dbsst Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Że niby co?:mad:[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol:[/QUOTE] że niby cale towarzystwo jest siebie warte - ja nie wiem czemu hahahahhaha Quote
apple Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='dbsst']że niby cale towarzystwo jest siebie warte - ja nie wiem czemu hahahahhaha[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja też bym się chętnie dowiedziała:roll: berek Bella:loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść Cioteczki!!! Quote
dbsst Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 może Iza nam powie :diabloti: Cześć Matko Zuzanny :p Quote
Iza i Avanti Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 [quote name='dbsst']może Iza nam powie :diabloti: Cześć Matko Zuzanny :p[/QUOTE] Co? Ja nic nie wiem..... :roll: Cześć Matko Jasia! ;) Quote
dbsst Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Co? Ja nic nie wiem..... :roll: Cześć Matko Jasia! ;)[/QUOTE] a moze coś wiesz o zdjęciach :diabloti: narazie to ja jestem matka jaja strusiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='dbsst']a moze coś wiesz o zdjęciach :diabloti: narazie to ja jestem matka jaja strusiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pewnie nic nie wie jak ją znam:diabloti: Uuuuuu to twardziel:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pewnie nic nie wie jak ją znam:diabloti: Uuuuuu to twardziel:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] i myślisz, że nic nie da ucieknie zmyje sie nie powie pa :diabloti: tak trzeba mieć twardą psyche do kilku ciązowych rzeczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='dbsst']i myślisz, że nic nie da ucieknie zmyje sie nie powie pa :diabloti: tak trzeba mieć twardą psyche do kilku ciązowych rzeczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jestem tego więcej niz pewna.....:diabloti: Taaaak? Oświec mnie?:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jestem tego więcej niz pewna.....:diabloti: Taaaak? Oświec mnie?:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] ooooooooooooo i juz poszła uciekła zostawiła swoje wierne fanki :diabloti: naprzykład jak twoje dziecko jest wygodnickie z natury i zaczepia pięte lub rekę o twoje żebro i nie możesz wziąść tchu a właśnie w tej chwili tego tchu potrzebujesz :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [quote name='dbsst']ooooooooooooo i juz poszła uciekła zostawiła swoje wierne fanki :diabloti: naprzykład jak twoje dziecko jest wygodnickie z natury i zaczepia pięte lub rekę o twoje żebro i nie możesz wziąść tchu a właśnie w tej chwili tego tchu potrzebujesz :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] :eviltong: To poczekaj jeszcze trochę... Jak Ci się będzie chciało koo, a będziesz się bała, że dziecko wyciśniesz :evil_lol: Quote
bonita Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [COLOR=Blue][I][B]Cześć dziewczyny od Avantiego :) A wiesz że Avantiemu niedługo powiększy się familia w hodowli Armida :cool3: [/B][/I][/COLOR] Quote
Iza i Avanti Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [quote name='bonita'][COLOR=blue][I][B]Cześć dziewczyny od Avantiego :)[/B][/I][/COLOR] [I][B][COLOR=blue]A wiesz że Avantiemu niedługo powiększy się familia w hodowli Armida :cool3:[/COLOR][/B][/I] [/QUOTE] Taaaak? A kto z kim???:cool3: Quote
bonita Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Taaaak? A kto z kim???:cool3:[/QUOTE] [COLOR=Blue][I][B]:megagrin:kto z kim- dobre! No to teraz po krótce Cię naprowadzę...:evil_lol: Od Avantiego siostra (Abigeil) miała dzieci i jej córka (siostrzenica Avantiego:cool1:) Laura Regat Fender Edda miała dzieci ....z których jedna dziewczyna Bellisima Regat F E )trafiła do hod. Armida :evil_lol: i po niej właśnie będą szczeniaczki:cool3: i po Ipolito DCDI. Czy już wszystko wiesz ciotka:diabloti: A po mojej Duśce nic się niestety nie urodziło:placz: ja to mam peszka:placz: [/B][/I][/COLOR] Quote
apple Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='dbsst']ooooooooooooo i juz poszła uciekła zostawiła swoje wierne fanki :diabloti: naprzykład jak twoje dziecko jest wygodnickie z natury i zaczepia pięte lub rekę o twoje żebro i nie możesz wziąść tchu a właśnie w tej chwili tego tchu potrzebujesz :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Prawie jak Kupicha :evil_lol:[/B][B] Iiii tam.....mnie jak Ala konęła w żołądek przy wielkanocnym stole to myślałam, że ozdobię w łączkę mojej teściowej te białe talerze co na stole postawiła:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='bonita'][COLOR=Blue][I][B]:megagrin:kto z kim- dobre! No to teraz po krótce Cię naprowadzę...:evil_lol: Od Avantiego siostra (Abigeil) miała dzieci i jej córka (siostrzenica Avantiego:cool1:) Laura Regat Fender Edda miała dzieci ....z których jedna dziewczyna Bellisima Regat F E )trafiła do hod. Armida :evil_lol: i po niej właśnie będą szczeniaczki:cool3: i po Ipolito DCDI. Czy już wszystko wiesz ciotka:diabloti: A po mojej Duśce nic się niestety nie urodziło:placz: ja to mam peszka:placz: [/B][/I][/COLOR][/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Booszz normalnie jak w wenezuelskiej telenoweli:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] berek:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']:eviltong: To poczekaj jeszcze trochę... Jak Ci się będzie chciało koo, a będziesz się bała, że dziecko wyciśniesz :evil_lol:[/QUOTE] już się bałam że mu ręka dynda za mną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Prawie jak Kupicha :evil_lol:[/B][B] Iiii tam.....mnie jak Ala konęła w żołądek przy wielkanocnym stole to myślałam, że ozdobię w łączkę mojej teściowej te białe talerze co na stole postawiła:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] buuuuuuuuuuhahahahahahha co za pech, że jednak powstrzymałaś :diabloti: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Booszz normalnie jak w wenezuelskiej telenoweli:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] berek:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] nie chciałam tego pisać, żeby nie wyjść na tą co sie nie zna więc dziękuje, że zrobiłaś to za mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj Izo jak zdrówko jak się czujesz ty twoja córka i twój pies :loveu::diabloti: Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Izo nie spij Izo wstawaj do szkoły :diabloti::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='bonita'][COLOR=blue][I][B]:megagrin:kto z kim- dobre![/B][/I][/COLOR] [I][B][COLOR=blue]No to teraz po krótce Cię naprowadzę...:evil_lol: Od Avantiego siostra (Abigeil) miała dzieci i jej córka (siostrzenica Avantiego:cool1:) Laura Regat Fender Edda miała dzieci ....z których jedna dziewczyna Bellisima Regat F E )trafiła do hod. Armida :evil_lol: i po niej właśnie będą szczeniaczki:cool3:[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=blue]i po Ipolito DCDI.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=blue]Czy już wszystko wiesz ciotka:diabloti:[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=blue]A po mojej Duśce nic się niestety nie urodziło:placz: ja to mam peszka:placz:[/COLOR][/B][/I] [/QUOTE] Zapowiada się ciekawie!!! :p Quote
Iza i Avanti Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='dbsst']już się bałam że mu ręka dynda za mną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B] Jesooooooooo! Prawie jak horror! :evil_lol:[/B] buuuuuuuuuuhahahahahahha co za pech, że jednak powstrzymałaś :diabloti: nie chciałam tego pisać, żeby nie wyjść na tą co sie nie zna więc dziękuje, że zrobiłaś to za mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj Izo jak zdrówko jak się czujesz ty twoja córka i twój pies :loveu::diabloti:[/QUOTE] A dziękować! Troszkę płucami plujemy, ale jest niźle!! :roll: Quote
apple Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='dbsst'] buuuuuuuuuuhahahahahahha co za pech, że jednak powstrzymałaś :diabloti: [FONT=Century Gothic][COLOR=SeaGreen][B]Ja też żałuję:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] nie chciałam tego pisać, żeby nie wyjść na tą co sie nie zna więc dziękuje, że zrobiłaś to za mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE][B][FONT=Century Gothic][COLOR=SeaGreen]Już Ci mówiłam, że zawsze do usług:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Iza i Avanti']A dziękować! Troszkę płucami plujemy, ale jest niźle!! :roll:[/QUOTE] po co plujesz płucami nie możesz śliną :diabloti: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=SeaGreen]Już Ci mówiłam, że zawsze do usług:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] eh ca ja bez ciebie bym zrobiła :loveu::diabloti: Quote
apple Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='dbsst']po co plujesz płucami nie możesz śliną :diabloti: eh ca ja bez ciebie bym zrobiła :loveu::diabloti:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wlaśie sama sie zastanawiam jak do tej pory beze mnie funkcjonowałaś:hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT] :grins: Quote
Recommended Posts