bumerang Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 to pies w typie rasy Flat Coated Retriver trafił do nas dosyć niedawno bo ok miesiąca temu. MA OKOŁO 4 LAT. Jest łagodny i przyjaźnie nastawiony do człowieka, UMIE CHODZIĆ NA SMYCZY. Lubi gdy go głaszcze. JEST TO DUŻY PIES. BIEGAŁ PO ULICY CAŁY DZIEŃ WIEC GO ZABRALIŚMY. MIMO APELU WŁAŚCICIEL SIĘ NIE ODNALAZŁ A AMON U NAS ZOSTAŁ. AMON NIE TOLEROWAŁ ŻĄDNYCH INNYCH PSÓW TERAZ POWOLI SIĘ TO ZMIENIA ALE I TAK NIE JEST RADOŚNIE NASTAWIONY DO INNYCH ZWIERZĄT. . POWOLI SIE W SOBIE ZAMYKA AMON IM DŁUŻEJ JEST W BOKSIE TYM STAJĘ SIE CORAZ SMUTNIEJSZY.. SZUKAM MU DOMU ABY ZNOWU ODZYSKAŁ UŚMIECH NA SWOIM WIELKIM PYSKU... Amon jest wykastrowany, posiada mikroczip oraz szczepienia. http://www.allegro.pl/item1037113099_amon_w_typie_flat_coated_retriver_szuka_pilni_domu.html Quote
bumerang Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Wszelkie informacje pod numerem telefonu : tel 506-761-221 begin_of_the_skype_highlighting 506-761-221 end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting 506-761-221 begin_of_the_skype_highlighting 506-761-221 end_of_the_skype_highlighting end_of_the_skype_highlighting Quote
bumerang Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Podnoszę Amonka, Amonek bardzo prosi o domek! Quote
bumerang Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Amonek sie przypomina tak bardzo kocha ludzi. Quote
bumerang Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Przykro,ze piszę sama do siebie. Czy moę liczyć na pomoc w ogłoszeniach?? Quote
bumerang Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Amon sie przypomina i prosi choć kapeczkę uwagi! Quote
*Gajowa* Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Jestem u Amonka również... niestety nie potrafię robić ogłoszeń :shake:. Quote
bumerang Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Dzieki Gajowa za odwiedzinki, miło napewno sie Amonkowi zrobiło! Quote
bumerang Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Tak w Zgierzu, wątek założyła na flacim forum wolontariuszka, ja tu zrobiłam także wyróznione allegro, i parę innych ogłoszeń zero odzewu, wiem,że cięzko z adopcjami, ludzie ratuja swoje dobytki i swoje zwierzaki przed wodą,ale czasami czarnuszki mają szczeście jednak Amon nie! Quote
*Gajowa* Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Amon jest piekny, ma fajny charakter , a więc szanse na dom duże. Lubię takie kudłate czarnuszki - Felix z mojego podpisu czeka od grudnia :-(. Quote
*Gajowa* Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Pokazuj się Amonku ! A może w tytule napisać, że potrzebna pomoc w ogłoszeniach... Quote
bumerang Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 :shake:Amonek pokazuje sie cioteczkom:loveu: Quote
*Gajowa* Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Amonku dlaczego ciotki i wujkowie nie odwiedzają ciebie :placz: Quote
Faeria Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 ja poki co mogę jedynie odwiedzić cudnego Amonka.... z czasem wdrążę sie w te wszystkie ogłoszenia itp... Amonku... trzymaj się! Quote
bumerang Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 kopiuje z forum flatów;Witam Jest szansa na dom dla Amona.. Pani ma dla niego wymarzone warunki wieś wybieg mieszkał by domu ale podwórko i pole dla siebie ogrodzone. Niedaleko staw pani mieszka z córką... ma kota.... on lubi koty bo sprawdzałam... Pani od bardzo dawna marzy o flacie i bardzo jej sie podoba Amon, Tylko .... pani mieszka 60 km od Katowic wiec to daleko... Autem jakbym chciała go dowieźć sama to koszt ok 200 zł w obie strony... A pani chyba tyle kasy nie ma ( chociaz jeszcze nie odpisała zobaczymy) Kombinuje coś z pociągiem ale nie wiem... Ehh boje sie ze nic z tego nie wyjdzie... TRZYMAJCIE KCIUKI _________________ Quote
Maliinkaa Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Szkoda że taka cisza u mojego Amona ... ehh... jest szansa na dom... ale czy się uda nie wiem Transport jest tylko do Katowic z Katowic tzeba sobie samemu radzić a to 50 km.. ja nie moge jechac bo pracuje to jest w pon... Pojechała by koleżanka.. ale i jak to wszystko mnie przeraza... Pozdrawiam wszystkich Quote
Maliinkaa Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 No i wyszło nie za dobrze :( Pani zmarł tata :( i teraz nie wiadomo.. bardzo chce Amona ale znowu problem z transportem jest :( Quote
*Gajowa* Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Ojej przykra sprawa... mam nadzieję, że problemy transportowe uda się rozwiązać, Amonku :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Recommended Posts