Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

Tak, startowac to ja mogę z Joshem, nawet by mi sie przydalo, tylko najpierw bym musiała z nim poćwiczyć. I to Josh musiałby mieć życzenie startować z ciocią:lol:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Żmija']Kiedy będą zdjęcia? Ja chcę, ja chcę, ja chcę:multi: :multi: :multi:[/QUOTE]
Ja mam zdjęcie zrobione przez Asher na zajęciach rannych. Na wyjeżdzie zdjęcia robił Robert i Glonek na zawodach i chyba Alix w syfilitycznym ośrodku!!

Posted

No to dziś mam taaaakiego dola szkoleniowego jak jeszcze nigdy w zyciu :-( Kluseczek mnie nie kocha, nie jestem dla niego atrakcyjna :cool3: Kurde denerwuje mnie to bo jak mu sie nie podoba to ja go na sile nie trzymam w moim stadku :diabloti: ale kto by chciał takiego ćwoka :shake: Mam chętnych ale nie dam go im bo sie nawzajem zamęczą :razz:
Najgorsze porażki jakie przeżywałam w życiu nie byly tak dotkliwe :shake: :-( Jestem fatalnym przewodnikiem :placz:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']No to dziś mam taaaakiego dola szkoleniowego jak jeszcze nigdy w zyciu :-( Kluseczek mnie nie kocha, nie jestem dla niego atrakcyjna :cool3: Kurde denerwuje mnie to bo jak mu sie nie podoba to ja go na sile nie trzymam w moim stadku :diabloti: ale kto by chciał takiego ćwoka :shake: Mam chętnych ale nie dam go im bo sie nawzajem zamęczą :razz:
Najgorsze porażki jakie przeżywałam w życiu nie byly tak dotkliwe :shake: :-( Jestem fatalnym przewodnikiem :placz:[/QUOTE]
No nie martw się może już sięgnęłaś dna tego doła i się odbijesz :lol: . A na poważnie Aga może kluseczek jest leniwy tak jak muchomorek -przyjmij to spokojnie hihihi z dostojeństwem . Ale o ile pamiętam to on dopiero w pewnej chwili zaczął dawać dyla.Moze mu przejdzie -byle się Josh od niego nie zaraził bo tego bym nie zniosła. Na pewno znajdziesz jakieś dojscie do kluseczka.powodzenia:loveu:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Chyba sie z żalu upije jednym posiadanym piwkiem....:placz: Nie no porazka....:placz: Pyros mnie nie kocha...pileczki nie lubi...fatalna sprawa:shake:[/QUOTE]
czy naprawde nie ma niczego co by lubił????

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Chyba sie z żalu upije jednym posiadanym piwkiem....:placz: Nie no porazka....:placz: Pyros mnie nie kocha...pileczki nie lubi...fatalna sprawa:shake:[/quote]aga-wybrniemy z tego.nie ma takiego dola z ktorego nie mozna wyjsc-mowi ci to osoba wiecznie dostajaca kooopa od zycia z roznych stron za swoj dluugi niewyparzony jezor.:placz: .
poza tym nie martw sie-ja sobie obciachu z shadowskim narobie na warszawskim ob.boszsze musze zaczac z nim pracowac bo tuman jest:placz: :placz: .wogole nie cwiczylam z nim ostatnio nic z posluszenstwa.z chitanga zreszta tez.nudne to i juz.
aha.przyszly gryzaki.marta!!!!jak tu zajrzysz...odstapisz swoj gryzak glonkom/albo co/ja swoj odpalilam librze.nasze by przyszly w polowie sierpnia.noi zapomnialam do ciebie zadzwonic w zwiazku z bernenka:oops: .jestem tak nacpana przeciwbolowymi ze matrix mnie przygniotl.soooorkiii.:oops: :placz: .

Posted

[quote name='Ewa-Jo']czy naprawde nie ma niczego co by lubił????[/QUOTE]

Jest. Jak najbardziej. Ale jak ja będę robić wyrzuty innym psem i do tego nie zmieści sie do kieszeni???:diabloti:

Posted

Pyros ma rzeczy które lubi i na ktore jest napalony. Ale w domu. Poza domem wszystko jest ciekawsze ode mnie. A agis to juz w ogóle bije rekordy atrakcyjnosci :cool3:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Jest. Jak najbardziej. Ale jak ja będę robić wyrzuty innym psem i do tego nie zmieści sie do kieszeni???:diabloti:[/QUOTE]
Rozumiem że chodzi o MAxa -faktycznie truszka mu się podrosło i do kieszeni nie wejdzie:eviltong:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Rozumiem że chodzi o MAxa -faktycznie truszka mu się podrosło i do kieszeni nie wejdzie:eviltong:[/QUOTE]

Myslę ze nie tylko o Maxa. Pyros uwielbia wszystkie psy- niestety w niektórych przypadkach bez wzajemności :cool3: Figa też by sie nadała. Jak byla u nas to on wszystko robił lepiej niz idealnie- byla konkurencja i mu zależało :roll: Chyba pożycze Fige na troszke ;) Moze będzie lepiej

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Pyros ma rzeczy które lubi i na ktore jest napalony. Ale w domu. Poza domem wszystko jest ciekawsze ode mnie. A agis to juz w ogóle bije rekordy atrakcyjnosci :cool3:[/QUOTE]
Joshua przez pewien okres wolał Żmije machającą wiecznie JAmais patykiem lub piłą. Parę razy miałam wielką ochote go zabić ale w koncu jakoś przeszło a i Żmija potem przestała przychodzić.Zresztą jak pamiętasz na początku każda piła na zajęciach była do wzięcia. No ciężko było.:mad: na agiliity też zwiewał z toru do Żmiji.

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Joshua przez pewien okres wolał Żmije machającą wiecznie JAmais patykiem lub piłą. Parę razy miałam wielką ochote go zabić ale w koncu jakoś przeszło a i Żmija potem przestała przychodzić.Zresztą jak pamiętasz na początku każda piła na zajęciach była do wzięcia. No ciężko było.:mad: na agiliity też zwiewał z toru do Żmiji.[/quote]
a teraz biedny sercowiec woli słodko waniejąca Noraskę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Aga, widzisz, ze ja mam wiecznie dołki i wzloty z bulinka. Wierzę,że uda wam się wypracować wzajemne zainteresowanie- ja wierzę w Pyrosa. On naprawdę ma potencjał.
Czy jutro są zajęcia nad ranem? Gdzie konkretnie?

Posted

Aha, i nie machałam Jamais wiecznie patykiem, tylko ją szkoliłam. Dzięki temu sucz najbardziej na świecie kocha mamusię:lol: Ale Josha i Asie z krówkami też uwielbia:lol:

Posted

[quote name='monisieczka']a teraz biedny sercowiec woli słodko waniejąca Noraskę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
ale do czasu tylko do czasu -poza tym jest rozdwojony między Norcią i patyczkiem:eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']
aha.przyszly gryzaki.marta!!!!jak tu zajrzysz...odstapisz swoj gryzak glonkom/albo co/[/quote]

Oczywiscie.

Posted

[quote name='Mart@']Oczywiscie.[/quote]marta ty to masz wyczucie-cichociemniak jeden.a ja co?po lbie dostalam za ten swoj dlugi jezor:placz: .uo mamuniu ile ja postow juz naklepalam:crazyeye: .boszsz ty moj kochaniutki:cool1: .
i jak zwykle odpowiedzials wyczerpijaco na zadany temat a ja ....:cool3: :cool1: :roll:

Posted

[quote name='ayshe'].
aha.przyszly gryzaki.marta!!!!jak tu zajrzysz...odstapisz swoj gryzak glonkom/albo co/ [/QUOTE] Zamiast gryzaka odstąp im kotopsa wygodniejsze do noszenia od klatki -napewno poręczniejsze i nie szczeka!!!!:eviltong:

Posted

[quote name='ayshe']i jak zwykle odpowiedzials wyczerpijaco na zadany temat a ja ....:cool3: :cool1: :roll:[/quote]
[LEFT]:roflt: :roflt: :roflt: [/LEFT]

Posted

[quote name='asher'][LEFT]:roflt: :roflt: :roflt: [/LEFT]
[/quote]no i z czego rzy znowu ?spac .rano ktos cie budzi czy bombe na budynek mieszkalny trza zrzucic ?:cool3:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Zamiast gryzaka odstąp im kotopsa wygodniejsze do noszenia od klatki -napewno poręczniejsze i nie szczeka!!!!:eviltong:[/quote]kotopies nie nasz-szkoda nie?:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...