Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Że niby co?:mad:[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol:[/QUOTE]
że niby cale towarzystwo jest siebie warte - ja nie wiem czemu hahahahhaha

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst']że niby cale towarzystwo jest siebie warte - ja nie wiem czemu hahahahhaha[/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja też bym się chętnie dowiedziała:roll:

berek Bella:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Co? Ja nic nie wiem..... :roll:

Cześć Matko Jasia! ;)[/QUOTE]
a moze coś wiesz o zdjęciach :diabloti:
narazie to ja jestem matka jaja strusiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']a moze coś wiesz o zdjęciach :diabloti:
narazie to ja jestem matka jaja strusiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pewnie nic nie wie jak ją znam:diabloti:

Uuuuuu to twardziel:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pewnie nic nie wie jak ją znam:diabloti:

Uuuuuu to twardziel:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
i myślisz, że nic nie da ucieknie zmyje sie nie powie pa :diabloti:
tak trzeba mieć twardą psyche do kilku ciązowych rzeczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']i myślisz, że nic nie da ucieknie zmyje sie nie powie pa :diabloti:
tak trzeba mieć twardą psyche do kilku ciązowych rzeczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jestem tego więcej niz pewna.....:diabloti:

Taaaak? Oświec mnie?:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jestem tego więcej niz pewna.....:diabloti:

Taaaak? Oświec mnie?:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
ooooooooooooo i juz poszła uciekła zostawiła swoje wierne fanki :diabloti:

naprzykład jak twoje dziecko jest wygodnickie z natury i zaczepia pięte lub rekę o twoje żebro i nie możesz wziąść tchu a właśnie w tej chwili tego tchu potrzebujesz :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dbsst']ooooooooooooo i juz poszła uciekła zostawiła swoje wierne fanki :diabloti:

naprzykład jak twoje dziecko jest wygodnickie z natury i zaczepia pięte lub rekę o twoje żebro i nie możesz wziąść tchu a właśnie w tej chwili tego tchu potrzebujesz :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

:eviltong:

To poczekaj jeszcze trochę... Jak Ci się będzie chciało koo, a będziesz się bała, że dziecko wyciśniesz :evil_lol:

Posted

[quote name='bonita'][COLOR=blue][I][B]Cześć dziewczyny od Avantiego :)[/B][/I][/COLOR]

[I][B][COLOR=blue]A wiesz że Avantiemu niedługo powiększy się familia w hodowli Armida :cool3:[/COLOR][/B][/I]
[/QUOTE]

Taaaak? A kto z kim???:cool3:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Taaaak? A kto z kim???:cool3:[/QUOTE]

[COLOR=Blue][I][B]:megagrin:kto z kim- dobre!

No to teraz po krótce Cię naprowadzę...:evil_lol: Od Avantiego siostra (Abigeil) miała dzieci i jej córka (siostrzenica Avantiego:cool1:) Laura Regat Fender Edda miała dzieci ....z których jedna dziewczyna Bellisima Regat F E )trafiła do hod. Armida :evil_lol: i po niej właśnie będą szczeniaczki:cool3:
i po Ipolito DCDI.
Czy już wszystko wiesz ciotka:diabloti:

A po mojej Duśce nic się niestety nie urodziło:placz: ja to mam peszka:placz:
[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='dbsst']ooooooooooooo i juz poszła uciekła zostawiła swoje wierne fanki :diabloti:

naprzykład jak twoje dziecko jest wygodnickie z natury i zaczepia pięte lub rekę o twoje żebro i nie możesz wziąść tchu a właśnie w tej chwili tego tchu potrzebujesz :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Prawie jak Kupicha :evil_lol:[/B][B]

Iiii tam.....mnie jak Ala konęła w żołądek przy wielkanocnym stole to myślałam, że ozdobię w łączkę mojej teściowej te białe talerze co na stole postawiła:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='bonita'][COLOR=Blue][I][B]:megagrin:kto z kim- dobre!

No to teraz po krótce Cię naprowadzę...:evil_lol: Od Avantiego siostra (Abigeil) miała dzieci i jej córka (siostrzenica Avantiego:cool1:) Laura Regat Fender Edda miała dzieci ....z których jedna dziewczyna Bellisima Regat F E )trafiła do hod. Armida :evil_lol: i po niej właśnie będą szczeniaczki:cool3:
i po Ipolito DCDI.
Czy już wszystko wiesz ciotka:diabloti:

A po mojej Duśce nic się niestety nie urodziło:placz: ja to mam peszka:placz:
[/B][/I][/COLOR][/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Booszz normalnie jak w wenezuelskiej telenoweli:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]

berek:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:eviltong:

To poczekaj jeszcze trochę... Jak Ci się będzie chciało koo, a będziesz się bała, że dziecko wyciśniesz :evil_lol:[/QUOTE]

już się bałam że mu ręka dynda za mną :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Prawie jak Kupicha :evil_lol:[/B][B]

Iiii tam.....mnie jak Ala konęła w żołądek przy wielkanocnym stole to myślałam, że ozdobię w łączkę mojej teściowej te białe talerze co na stole postawiła:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

buuuuuuuuuuhahahahahahha co za pech, że jednak powstrzymałaś :diabloti:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Booszz normalnie jak w wenezuelskiej telenoweli:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]

berek:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

nie chciałam tego pisać, żeby nie wyjść na tą co sie nie zna więc dziękuje, że zrobiłaś to za mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witaj Izo jak zdrówko jak się czujesz ty twoja córka i twój pies :loveu::diabloti:

Posted

[quote name='bonita'][COLOR=blue][I][B]:megagrin:kto z kim- dobre![/B][/I][/COLOR]

[I][B][COLOR=blue]No to teraz po krótce Cię naprowadzę...:evil_lol: Od Avantiego siostra (Abigeil) miała dzieci i jej córka (siostrzenica Avantiego:cool1:) Laura Regat Fender Edda miała dzieci ....z których jedna dziewczyna Bellisima Regat F E )trafiła do hod. Armida :evil_lol: i po niej właśnie będą szczeniaczki:cool3:[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=blue]i po Ipolito DCDI.[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=blue]Czy już wszystko wiesz ciotka:diabloti:[/COLOR][/B][/I]

[I][B][COLOR=blue]A po mojej Duśce nic się niestety nie urodziło:placz: ja to mam peszka:placz:[/COLOR][/B][/I]
[/QUOTE]

Zapowiada się ciekawie!!! :p

Posted

[quote name='dbsst']już się bałam że mu ręka dynda za mną :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[B] Jesooooooooo! Prawie jak horror! :evil_lol:[/B]

buuuuuuuuuuhahahahahahha co za pech, że jednak powstrzymałaś :diabloti:

nie chciałam tego pisać, żeby nie wyjść na tą co sie nie zna więc dziękuje, że zrobiłaś to za mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witaj Izo jak zdrówko jak się czujesz ty twoja córka i twój pies :loveu::diabloti:[/QUOTE]

A dziękować! Troszkę płucami plujemy, ale jest niźle!! :roll:

Posted

[quote name='dbsst'] buuuuuuuuuuhahahahahahha co za pech, że jednak powstrzymałaś :diabloti:

[FONT=Century Gothic][COLOR=SeaGreen][B]Ja też żałuję:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

nie chciałam tego pisać, żeby nie wyjść na tą co sie nie zna więc dziękuje, że zrobiłaś to za mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE][B][FONT=Century Gothic][COLOR=SeaGreen]Już Ci mówiłam, że zawsze do usług:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A dziękować! Troszkę płucami plujemy, ale jest niźle!! :roll:[/QUOTE]

po co plujesz płucami nie możesz śliną :diabloti:

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=SeaGreen]Już Ci mówiłam, że zawsze do usług:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

eh ca ja bez ciebie bym zrobiła :loveu::diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']po co plujesz płucami nie możesz śliną :diabloti:

eh ca ja bez ciebie bym zrobiła :loveu::diabloti:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wlaśie sama sie zastanawiam jak do tej pory beze mnie funkcjonowałaś:hmmmm:
[/B][/COLOR][/FONT]

:grins: