BeaBono Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Aleksandra29, dziękuję, że weszłaś, zaglądaj do nas :lol: Proponuję zmianę tytułu na bardziej dramatyczny : [B][SIZE=3][COLOR=Purple]Niebawem stracimy bezpłatny DT - Pomocy !!![/COLOR][/SIZE][/B] Quote
wujek & ciocia Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='BeaBono'][SIZE=5][COLOR=Indigo][SIZE=3][B][COLOR=DarkRed]Potrzebne pieniądze na karmę i sterylkę !!! [/COLOR] Bezpłatne DT są na wagę złota, szkoda byłoby stracić taki dobry "tymczas" ... a tak się stanie, jeśli będziemy wciąż "nawalać" z karmą i wetem :placz: !!! [COLOR=RoyalBlue][COLOR=DarkGreen]Prosimy o rozsyłanie wątku !!! [/COLOR] [/COLOR][COLOR=DarkRed]Będziemy wdzięczne za każdą, najmniejszą nawet wpłatę, za każdy fant na bazarek dla suczek !!![/COLOR][/B][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/QUOTE] witam cioteczki :) a jaka ta karma musi być ? Quote
wujek & ciocia Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='BeaBono']Aleksandra29, dziękuję, że weszłaś, zaglądaj do nas :lol: Proponuję zmianę tytułu na bardziej dramatyczny : [B][SIZE=3][COLOR=Purple]Niebawem stracimy bezpłatny DT - Pomocy !!![/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE] a w jakiej miejscowości jest ten DT ? Quote
BeaBono Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 wysłałam Marcie smsa, jest właśnie w drodze do schroniska... wiem z pw,że Marta kupowała psiakom karmę z Biedronki Quote
martaipieski Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 [quote name='BeaBono']Marta, co z tym domkiem dla Wiki? (1)Sprawdzony? (2)czekają jeszcze czy się rozmyślili? [/QUOTE] niestety nie znalazłam jeszcze nikogo kto spr by domek. Pani jak najbardziej zgadza sie na taka wizyte mam z niakontakt mailowy i telefoniczny dostałam tez od niejmase zdjec domu ogrodu rodziny i kotkow ktoremaja oraz pieskow ktore odeszły wszystkie na zdjeciach wyleguja sie na kanapach:) Pani powiedziała ze poczeka na babi i sie nie rozmysli!!!!!! mieszka w miejscowosci łochów koło warszawy!!!!! wiki wczesniej musi byc wysterylizowana i potrzebny transport:( mam obawy ze sie nam nie uda:( ja karme kupowałam im tania na drozsza nie stac mnie:( pani mada czyli DT jak zostawiłam jej pieniadze kupiła kasze i ryz i gotowała im z mieskiem i warzywkami:) DT jest w jędrzejewie niedaleko schroniska Quote
Alexandra29 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Dziewczyny napiszcie mi dokładnie gdzie ma być ta wizyta przedadopcyjna, gdzie jest sunia itd. Powysyłam ludziom z okolic warszawy tę wiadomość z prośbą o pomoc. No ewentualnie można byłoby się skontaktować z pobliskim schroniskiem, tam są wolontariuszki które na pewno zrobiłyby tę wizytę. My już też tak robiliśmy. Razem ze znajomą szukaliśmy kogoś do wizyty i nikogo nie znalezliśmy. Kleżanka zadzwoniła do schroniska które było oddalone o kilkanaście kilometrów i zrobili bez problemowo taką wizytę. Myślę ze byłoby to najlepsze rozwiązanie.. Co do przewozu myslę ze zrobić zrzutę i zapłacić tym co przewożą zwierzęta. Pomyślimy, najpierw wizyta Quote
Alexandra29 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Nie mogłam edytować. Podaję adres meilowy do schroniska w milanówku, [email][email protected][/email] Napisać czy napiszecie same? Quote
BeaBono Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Zapraszam na bazarek dla suczek i ich kolegi z PwP: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/189765-50-og%C5%82osze%C5%84-banerek-gratis%21%21%21-do-08.08.10-do-g.22.00"]http://www.dogomania.pl/threads/1897....10-do-g.22.00[/URL] Quote
wujek & ciocia Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 jeszcze odnośnie karmy: w tym Dt są młode i starsze psy ? Quote
BeaBono Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 w DT są : Babi i Bora, obie +/- 6 miesięczne oraz Wiki, która ma około roku pani Magda ma dwa swoje psiaki, widoczne na zdjęciach jeśli coś źle napisałam, to Marta mnie poprawi Quote
wujek & ciocia Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='BeaBono']w DT są : Babi i Bora, obie +/- 6 miesięczne oraz Wiki, która ma około roku pani Magda ma dwa swoje psiaki, widoczne na zdjęciach jeśli coś źle napisałam, to Marta mnie poprawi[/QUOTE] pytam bo mam w biurze w Poznaniu 20kg karmy dla dorosłych i musiałbym jeszcze dokupić coś dla juniorów :) jak z ewentualnym odbiorem z Poznania? to będzie problem ? Quote
BeaBono Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 z odbiorem problemów nie będzie, mogę podjechać i odebrać i przekazać Marcie... albo... zapytam ją zaraz na pw, bo ona bywa w Poznaniu, może zawita w najbliższym czasie, wtedy odebrałaby karmę osobiście edit: [B][COLOR=Navy]Marta masz zapchaną skrzynkę [/COLOR][/B]! Quote
martaipieski Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 ja niestety w najblizszym czasie nie ede w poznaniu:( skrzynke juz wyczysciłam:) Quote
Alexandra29 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 hallo nikt nie odpisał mi na mojego posta? Co z tym sprawdzeniem domku? Quote
BeaBono Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Alexandra29']Dziewczyny napiszcie mi dokładnie gdzie ma być ta wizyta przedadopcyjna, gdzie jest sunia itd. Powysyłam ludziom z okolic warszawy tę wiadomość z prośbą o pomoc. No ewentualnie można byłoby się skontaktować z pobliskim schroniskiem, tam są wolontariuszki które na pewno zrobiłyby tę wizytę. My już też tak robiliśmy. Razem ze znajomą szukaliśmy kogoś do wizyty i nikogo nie znalezliśmy. Kleżanka zadzwoniła do schroniska które było oddalone o kilkanaście kilometrów i zrobili bez problemowo taką wizytę. Myślę ze byłoby to najlepsze rozwiązanie.. Co do przewozu myslę ze zrobić zrzutę i zapłacić tym co przewożą zwierzęta. Pomyślimy, najpierw wizyta[/QUOTE] [quote name='Alexandra29']Nie mogłam edytować. Podaję adres meilowy do schroniska w milanówku, [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Napisać czy napiszecie same?[/QUOTE] [quote name='Alexandra29']hallo nikt nie odpisał mi na mojego posta? Co z tym sprawdzeniem domku?[/QUOTE] Aleksandra29, to Marta rozmawia z domkami i zna adresy itd... Marta, wklejam, bo może ci umknęło... Quote
martaipieski Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 [B]Alexandra29 odpisałam na pw:)[/B] Quote
Alexandra29 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 hejka, dzięki za odpowiedz. Jutro się za to wezmę, teraz uciekam spać. Ucałujcie psiaczki ode mnie:-) Quote
Alexandra29 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 martaipieski - Podaj mi na pm numer Twojego telefonu i adres meilowy. Koniecznie dzisiaj!!! Obyś dziś była bo jest osoba która zrobi wizytę przedadopcyjną, i chce się z Tobą jeszcze dziś skontaktować. Czekam Quote
BeaBono Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [U][U][B][/B][/U][/U] mam tel i e-mail do Marty, podawała na innych wątkach, były potrzebne do ogł. wyślę pw Quote
Alexandra29 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='BeaBono'][U][U][B][/B][/U][/U] mam tel i e-mail do Marty, podawała na innych wątkach, były potrzebne do ogł. wyślę pw[/QUOTE] Dzieki już odczytałam i przesłałam dalej. Teraz trzeba pomyśleć o sterylce i transporcie. Marta miała zapytać panią która chce szczeniaka ile mogłaby i czy wogóle mogłaby dołożyć sie do transportu bo to jednak strasznie daleko:-( Quote
martaipieski Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 mam kilka nowych zdjec zrobionych 9sierpnia:) tylko nie mam czasu dodac:( suczki nadal na DT Pani Magda chyba zostawi sobie babi jesli ja wysterylizujemy :) a bor i wiki czekaja na domki wiki miała miec domek koło wawy ale dzis rozmawiałam z ta Pania i mam wrazenie ze sie rozmysliła :( moglismy zawiesc ja w poniedziałek ale ta Pani akurat wyjezdza w pon. !! ja gdybym chciała psa to nie potrafiłabym tak zwlekac czekac i odkładac wiec domek chyba odpada. pozatym wiki nie ma starylki ani kasy na nia:( BeaBono dziekujemy za karme!!! dziekuje też mojej znajomej Kamili L. wiem ze jest ona czasem na dogomani ale nie wiem jaki ma nick Kamilko jesli bedziesz na watku to pamietaj ze bez Twojej pomocy sunie nie mogłyby miec takiego fajnego tymczasu!! Dziekuje!!!! Quote
What May NN Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 poproszę o prw z adresem psiaków - wyślę karmę.. oraz o kontakt do Pani Magdy, która opiekuje się psiakami.. Quote
martaipieski Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 wysłałam pw bardzo dziękuje za pomoc:) Quote
Recommended Posts