jbk Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Menrzuś']To jest wyraźna nadinterpretacja :eviltong::evil_lol:[/quote] Jak w szkole: co poeta chciał przez to powiedzieć ;) Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='jbk']Jak w szkole: co poeta chciał przez to powiedzieć ;)[/quote] .....a co uczeń z tego zrozumiał :lol: Quote
jbk Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Menrzuś'].....a co uczeń z tego zrozumiał :lol:[/quote] Ilu uczniów, tyle interpretacji ;) Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='jbk']Ilu uczniów, tyle interpretacji ;)[/quote] .....ale nauczyciel jest jeden i jego słowo jest najważniejsze.....nawet jak goopoty gada :eviltong::p Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Menrzuś'].....ale nauczyciel jest jeden i jego słowo jest najważniejsze.....nawet jak goopoty gada :eviltong::p[/quote] I to jest niestety przykre bardzo, miałam tak w liceum.... [SIZE=4] IZUNIA! Wszystkiego najlepszego z okazji Nowego Roku Ci życzę ;) Avantiemu również i TZowi i Zuzi :) [/SIZE] Quote
apple Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ciotka! Jakby ktoś pytał to byłam:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ciotka! Jakby ktoś pytał to byłam:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Byłaś i zniknęłaś... :razz: Quote
apple Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ciotka świecisz się czy mam omamy:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ciotka świecisz się czy mam omamy:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Kto Ci się świeci?? Quote
apple Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='jbk']Kto Ci się świeci??[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No Iza! Oczko jej się świeci:multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to muszę śmigać...paaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Świecę :eviltong: Nie masz omamów! :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No to muszę śmigać...paaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Kaj lecisz, jak przyszłam??? :shake: Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Kaj lecisz, jak przyszłam??? :shake:[/quote] Normalnie świnka z tego Jabłka - akurat teraz ucieka :) Quote
Iza i Avanti Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='jbk']Normalnie świnka z tego Jabłka - akurat teraz ucieka :)[/quote] Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabco! Ty Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiińko! :loveu: Quote
dii Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Iza : Wszelkiej pomyślności w Nowym Roku , dużoooo zdrówka etc... !!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='dii']Iza : Wszelkiej pomyślności w Nowym Roku , dużoooo zdrówka etc... !!!!!!:loveu::loveu::loveu:[/quote] Dziękuję Ci baaaaaaardzo! :loveu: Tobie również życzę wszystkiego Naj! Quote
dii Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Dziękuję również :p :loveu: jak zdrówko Avantiego ? Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Wy wszyscy tak na chwilę tylko wpadacie.... a ja tu biedna z tęsknoty usycham.... Quote
apple Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabco! Ty Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiińko! :loveu:[/quote]:loveu::loveu::loveu: [QUOTE]jbk Normalnie świnka z tego Jabłka - akurat teraz ucieka :smile:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty uważaj z tymi epitetami bo Ci zablokuje karte VIP-a:mad::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
aneczka23 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Hejka Izuś. Jak Sylwester? Porządziłaś? Nic się nie chwalisz:mad: Quote
jbk Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='apple']:loveu::loveu::loveu: [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ty uważaj z tymi epitetami bo Ci zablokuje karte VIP-a:mad::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Przepraszam, przepraszam, przepraszam! Już nie będę! Zachowałam się jak gówniarz, to się więcej nie powtórzy! [SIZE=3]Jabłuszkowa jest kochana, wspaniała i cudowna :)[/SIZE] Quote
apple Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='jbk']Przepraszam, przepraszam, przepraszam! Już nie będę! Zachowałam się jak gówniarz, to się więcej nie powtórzy! [SIZE=3]Jabłuszkowa jest kochana, wspaniała i cudowna :)[/SIZE][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No:cool1: Potraktuję to jako chwilową niepoczytalność[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B];)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Potraktuję to jako chwilową niepoczytalność[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B];)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Kamień z serca mi spadł ogromny :) Quote
Selket Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Iza, nie ma Cię i nie ma :niewiem: A mi tęskno.....:oops: Quote
Recommended Posts