Alix Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='ayshe']no srednio.nienajlepiej.nie moge sie doczekac heinricha:shake: .[/quote] Nie wiedzialam ze Shado jest chory ale na pewno bedzie dobrze:calus: Jak wolisz zostac dzis w domu to oczywiscie bez wyrzutow sumienia to zrob!
ayshe Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 alix-musimy sie spotkac natomiast wolalabym na 20 razem z argosem[sorry jak pomerdolilam imie psa]
ayshe Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 nie moglam sie ruszyc i marta pojechala za mnie.no a teraz burza.ech.dooopa.prosze o przekazanie argo-bo nie mam do niego telefonu ze w czwartek o 20 bede czekala na niego,tak jak umawialismy sie na zajecia-wtorki i czwartki o 20,libra chyba zalapala sie na zajecia o 19-wiec napewno wie ze w czwartek tez o 19,jak barosz bedzie mogl w czwartek o 20 to zapraszam na dolaczenie do argo.ta burza wszystko pomiedolila i tyle.:placz:
ayshe Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Prosba O Info Dla Argo Bo Go Nie Bylo-czekam W Czwartek O 20.
Ewa-Jo Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='ayshe']Prosba O Info Dla Argo Bo Go Nie Bylo-czekam W Czwartek O 20.[/quote] Wysłałam mu maila z wiadomościa odebrał i podziękował ,ale za jego reakcje nie odpowiadam:eviltong::eviltong::eviltong: Z tego co mówił dzwonił do ciebie -głuchy telefon:evil_lol:
Alix Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='ayshe']nie moglam sie ruszyc i marta pojechala za mnie.no a teraz burza.ech.dooopa.prosze o przekazanie argo-bo nie mam do niego telefonu ze w czwartek o 20 bede czekala na niego,tak jak umawialismy sie na zajecia-wtorki i czwartki o 20,libra chyba zalapala sie na zajecia o 19-wiec napewno wie ze w czwartek tez o 19,jak barosz bedzie mogl w czwartek o 20 to zapraszam na dolaczenie do argo.ta burza wszystko pomiedolila i tyle.:placz:[/quote] To znaczy ze my teraz juz zawsze na indywidualne na 20? NA zajtakach byla fajna burza:evil_lol: Jak Shado sie czuje?
ayshe Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 na 20 bo chce zeby libra nadgonila troche.a z libra chlopaki sie nie skupia na pracy tylko na....no innych rzeczach:roll: :razz: :lol:
ayshe Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 a co tu tak pusto?nikomu nie chce sie poszlochac?to ja pierwsza.... aaaaa:placz: zawalilam z shado to rownaj:placz: :placz:.przy wszystkich komendach jest na pelnym kontakcie a przy rownaj dooopa:placz: .lezie jak cwok.oczywiscie nie jest przestraszony ani bez energii.po prostu odwala panszczyzne.teraz bede miala duzo czasu to schh:roll: :oops: to moze mi sie uda troche go nakrecic.:placz: :drinking: :sadCyber: :wallbash:
Ewa-Jo Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='ayshe']a co tu tak pusto?nikomu nie chce sie poszlochac?to ja pierwsza.... aaaaa:placz: zawalilam z shado to rownaj:placz: :placz:.przy wszystkich komendach jest na pelnym kontakcie a przy rownaj dooopa:placz: .lezie jak cwok.oczywiscie nie jest przestraszony ani bez energii.po prostu odwala panszczyzne.teraz bede miala duzo czasu to schh:roll: :oops: to moze mi sie uda troche go nakrecic.:placz: :drinking: :sadCyber: :wallbash:[/quote] No to ja z Joshem powinnam się już dawno pochlastać:placz::placz:. Ayshe my sie jutro rano widzimy czy nie -bo jeżeli tak to ściągne Monike. Noraskowi by się chyba korki przydały:cool3: Tak motasz że nie wiem za co ci winszować -rozumiem że za Chite powinszowania:multi::multi: ,a Shado zdał ale nie taj jak byś chciała???
ayshe Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 :lol: jasssne-widzim sie jak chceta:p .o 9.ulatniam sie z domu bo rury wymieniaja i tatusia ostawie a sama w dluuuuuga.dzieciaka tez jutro niet wiec ja chetnie :oops: . chodzi mi o to ze spapralam to rownaj i tyle.na ktotkich liniach juz bylo ladnie a potem 3 tyg przerwy i....no ....doopa.nie moge sobie pozwolic zeby na schh zawalic rownaj.nie no zdalismy:oops: .dostalismy nawet prezenciki dla seniora:oops: .ale mam niedosyt bo spapralam to rownaj i tyle. chita,no chita....co ja mam mowic o niej....oczywiscie poszla na maksa...ale ona na sladach jest genialna.dostalismy pamiatkowy pucharek dla najlepszego psa na sladach.takie *******ki.nic wielkiego.z pracy chity tez tak do konca zadowolona nie jestem-no wkurza mnie troche szczerze mowiacze tak sie wlecze-jesooo mam czaem ochote ja kopnac w tylek:diabloti: .a ona jak zahipnotyzowana z tym nosem prawo-lewo,prawo-lewo odcisk-odcisk....:roll: .no nudno jest.ja nie wiem czy ja chce z nia startowac na zawodach FH,chyba ze se gazete wezme[wczoraj sluchalam radia:oops: ].isc pare kilosow z psem ktory wklada nos w kazdy odcisk...no i to jej weszenie :cool3: .slychac na zakaukaziu chyba...dziewczyna jest tak przejeta ze moglabym pojsc sobie na kawe a ona nie zauwazy ze mnie nie ma:cool1:
Ewa-Jo Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='ayshe']:lol: jasssne-widzim sie jak chceta:p .o 9.ulatniam sie z domu bo rury wymieniaja i tatusia ostawie a sama w dluuuuuga.dzieciaka tez jutro niet wiec ja chetnie :oops: . chodzi mi o to ze spapralam to rownaj i tyle.na ktotkich liniach juz bylo ladnie a potem 3 tyg przerwy i....no ....doopa.nie moge sobie pozwolic zeby na schh zawalic rownaj.nie no zdalismy:oops: .dostalismy nawet prezenciki dla seniora:oops: .ale mam niedosyt bo spapralam to rownaj i tyle. chita,no chita....co ja mam mowic o niej....oczywiscie poszla na maksa...ale ona na sladach jest genialna.dostalismy pamiatkowy pucharek dla najlepszego psa na sladach.takie *******ki.nic wielkiego.z pracy chity tez tak do konca zadowolona nie jestem-no wkurza mnie troche szczerze mowiacze tak sie wlecze-jesooo mam czaem ochote ja kopnac w tylek:diabloti: .a ona jak zahipnotyzowana z tym nosem prawo-lewo,prawo-lewo odcisk-odcisk....:roll: .no nudno jest.ja nie wiem czy ja chce z nia startowac na zawodach FH,chyba ze se gazete wezme[wczoraj sluchalam radia:oops: ].isc pare kilosow z psem ktory wklada nos w kazdy odcisk...no i to jej weszenie :cool3: .slychac na zakaukaziu chyba...dziewczyna jest tak przejeta ze moglabym pojsc sobie na kawe a ona nie zauwazy ze mnie nie ma:cool1:[/quote] Zdaje mi się że tobie trudno dogodzić -chyba jesteś istotą ,która zawsze dziure w całym znajdzie!!!! Zawsze mogłoby być lepiej. Winszujemy zdanych egzaminów i prezencików i nie winszujemy niezadowolenia. Ciesz się tym co wypracowałąś ,a jak nadal będziesz jęczeć to jutro zafasujesz naprawde mocnego kopa. Mase mam dużą to jak się zamachne to do Merlina do środka wlecisz wybijając ściany po drodze . Zaraz Monisi Sms-a pchne niech dyma na pole -popracować troszku!!!!! Pozdrowionka Lece z młodym na Pole bo już się kręci.
Alix Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Ayshe kurcze nie marudz:mad: Wraz z Baroszkiem gratulujemy Tobie i siersciuchom zdanych egzaminow!:Rose::sweetCyb::B-fly: A Twoj perfekcjonizm troche przeraza bo to oznacza ze z Nas to chyba nigdy nie bedziesz zadowolona:diabloti::evil_lol:
BeataG Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 My też gratulujemy. :multi: A jak odeśpisz, to daj znać, bo chciałabym Ci coś powiedzieć. :razz:
ayshe Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 wiecie co....mam dosc chity:shake: .miala faze z pileczka-pracowala jak perszing ale teraz jest krolewnie za goraco i w dooopie ma wszystko.ten pies mnie wykonczy.nerwowo.w zyciu nie mialam takiego psa.ja wiem ze po przejsciach,ja wiem ze biednialek[no chyba ze trzeba dym zrobic to wtedy ZAWSZE pierwsza:diabloti: ]...ale przylwazylam wczoraj[sorry gosia za jojczenie w samochodzie:oops: ]ze no dziewczyna przesadza.tj.waruj robi pol godziny a najlepiej jakbym jej poduszeczke przyniosla:mad: .siada jak patafian:mad: .robi wszystko w tempie rannego zolwia a ja cwierkam do niej jak debil:mad: :roll: .no i wczoraj siem wkurzylam[przebacz mi boszsze:cool3: ]i przypomnialam jej laskawie ze komendy sa po to zeby je wykonac a nie paletac sie i patrzec w gwiazdy.mam moralniaka dzisiaj ale mam dosc kluchy:roll: :placz: .w zyciu nie mialam tak wolnego psa[nooooo na pozorancie to ona jest szybka:mad: ]
BeataG Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Hehe, może chcesz Emilka? Wtedy szybciutko docenisz Chitę. :evil_lol:
ayshe Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 :lol: . ja itak zamorduje chite.predzej czy pozniej.:diabloti: .albo wyladuje na srodkach uspokajajacych:roll: :razz: .
asher Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [B]Ayshe[/B], poćwicz z Sabiną, wtedy Chita wyda ci się błyskawicą :diabloti: Ale, ale... wczoraj sucz tak się nakręcila, że mnie wyprzedzała na "równaj" :-o Ja marszem, a ona truchcikiem. Ja truchcikiem, a ona... galopem :crazyeye: "Waruj" też robiła błyskawicznie, aż pył się z ziemi podnosił, jak klapała :crazyeye: Wiem, wiem, trudno w to uwierzyć :evil_lol: Byc może tajemnica tkwi w tym, że wcześniej spotkałyśmy znajomą sukę, którą Sabina bardzo chciała zgnoić, ale pancia nie pozwalała, a chwilę z włascicielką tamtej suczki rozmawiałyśmy... Więc Sabinę rozpierało :evil_lol: No i dumna jestem jak paw, bo oczywiście Kropka (ta suka) podleciała do nas galopem, więc Sabina huuuzia na nią!!! Pogoniła ją, aż się dymiło. Ale wystarczyło, że krzyknęłam "Fe zostaw!" i suka grzecznie wróciła do panci :loveu: Potem nawet się panny próbowały bawić, oczywiście u Sabiny polegało to głównie na tym, ze chciała Kropkę wbić w ziemię, ale zero warkotu, zero jeża na karku przy tym no i błyskawicznie reagowała na moje "zostaw" :loveu:
Szira/Gosia Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='ayshe'][sorry gosia za jojczenie w samochodzie:oops: ]ze no dziewczyna przesadza.tj.waruj robi pol godziny a najlepiej jakbym jej poduszeczke przyniosla:mad: .siada jak patafian:mad: .robi wszystko w tempie rannego zolwia a ja cwierkam do niej jak debil:mad: :roll: .no i wczoraj siem wkurzylam[przebacz mi boszsze:cool3: ]i przypomnialam jej laskawie ze komendy sa po to zeby je wykonac a nie paletac sie i patrzec w gwiazdy.mam moralniaka dzisiaj ale mam dosc kluchy:roll: :placz: .w zyciu nie mialam tak wolnego psa[nooooo na pozorancie to ona jest szybka:mad: ][/QUOTE] Co ty gadasz jakie jojczenie:crazyeye: mamy ten sam problem a więc wkońcu możemy się dogadać tak na 100%:razz: marudź ile Ci sie podoba bo przy okazji i ja wyłapuję coś dla siebie:loveu:
Aneczka Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 To my też jeszce raz: [FONT="Arial Black"][SIZE="6"][COLOR="Red"]Wielkie gratulacje dla Chity i Shadowskiego[/COLOR][/SIZE][/FONT] i dla niedoceniającego siebie [FONT="Arial Black"][SIZE="6"][COLOR="Red"][COLOR="Red"]Tresera[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]:klacz: :multi: :klacz:
ayshe Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 no-dzisiaj bylo lepiej. asher-mi nie chodzi o szybkosc.na pilke czy nagrode jak ja rozkrece to idzie.mi chodzi o dokladnosc.i o to zebym mogla choc troche ja poprawiac-nie tolerowala tego wogole.a dzisiaj mimo skasowania rozkrecila sie bez smyczy fajnie.bez pilki.to dla mnie cenne.bo poki macham pilka a ona ma ochote popracowac to luzik-a co jak nie ma ochoty?:diabloti: do tej pory kasowalo ja wszystko.ale po paru miesiacach nakrecania-teraz nie blokuje sie[oczywiscie jest nieszczesliwa ale tylko przez chwile].to dla mnie cel bo jak tu pracowac z psem ktory nie daje sie poprawiac w zadnej komendzie?musze zrobic krok do przodu.baaaardzo przy tym uwazajac. ania-dzieki ale nie ma za co.:cool1:
Szira/Gosia Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Mnie wkurza u Sziry jej brak zainteresowania:angryy: owszem chwilę nakręca się na piłkę i idzie jak motorek a jak schowam piłkę to ma wszystko gdzieś:angryy: tak było na zawodach. Tuż przed wejściem nakręciłam ją i super pies wchodzi na ring:razz: obszeczekuje sędziego na socjalizacji:evil_lol: , zostawanie super:multi: zetka pięknie zwłaszcza bez smyczy:multi: , "ale co jest po zrobieniu zetki nie dostałam piłeczki ani smakołyka:shake: tylko mnie wytarmosili, no to spadaj teraz to ja zwalniam i już":angryy: i takie jest myślenie mojego psa. Najlepiej by było gdybym mogła zejść po tych trzech ćwiczeniach i trochę ją nakręcić na piłeczk:evil_lol: ale to tylko marzenie:evil_lol: wniosek jest taki Szira nie nadaje się na posłuszeństwo:shake: to ją nudzi:lol:
ayshe Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 no nie da sie ukryc ze szira wychodzi z zalozenia ze jesli po 1min nie ma pilki to sie walcie:diabloti:
Szira/Gosia Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='ayshe']no nie da sie ukryc ze szira wychodzi z zalozenia ze jesli po 1min nie ma pilki to sie walcie:diabloti:[/QUOTE] To ja zacznę wychodzić z założenia : brak zainteresowania na tresurze, brak kolacji:diabloti: nie zaliczone zawody, dwa dni głodówki:diabloti: nie zaliczony egzamin, tydzień głodówki:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ewa-Jo Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='ayshe']no-dzisiaj bylo lepiej.[/quote] Dzisiaj Norasek z Joshem pobierali korepetycje:mad::mad: Zrezygnowane psy tressera:shake: [IMG]http://img81.imageshack.us/img81/8306/psytreseta9xp.jpg[/IMG] Zadowolona Monisia ma patyczek:lol: [IMG]http://img81.imageshack.us/img81/2295/monipatyczek15rx.jpg[/IMG] Norasek pięknie ćwiczy na targecie:multi::multi::multi: [IMG]http://img81.imageshack.us/img81/866/noradopatyka6rp.jpg[/IMG] Norasek pokazuje czyj jest patyczek:evil_lol::evil_lol: [IMG]http://img98.imageshack.us/img98/6254/norapokazujeczyjpatyk4le.jpg[/IMG] Pieski uczyły się zostawania - na wszelki wypadek coby pańcie mogły sobie poplotkować pieski zostały przywiązane do drzewek Norasek na odłożeniu [IMG]http://img98.imageshack.us/img98/9205/norod322oz5hs.jpg[/IMG] Joshua na odłożeniu [IMG]http://img98.imageshack.us/img98/8904/jood322oz5cj.jpg[/IMG] Norasek zaczyna mieć dość:angryy: [IMG]http://img81.imageshack.us/img81/9433/noraprotest0zw.jpg[/IMG] Joshua ma też dośc ostatecznie pole Mokotowskie służy do zabawy:cool3: [IMG]http://img81.imageshack.us/img81/3959/joprotest0fg.jpg[/IMG] Norasek rusza z drzewkiem:eviltong: [IMG]http://img81.imageshack.us/img81/9131/wdupieod322o380enieno7op.jpg[/IMG] No to się bawimy [IMG]http://img81.imageshack.us/img81/8543/joznozabaw18bn.jpg[/IMG] może poloneza czas zacząć??? [IMG]http://img98.imageshack.us/img98/2075/polonez5ai.jpg[/IMG] Złapał tatar......... [IMG]http://img81.imageshack.us/img81/1056/zlapa322tatar1lc.jpg[/IMG] Treser tłumaczy pańciom jak postępować z pociechami - w tle pieski na odłożeniu :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: [IMG]http://img98.imageshack.us/img98/2052/tresert322um3bx.jpg[/IMG]
asher Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 A mojej Sabinie dogi wybiły dziś zęba :placz: :placz: :placz: Krew jej leci i biedna wody sie nie może napić, bo ją boli :placz: Kurde, Bugajski kulawy, Sabina szczerbata... :shake: A ja zbankrutuję na wetów :mdleje:
Recommended Posts