Iza i Avanti Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Cześć i czołem wszystkim odwiedzającym :loveu::multi: Jakieś zdjęcia by się przydały... :evil_lol: Quote
Aga K Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 no wreszcie ..... :mad: to ty tak nie gadaj tyl;ko je wstawiaj :grins: Quote
apple Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cześć i czołem wszystkim odwiedzającym :loveu::multi: Jakieś zdjęcia by się przydały... :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie da się ukryć:grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Izunia :calus: :calus: No to skoro zarzuciłaś pomysła, to go realizuj i dawaj fotaski ;) Quote
Yana Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cześć i czołem wszystkim odwiedzającym :loveu::multi: Jakieś zdjęcia by się przydały... :evil_lol:[/quote] święte słowa :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Dopsz Dziewczyny... :loveu: Tylko, że pomysł musi nabrać rozpędu :evil_lol: Cześć! :loveu: Quote
Menrzuś Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Dopsz Dziewczyny... :loveu: Tylko, że pomysł musi nabrać rozpędu :evil_lol: Cześć! :loveu:[/quote] Mogę zdzielić gdzie trzeba - nawet gratis :diabloti: Quote
Alicja Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cześć i czołem wszystkim odwiedzającym :loveu::multi: Jakieś zdjęcia by się przydały... :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] nooooooooooooooooooooooo :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Widzę, że się jeszcze nie rozpędziłaś....szkooooda:cool1: A ja tez mam foty he he he:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Zdjęcia? Mam... w aparacie :evil_lol: Quote
Yana Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Zdjęcia? Mam... w aparacie :evil_lol:[/quote] oj nie igraj z nami, nie igraj :cool3: Quote
apple Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Zdjęcia? Mam... w aparacie :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aleeee smieeeszne...baaaardzo :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Zdjęcia? Mam... w aparacie :evil_lol:[/quote] To Twój klasyczny numer :eviltong: Został nam tydzień na czekanie :p Quote
Iza i Avanti Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [quote name='Menrzuś']To Twój klasyczny numer :eviltong: Został nam tydzień na czekanie :p[/quote] I między innymi za to mnie kochacie! :evil_lol: Quote
apple Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Iza i Avanti']I między innymi za to mnie kochacie! :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ale ino troche:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czy ty wiesz co się dzieje z Dżołanką:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Przyszłam pomachać łapką :) [IMG]http://www.gifownia.info/libs/3rdparty/phpThumb/images/Postacie/Częsci%20ciała/machająca_dłoń.gif[/IMG] Quote
Iza i Avanti Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ale ino troche:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Czy ty wiesz co się dzieje z Dżołanką:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Macha łapką ;) Cześć Dżołanka :loveu: Quote
apple Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Macha łapką ;) Cześć Dżołanka :loveu:[/quote] [B]Ale dlaczego nic nie mówi?:roll:[/B] Quote
Menrzuś Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Iza i Avanti']I między innymi za to mnie kochacie! :evil_lol:[/quote] Nooooooo.....między innymi :razz: Quote
mar....ka Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 zawsze mam pecha, jak już się zabiorę do dgm, to albo nikogo nie ma, albo zdjęcia w aparacie heheh Quote
Recommended Posts