Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Ale ja lubie narzekać:razz: zresztą tresser taz zawsze narzeka:razz: od kogos się nauczyłam:eviltong:[/quote]
he he he :evil_lol: widocznie ma powody :razz:
spadam na slad bo na MP sedziuje p.Klima perfekcjonista który wyłapie wszystkie najdrobniejsze błedy !

Posted

no ale fajnie byc ocenianym przez kogos takiego jak Klima:evil_lol: .ja tam go nie znam tyle co ze slyszenia.ale moze sie na niego jeszcze napatocze.
goska-ale teraz wiesz dlaczego jojcze na ta twoja pozycje...ja iwem ze szira wogole ledwo idzie i generalnie niewiele ja interesuje a zycie ptzejawia tylko na rekawie ale coz zrobic jak tak marnie zaczela szkolenie to wiesz...no psa wytluczonego na kolku rownaj-siad-waruj-rownaj-siad-waruj i tak dwie godizny np. to naprawde ciezko...zwlaszcza ze szira wlasnei i tak ledwo idzie i generalnie ot ma gleboko i zarcie i pilke i gryzak i cokolwiek:evil_lol: ...
eddiii-no co?cieszesie ze nie padl kompletnie bo bys mi mowila ze synusia zmeczylam albo se chlopczyk kuku zrobil na tej lince jak tak biegal biedny i sie zgrzal:diabloti: [nie gryz pozoranta bo sie spocisz:roll: :diabloti: ]

Posted

no ta linka to mi sie nie bardzo podoba,a w zasadzie to chyba bardziej szelki mi sie nie podobaja. tzn linka jest w porzadku gdyby nie fikal tak strasznie. ale szelki sa do bani. Timon tradziel po mnie i tak latwo sie nie damy :eviltong: :diabloti:

Posted

eddiii-polecam te z amortyzatorem co ja mam dla swoich.sa naprawde dobre a niestety na razie musze popracowac z psami zaczepionymi o cos bardziej nieprzemieszczajacego sie niz przewodnicy bo tak mi latwiej i moge sobie pracowac nad roznymi tam :cool3: :evil_lol: bez marwienia sie ze mi przewodnik sie slizgnie i pies zlapie nie tak jak chce i nie wtedy kiedy chce.

Posted

[quote name='dorplant']ja nie moge !!
co wy tak narzekacie ??!
cieszcie sie ze ktos stoi z boku i na was krzyczy......., znaczy pomaga wam :diabloti: !
takie zobaczenie na filmie co sie wyrabia samemu na treningu duzo daje!
Ja niestety posłuszenstwo trenuje sama :-( i dopiero na zawodach wychodzi co było nie tak a czego nie widziałam ![/quote]
ja tez praocwalam sama a potem nastal uwe i ...przezylam ciezki szok jak sie zobaczylam na filmie:evil_lol: .boszsz no po prostu mutacja kompletna:oops: .potem udowodnil mi na filmie ze sie przypierniczam do chity a juz nie mam o co [ona dlugo sie wlekla za mna ledwo idac bo miala schize -w poprzednim domu byla ostro bita].pies juz chodzil z chitkowym tancowaniem a ja ciagle jojczylam ze za wolno .to mi pokazal film ihmmm glupio mi sie zrobilo:cool1: .filmy sa zarabiste i nie macie sie czego wstydzic naprawde-mysle ze no coz jak ktos wiedzie na was to niech pokaze swoja prace:diabloti: .ja iwem ze to troche nerwowo ze ktos tam zacznei krytykowac-no to w tym kraju wychodzi wszystkim najlepiej i to bardzo nieladne i nie dizwie sie ze ludize nie chca nic pokazywac.ja nie chce bo niem oge na siebie patrzec po prostu-dobija mnie po prostu widok starego,grubego babska bo ..no pies ladny a tu taki maszkaron...nie znosze tego takze musicie mi wybaczyc.:oops: .to strasznei dla mnie dolujace ze zrobilo sie ze mnie takie cus.:-(

Posted

[quote name='Eddiii']cos bardziej nieprzemieszczajacego sie :evil_lol:
czyli takie co mi dalas wczoraj czy masz jeszcze inne :roll:[/quote]eddiii-szelki te skorzane sa ok.mi sie psy w nich nie dusza.natomiast linka z amortyzatorem to takie te czerwone co swoje czuby wiaze bo normalne zrywaja/przegryzaja[:mad: ].i naprawde sa ok.

Posted

[quote name='dorplant']ja nie moge !!
co wy tak narzekacie ??!
cieszcie sie ze ktos stoi z boku i na was krzyczy......., znaczy pomaga wam :diabloti: !
takie zobaczenie na filmie co sie wyrabia samemu na treningu duzo daje!
Ja niestety posłuszenstwo trenuje sama :-( i dopiero na zawodach wychodzi co było nie tak a czego nie widziałam ![/quote]

Jak masz takie potrzebe, to moge Cię Dorplant nagrać :evil_lol:

Posted

bez paru browarow to lepiej siebie nie ogladac:evil_lol: .ja to moge ok jak od razu ktos omawia moja prace [poza tym ze wszytko jest zle:roll: ]ale jak tak usiade i ogladam to katastrofa-tylko sie schlac na smutno.:placz:

Posted

[quote name='ayshe']bez paru browarow to lepiej siebie nie ogladac:evil_lol: .ja to moge ok jak od razu ktos omawia moja prace [poza tym ze wszytko jest zle:roll: ]ale jak tak usiade i ogladam to katastrofa-tylko sie schlac na smutno.:placz:[/quote]
Dzisiaj nas nie ma. Chlejemy z psami na smutno.:eviltong:
Żartowałem.

Posted

[quote name='Glonek']Dzisiaj nas nie ma. Chlejemy z psami na smutno.:eviltong:
Żartowałem.[/quote]
nooo deedee nie wstawilam.litosc to cnota:diabloti: :roll: :evil_lol:.empatia -wazna rzecz:)

Posted

[quote name='ayshe']nooo deedee nie wstawilam.litosc to cnota:diabloti: :roll: :evil_lol:.empatia -wazna rzecz:)[/quote]
Ale Aneczka o tym nie wie.

Posted

ja chcialam tylko uprzedzic, ze jesli komus kiedykolwiek niedajboze przyjdzie do glowy nakrecic mnie - zabije !
ba i jeszcze mnie uniewinnia

p.s. prawdopodobnie mnie jutro juz nie bedzie, ze wzgledu na to, ze planuje zostac zestrzelona przez pakistanczykow w drodze do glasgow a moj ulomek jedzie na wewczas do swojej mamusi ;)

Posted

[quote name='nidhogg']prawdopodobnie mnie jutro juz nie bedzie, ze wzgledu na to, ze planuje zostac zestrzelona przez pakistanczykow w drodze do glasgow a moj ulomek jedzie na wewczas do swojej mamusi ;)[/quote]

jakie jutro !!! ty sie ze mna umawialas na jazde na szkolonko :mad: uwazaj bo poszczuje borderem ! :cool3:

Posted

[quote name='ayshe']dalsza czesc-whoo
[URL]http://pl.youtube.com/watch?v=zJMqdZQ-SZg[/URL][/quote]

wrrrr :angryy: a mialo nas nie byc ! :roll:

ee no dobra teraz widac w pelnej okazalosci ile razy sie potykalam i wpadalam na psa :shake: szok ze az tak malo to widac ale wetepy byly tam fajne :cool3:

Posted

[quote name='Romas']Shida mi sie bardzo podobał poczatek pracy z Woo jak ona sie lekko skuliła po borderowemu i dawaja osaczac ten rekaw.Super to wygladało jak go tak hipnotyzowała :-) I jak latała na rekawie ,cuuuudnie :-)
Jak ona tak bedzie tego pozoranta obcego pasc to on faktycznie moze sie zdziwic :-) [/QUOTE]

hihi tiaaa ona potrafi ;) a jak robi oszczekanie z zadem w gorze i lapami na ziemi to jzu wogole ;) ostatnio przy osaczaniu i przerzucaniu sie zaczela jeszczwe przytupywac lapami :crazyeye: :evil_lol:

dlatego mamy chytry planik zeby whoo szlapierwsza to pozorant zejdzie na zawal ze smiechu na samym poczatku i dalej juz nie bedzie trzeba zdawac ;) walkowerem wezmiemy sprawe ;)

[QUOTE]O Sabunol Cie poprosze ale to juz w przyszłym miesiacu ,bo w tym to pewno juz na tropieniu sie nie zobaczymy (moj wyjazd a potem zawody Ayshe) .[/quote]

no ja w hurtowni bede teraz pewnie tuz kolo weekendu bo beda maty do auta trixie zamowione a potem to z poczatkiem sierpnia ;)

bo wlasnie wrocilam z hurtowni - wszystko jest a maty sa zamowione beda doslownie za dzien - dwa ;)

[B]ODBIOR jutro na zajeciach wieczornych lub w piatek lub w weekend ;) bede wdzieczna za info kto kiedy bym wsyzstkiego nie tachala ;) [/B]

Posted

[quote name='shida']jakie jutro !!! ty sie ze mna umawialas na jazde na szkolonko :mad: uwazaj bo poszczuje borderem ! :cool3:[/quote]
no kurde bo wlasnie sie zastanawiam jak jednoczesnie uda mi sie byc z psem na szkoleniu, pakowac sie, upijac sie ze strachu i rozpaczy ( a) moj samolot spadnie, b) moj pies tydziem beze mnie i ja tydzien bez psa ;( ) i wydawac psa ciotce.. moze mi sie kurde nie udac.

niemneij dam Ci znac odpowiednio wczesnie, czy bedem jechac czy nie.
a borderem chetnie zostane poszczuta, jesli to bedzie buzi nosem ;)

Posted

glosny protest zglosila tylko eddiii-takze reszta spoko zostanie tutaj wrzucona.no i dee dee dzisiaj sie zapytam anii:evil_lol: i w sumie to tyle.
zarkowski-nakrecimy nakrecimy nie boj zaby to bedizesz wiedziala czego sie irytuje tak na zajeciach:evil_lol: .nidhogg-ty obiboku:mad: .se wyjezdza no patrzta:roll: .kurna trza byc wielofunkcyjnym pakowac sie i byc na szkoleniu.

Posted

[quote name='ayshe']glosny protest zglosila tylko eddiii-takze reszta spoko zostanie tutaj wrzucona.no i dee dee dzisiaj sie zapytam anii:evil_lol: i w sumie to tyle.
zarkowski-nakrecimy nakrecimy nie boj zaby to bedizesz wiedziala czego sie irytuje tak na zajeciach:evil_lol: .nidhogg-ty obiboku:mad: .se wyjezdza no patrzta:roll: .[/quote]
ayshe - a epitafium juz sobie wymyslilas ? tudziez uzbieralas na alabastrowy nagrobek :diabloti:

nom wyjezdzam, ale ten tego spodnic w szkocka krate Ci przywioze ;) taki w sam raz stroj do trumienki :evil_lol:

Posted

[quote name='nidhogg']ayshe - a epitafium juz sobie wymyslilas ? tudziez uzbieralas na alabastrowy nagrobek :diabloti:

nom wyjezdzam, ale ten tego spodnic w szkocka krate Ci przywioze ;) taki w sam raz stroj do trumienki :evil_lol:[/quote]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hehehe zobaczysz jak kiedys zobaczysz a tu na dogo zarkowski z nidhogg:eviltong: :diabloti: .mowie ci ...emocje nie do podrobienia:diabloti:.a na dlugo wyjeszdza he?

Posted

bo se przypomnialam ze chyba nie iwem ale zamarzlam na cwiczaku wiec moge miec problemiki z czytaniem ze zrozumieniem.
no to ufff na tydzien[z czego ja sie ciesze jak potem znowu pewnie znikniesz na pol roku albo co to moze cie od razu nakrecim-pamniatka bedzie nie?:diabloti: ].

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...