Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś'].....ale nauczyciel jest jeden i jego słowo jest najważniejsze.....nawet jak goopoty gada :eviltong::p[/quote]

I to jest niestety przykre bardzo, miałam tak w liceum....

[SIZE=4] IZUNIA! Wszystkiego najlepszego z okazji Nowego Roku Ci życzę ;) Avantiemu również i TZowi i Zuzi :) [/SIZE]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ciotka! Jakby ktoś pytał to byłam:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Byłaś i zniknęłaś... :razz:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ciotka świecisz się czy mam omamy:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Kto Ci się świeci??

Posted

[quote name='dii']Iza : Wszelkiej pomyślności w Nowym Roku , dużoooo zdrówka etc... !!!!!!:loveu::loveu::loveu:[/quote]

Dziękuję Ci baaaaaaardzo! :loveu: Tobie również życzę wszystkiego Naj!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabco! Ty Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiińko! :loveu:[/quote]:loveu::loveu::loveu:

[QUOTE]jbk Normalnie świnka z tego Jabłka - akurat teraz ucieka :smile:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty uważaj z tymi epitetami bo Ci zablokuje karte VIP-a:mad::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple']:loveu::loveu::loveu:

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ty uważaj z tymi epitetami bo Ci zablokuje karte VIP-a:mad::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Przepraszam, przepraszam, przepraszam! Już nie będę! Zachowałam się jak gówniarz, to się więcej nie powtórzy!

[SIZE=3]Jabłuszkowa jest kochana, wspaniała i cudowna :)[/SIZE]

Posted

[quote name='jbk']Przepraszam, przepraszam, przepraszam! Już nie będę! Zachowałam się jak gówniarz, to się więcej nie powtórzy!

[SIZE=3]Jabłuszkowa jest kochana, wspaniała i cudowna :)[/SIZE][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No:cool1:

Potraktuję to jako chwilową niepoczytalność[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B];)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Potraktuję to jako chwilową niepoczytalność[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B];)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Kamień z serca mi spadł ogromny :)