Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleksandra29, dziękuję, że weszłaś,
zaglądaj do nas :lol:

Proponuję zmianę tytułu na bardziej dramatyczny :

[B][SIZE=3][COLOR=Purple]Niebawem stracimy bezpłatny DT - Pomocy !!![/COLOR][/SIZE][/B]

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BeaBono'][SIZE=5][COLOR=Indigo][SIZE=3][B][COLOR=DarkRed]Potrzebne pieniądze na karmę i sterylkę !!!
[/COLOR]
Bezpłatne DT są na wagę złota, szkoda byłoby stracić taki dobry "tymczas" ... a tak się stanie, jeśli będziemy wciąż "nawalać" z karmą i wetem :placz: !!!

[COLOR=RoyalBlue][COLOR=DarkGreen]Prosimy o rozsyłanie wątku !!! [/COLOR]

[/COLOR][COLOR=DarkRed]Będziemy wdzięczne za każdą, najmniejszą nawet wpłatę,
za każdy fant na bazarek dla suczek !!![/COLOR][/B][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

witam cioteczki :)

a jaka ta karma musi być ?

Posted

[quote name='BeaBono']Aleksandra29, dziękuję, że weszłaś,
zaglądaj do nas :lol:

Proponuję zmianę tytułu na bardziej dramatyczny :

[B][SIZE=3][COLOR=Purple]Niebawem stracimy bezpłatny DT - Pomocy !!![/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE]

a w jakiej miejscowości jest ten DT ?

Posted

[quote name='BeaBono']Marta, co z tym domkiem dla Wiki?
(1)Sprawdzony?
(2)czekają jeszcze czy się rozmyślili? [/QUOTE]

niestety nie znalazłam jeszcze nikogo kto spr by domek. Pani jak najbardziej zgadza sie na taka wizyte mam z niakontakt mailowy i telefoniczny dostałam tez od niejmase zdjec domu ogrodu rodziny i kotkow ktoremaja oraz pieskow ktore odeszły wszystkie na zdjeciach wyleguja sie na kanapach:)
Pani powiedziała ze poczeka na babi i sie nie rozmysli!!!!!!
mieszka w miejscowosci łochów koło warszawy!!!!!

wiki wczesniej musi byc wysterylizowana i potrzebny transport:( mam obawy ze sie nam nie uda:(

ja karme kupowałam im tania na drozsza nie stac mnie:( pani mada czyli DT jak zostawiłam jej pieniadze kupiła kasze i ryz i gotowała im z mieskiem i warzywkami:)

DT jest w jędrzejewie niedaleko schroniska

Posted

Dziewczyny napiszcie mi dokładnie gdzie ma być ta wizyta przedadopcyjna, gdzie jest sunia itd. Powysyłam ludziom z okolic warszawy tę wiadomość z prośbą o pomoc. No ewentualnie można byłoby się skontaktować z pobliskim schroniskiem, tam są wolontariuszki które na pewno zrobiłyby tę wizytę. My już też tak robiliśmy. Razem ze znajomą szukaliśmy kogoś do wizyty i nikogo nie znalezliśmy. Kleżanka zadzwoniła do schroniska które było oddalone o kilkanaście kilometrów i zrobili bez problemowo taką wizytę. Myślę ze byłoby to najlepsze rozwiązanie.. Co do przewozu myslę ze zrobić zrzutę i zapłacić tym co przewożą zwierzęta. Pomyślimy, najpierw wizyta

Posted

Zapraszam na bazarek dla suczek i ich kolegi z PwP:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/189765-50-og%C5%82osze%C5%84-banerek-gratis%21%21%21-do-08.08.10-do-g.22.00"]http://www.dogomania.pl/threads/1897....10-do-g.22.00[/URL]

Posted

w DT są : Babi i Bora, obie +/- 6 miesięczne oraz Wiki, która ma około roku
pani Magda ma dwa swoje psiaki, widoczne na zdjęciach

jeśli coś źle napisałam, to Marta mnie poprawi

Posted

[quote name='BeaBono']w DT są : Babi i Bora, obie +/- 6 miesięczne oraz Wiki, która ma około roku
pani Magda ma dwa swoje psiaki, widoczne na zdjęciach

jeśli coś źle napisałam, to Marta mnie poprawi[/QUOTE]

pytam bo mam w biurze w Poznaniu 20kg karmy dla dorosłych i musiałbym jeszcze dokupić coś dla juniorów :) jak z ewentualnym odbiorem z Poznania? to będzie problem ?

Posted

z odbiorem problemów nie będzie, mogę podjechać i odebrać i przekazać Marcie... albo...

zapytam ją zaraz na pw, bo ona bywa w Poznaniu, może zawita w najbliższym czasie, wtedy odebrałaby karmę osobiście

edit: [B][COLOR=Navy]Marta masz zapchaną skrzynkę [/COLOR][/B]!

Posted

[quote name='Alexandra29']Dziewczyny napiszcie mi dokładnie gdzie ma być ta wizyta przedadopcyjna, gdzie jest sunia itd. Powysyłam ludziom z okolic warszawy tę wiadomość z prośbą o pomoc. No ewentualnie można byłoby się skontaktować z pobliskim schroniskiem, tam są wolontariuszki które na pewno zrobiłyby tę wizytę. My już też tak robiliśmy. Razem ze znajomą szukaliśmy kogoś do wizyty i nikogo nie znalezliśmy. Kleżanka zadzwoniła do schroniska które było oddalone o kilkanaście kilometrów i zrobili bez problemowo taką wizytę. Myślę ze byłoby to najlepsze rozwiązanie.. Co do przewozu myslę ze zrobić zrzutę i zapłacić tym co przewożą zwierzęta. Pomyślimy, najpierw wizyta[/QUOTE]

[quote name='Alexandra29']Nie mogłam edytować.
Podaję adres meilowy do schroniska w milanówku, [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
Napisać czy napiszecie same?[/QUOTE]

[quote name='Alexandra29']hallo nikt nie odpisał mi na mojego posta? Co z tym sprawdzeniem domku?[/QUOTE]

Aleksandra29, to Marta rozmawia z domkami i zna adresy itd...

Marta, wklejam, bo może ci umknęło...

Posted

martaipieski - Podaj mi na pm numer Twojego telefonu i adres meilowy. Koniecznie dzisiaj!!! Obyś dziś była bo jest osoba która zrobi wizytę przedadopcyjną, i chce się z Tobą jeszcze dziś skontaktować.
Czekam

Posted

[quote name='BeaBono'][U][U][B][/B][/U][/U] mam tel i e-mail do Marty, podawała na innych wątkach, były potrzebne do ogł.
wyślę pw[/QUOTE]

Dzieki już odczytałam i przesłałam dalej. Teraz trzeba pomyśleć o sterylce i transporcie. Marta miała zapytać panią która chce szczeniaka ile mogłaby i czy wogóle mogłaby dołożyć sie do transportu bo to jednak strasznie daleko:-(

• 3 weeks later...
Posted

mam kilka nowych zdjec zrobionych 9sierpnia:) tylko nie mam czasu dodac:( suczki nadal na DT Pani Magda chyba zostawi sobie babi jesli ja wysterylizujemy :) a bor i wiki czekaja na domki wiki miała miec domek koło wawy ale dzis rozmawiałam z ta Pania i mam wrazenie ze sie rozmysliła :( moglismy zawiesc ja w poniedziałek ale ta Pani akurat wyjezdza w pon. !! ja gdybym chciała psa to nie potrafiłabym tak zwlekac czekac i odkładac wiec domek chyba odpada. pozatym wiki nie ma starylki ani kasy na nia:(
BeaBono dziekujemy za karme!!!

dziekuje też mojej znajomej Kamili L. wiem ze jest ona czasem na dogomani ale nie wiem jaki ma nick Kamilko jesli bedziesz na watku to pamietaj ze bez Twojej pomocy sunie nie mogłyby miec takiego fajnego tymczasu!! Dziekuje!!!!