fascynujące, tym bardziej, jak można je wyślimtać :p Piloty do TV i sprzętu: ach! co za cud :cool3: TZ dostaje palpitacji serca gdy widzi w Zuzi łapkach pilota. Mała uwielbia Teletubisie- nie wiem, co dzieci w tym widzą :roll:, Misia z Dużego Niebieskiego Domku i Sezamku Bawmy się (ale Wam wbiłam gwoździa, co :evil_lol:). Ma dwa ząbki- dolne jedynki i zaczyna wyglądać jak ludź :loveu: Nazywamy ją: Zulka- Lulka, Omenka (to na cześć horroru OMEN :diabloti:), Kluseczka. Jej życie z Avantim: olewają się wzajemnie. Czasem tylko Mała próbuje wyslimtać jego zabawki :cool1: lub łaskawie zrzuca mu biszkopta. Avanti od czasu do czasu odwdzięcza się mokrymi buziakami :loveu: Ale nie za często... Żebyśmy przypadkiem nie myśleli, że ją kocha :roll: Quote
apple Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam z walentynkową komerchą [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_3_16.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
Jagoda1 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Dla Was... [CENTER][IMG]http://download.klimacik.pl/e-gify.com/1572.gif[/IMG][/CENTER] Quote
Iza i Avanti Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Przyszłam z walentynkową komerchą [/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_3_16.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] A tam komerchą... Ślicznie dziękujemy :loveu: [quote name='Jagoda*']Dla Was... [CENTER][IMG]http://download.klimacik.pl/e-gify.com/1572.gif[/IMG][/CENTER] [/quote] :loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 A ja bez komerchy - miłego dzionka :multi: Quote
apple Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Opowiem Wam teraz ciut o Zuzi.... Zuzia ma już 10 miesięcy. Jak ten czas leci... Jeszcze niedawno była malutka i baaaaaaaaardzo nieporadna. Spała, jadła i tak cały dzień :loveu: Teraz to jest szatan wcielony:evil_lol: Raczkuje, co w jej wykonaniu oznacza przemieszczanie się z prędkością światła :diabloti: Radary ma włączone na brojenie i dokuczanie :diabloti: Zabawkami interesuje się 5 (słownie: pięć) sekund i dawaj do demolki. Telefony komórkowe są baaaaaaaaaaaardzo fascynujące, tym bardziej, jak można je wyślimtać :p Piloty do TV i sprzętu: ach! co za cud :cool3: TZ dostaje palpitacji serca gdy widzi w Zuzi łapkach pilota. Mała uwielbia Teletubisie- nie wiem, co dzieci w tym widzą :roll:, Misia z Dużego Niebieskiego Domku i Sezamku Bawmy się (ale Wam wbiłam gwoździa, co :evil_lol:). Ma dwa ząbki- dolne jedynki i zaczyna wyglądać jak ludź :loveu: Nazywamy ją: Zulka- Lulka, Omenka (to na cześć horroru OMEN :diabloti:), Kluseczka. Jej życie z Avantim: olewają się wzajemnie. Czasem tylko Mała próbuje wyslimtać jego zabawki :cool1: lub łaskawie zrzuca mu biszkopta. Avanti od czasu do czasu odwdzięcza się mokrymi buziakami :loveu: Ale nie za często... Żebyśmy przypadkiem nie myśleli, że ją kocha :roll:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Buhahahahahahaha.........ty byłaś u mnie w domu:crazyeye: Niesamowite mam tak samo :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Iza i Avanti Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Buhahahahahahaha.........ty byłaś u mnie w domu:crazyeye: Niesamowite mam tak samo :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To połączmy się w bólu.... :shake: Quote
apple Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']To połączmy się w bólu.... :shake:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Buhahahahahahaha......łącze się z tobą :diabloti::evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Buhahahahahahaha......łącze się z tobą :diabloti::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] A łączcie się...łączcie :p Quote
apple Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Menrzuś']A łączcie się...łączcie :p[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Kupiłes wode że tu dyskutujesz?:razz: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Kupiłes wode że tu dyskutujesz?:razz:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] już nawet zacier zrobiłem :eviltong:......połączona :evil_lol: Quote
apple Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Menrzuś']już nawet zacier zrobiłem :eviltong:......połączona :evil_lol:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]ty miałeś naleśniki robić a nie spirek :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]ty miałeś naleśniki robić a nie spirek :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :mdleje:.... to jak to nazwać co zrobiłem? Mąka, mleko, woda, jajca ??? Quote
apple Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Menrzuś']:mdleje:.... to jak to nazwać co zrobiłem? Mąka, mleko, woda, jajca ???[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ciasto!:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ciasto!:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ciasto to jest jak sie upiecze :eviltong:.....teraz to jest jakaś breja:p Quote
apple Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Ciasto to jest jak sie upiecze :eviltong:.....teraz to jest jakaś breja:p[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]teraz to jest ciasto na naleśniki a potem są nalesniki:eviltong: Witaj Izuś..........:hand: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]teraz to jest ciasto na naleśniki a potem są nalesniki:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Izuś..........:hand:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Jak się upiecze to jest ciasto, a jak się je zwinie, to będą naleśniki :eviltong: Dzieńdoberek Izuniu :multi: Quote
apple Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Jak się upiecze to jest ciasto, a jak się je zwinie, to będą naleśniki :eviltong: Dzieńdoberek Izuniu :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No skoro juz taki szczegółowy jesteś to niech ci bedzie że masz racje :evil_lol::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No skoro juz taki szczegółowy jesteś to niech ci bedzie że masz racje :evil_lol::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] no to kurza twarz, co to było na początku? :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]teraz to jest ciasto na naleśniki a potem są nalesniki:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Izuś..........:hand:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Doberek!!! :loveu: [quote name='Menrzuś']Jak się upiecze to jest ciasto, a jak się je zwinie, to będą naleśniki :eviltong: Dzieńdoberek Izuniu :multi:[/quote] Berek!!! :loveu: [quote name='Menrzuś']no to kurza twarz, co to było na początku? :diabloti:[/quote] Babska przekora! :evil_lol: Quote
Recommended Posts