Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie,

wzięłam ze schroniska powodzianina Steve`a - ma 1,5 roku, rok przesiedział w schronisku, jest kochany, ale nie mam dla niego odpowiednich warunków - 50 m mieszkanie wynajmowane, ja studiuję dziennie i pracuję - póki co, chodziłam z nim do pracy, ale cierpliwość ludzi też się kiedyś skończy. Nie chcę go zostawiać w domu, bo boję się, że zdemoluje mieszkanie, a właścicielka się na niego generalnie zgodziła pod warunkiem, że tylko "na chwilę". W pracy jest grzeczny, ale nie mogę już tam z nim przychodzić (to była wyjątkowa sytuacja więc nikt nie miał nic przeciwko).

Pilnie poszukuję kogoś, kto może go wziąć do siebie - jeszcze w tym tygodniu.

Jest łagodny, towarzyski, chodzi na smyczy, lubi się bawić. Chłonie jak gąbka wszystkie wyrazy czułości.

Tu są zdjęcia po przyjściu do domu z naszego pierwszego spaceru:
http://picasaweb.google.pl/magda.no/SteveSzukaDomu?fgl=true&pli=1#

i jeszcze kilka innych:

mój mail: [email protected]
moje gg: 1880897
tel na priv

Dzięki za jakąkolwiek pomoc z góry!

magda.no

Posted

Napisz krótkie info o psie, wiek, stan zdorwia, stosunek do ludzi, dzieci, innych zwierzat, chrooby, sterylizacja itp no i adres do kontaktu i tel to moze ktos w wolnej chwili pomoze ci zamieszczac te ogloszenia.ja sie postaram wieczorem. powodzenia

Posted

Bardzo ładny piesek, ale raczej nie piszcie w ogłoszeniach że to mieszaniec z pitbullem, wystarczy samo mix Labradora (albo zamiast pit bulla napisać, że z bokserem ;) ).
Słowo pitbull / amstaff działa na ludzi odstraszająco... niestety.

Jaki on ma charakter?

Posted

super jest, fajne ma spojrzenie :)
[quote name='Ulaa']Bardzo ładny piesek, ale raczej nie piszcie w ogłoszeniach że to mieszaniec z pitbullem, wystarczy samo mix Labradora (albo zamiast pit bulla napisać, że z bokserem ;) ).
Słowo pitbull / amstaff działa na ludzi odstraszająco... niestety.

Jaki on ma charakter?[/QUOTE]