Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ayshe']nie aporter....:evil_lol: ...o naiwnosci ludzka:razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]
sama znam pare onkow i donkow ktore w dupie mają piłki i patyki -dlaczego mnie sie taki nie trafił?

Posted

[quote name='ayshe']malina znaczy siem a nie od razu od zwierzatek mu tak....:cool3: :diabloti:[/quote]

To, ze twoje sa warzywa (boooraki) to nie znaczy, ze moj musi byc owoc :eviltong:

Posted

[quote name='saJo']To, ze twoje sa warzywa (boooraki) to nie znaczy, ze moj musi byc owoc :eviltong:[/quote]
no to malinut:roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']sama znam pare onkow i donkow ktore w dupie mają piłki i patyki -dlaczego mnie sie taki nie trafił?[/quote]no to one nie sa normalne.normalne sa namolne.

Posted

[quote name='morighan']a moja jeleni nie szuka..ma pancie, a to najwiekszy jelen :cool3:[/QUOTE]
no rzucanie przez 3 godziny spaceru wykracza poza moje możliwości.JAk nie rzucają to trzeba nosić im większy patyk tym lepszy
[IMG]http://img504.imageshack.us/img504/5806/patyk1ef7.jpg[/IMG]
jak za długo patyk jest w ręce i nie leci to nalezy go zabrać
[IMG]http://img504.imageshack.us/img504/9628/patykkasiajx5.jpg[/IMG]
mozna sie jeszcze poprzeciągać
[IMG]http://img504.imageshack.us/img504/103/przeciaganiegp4.jpg[/IMG]
no i mozna z zaplecza Merrllina gdzie mają drzewo pocięte do kominka gwizdnąc taki kawałek i taszczyć go przez całe pole

[IMG]http://img504.imageshack.us/img504/6536/merlinme9.jpg[/IMG]
[IMG]http://img111.imageshack.us/img111/5286/merl3mz0.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='ayshe']caly josh...bo zycie to ma byc przyjemnosc a nie narzucona ciezkap raca intelektualna:roll: :evil_lol:[/QUOTE]
nie da sie ukryć - trafiłaś w sedno . A pańcia zadaje się z tresserkiem i ciąga biednego tłuczka na zajecia i jeszcze twierdzi ze piłka jest jej i kaze wyłapywać kiedy jest target a kiedy łup ,i jeszcze kaze pracować na piłke kiedy Joshua by wolał zeby pancia tylko rzucała i nic od dzieciecia nie chciała. Po co pracowac kiedy można nie?:niewiem: głupia pańcia

Posted

No to u mnie jeszcze gorzej, bo nawet śnieg nie wygra. Woda to nie wiem, ale podejrzewam, że poleciałby do niej z patykiem w zębach. Dlatego jestem taka szczęśliwa, że szmata przebiła latanie z patykiem. Ciekawe, na jak długo. :cool3:

Posted

[quote name='BeataG']No to u mnie jeszcze gorzej, bo nawet śnieg nie wygra. Woda to nie wiem, ale podejrzewam, że poleciałby do niej z patykiem w zębach. Dlatego jestem taka szczęśliwa, że szmata przebiła latanie z patykiem. Ciekawe, na jak długo. :cool3:[/QUOTE]
tu nie chodzi tylko o istnienie wody i śniegu tu chodzi o bryzgi wody i latający śnieg
[IMG]http://img104.imageshack.us/img104/8184/wodazx1.jpg[/IMG]

[IMG]http://img408.imageshack.us/img408/7822/skok44kr5.jpg[/IMG]
Joshua sie nakręca przy tym potwornie -zachowuje sie jak narkoman -nie umie sam przerwać nawet jak juz ledwo dycha.

Posted

Wiem, że o to chodzi. Z wodą - tak jak napisałam wyżej - nie próbowałam, ale nie sądzę, żeby wypuścił patyk z pyska. Śnieżki jeszcze niedawno wystarczały, ale już przestały. Poleci za nimi, owszem, ale patyka nie wypuści.

Posted

[COLOR=Red][B]UWAGA! W sprawie zamówienia do gappaya![/B][/COLOR]

Dostaliśmy 5% rabatu. Jak tylko otrzymam od Was resztę kasy, to składam zamówienie.

Następujące osoby są mi winne następujące kwoty:
- Heki - 9,00 zł
- Szira - 24,70 zł
- Eddii - 24,70 zł
- Baba + Josh - 3,60 zł
- Pyros - 74,10 zł
- Chilli - 24,70 zł

Następującym osobom ja jestem winna następujące kwoty:
- Agis - 3,90 zł
- Shida - 0,15 zł

Proszę o info, kiedy mogę przyjść, żeby się z Wami rozliczyć.

Posted

no mysle sobie ze najlepiej byloby w srode.bo chyba wiekszosc wieksza wiekszosc bedzie.za babe i josha zaloze.chili kase mi przekaze a reszta w srode bedzie.

[B][COLOR=red]jutro zajecia sa o 9.wszyscy maja na jedna godzine.podzielimy sie z marta sprawiedliwie.:evil_lol: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][/COLOR][/B]

[B]prosto jedziemy po zajeciach na slady.[/B]

Posted

kochany treserze, we wtorek i czwartek (strasznie ciezka walka byla) przybedzie na zajecia Norasek z moim panem menszem:sweetCyb:. bardzo prosze nie szczędzic razów oczywiscie menszowi:thumbs:. Ma ćwiczyć z Noraskiem żeby zobaczył jak to fajnie myslec o każdym machnieciu ręka. Szkoda tylko że nie bede mogła go zobaczyc z piłka pod broda :turn-l: hehe. Facet jest zahartowany to możesz go przeczołgać:mad: . Doceń jak dbam o twoje dobre samopoczucie :diabloti: . ja w tym czasie bede snic o was :sleeping: :sleep2: i wracam jak tylko najszybciej sie da. aaaaa ma ci dac forsiaczke za luty jak nie da to sie upomnij bo jeszcze na dziewczynki wyda :2gunfire: .

Posted

Dzisia na spacerniaku napatoczyło sie samo;) bajorko i źródełko.Aicha oczywiście pluskała sie namiętnie.Chyba nie jest za zimno na takie plusk plusk łapami w wodzie?

Posted

[quote name='ayshe']no mysle sobie ze najlepiej byloby w srode.bo chyba wiekszosc wieksza wiekszosc bedzie.za babe i josha zaloze.chili kase mi przekaze a reszta w srode bedzie.

[B][COLOR=red]jutro zajecia sa o 9.wszyscy maja na jedna godzine.podzielimy sie z marta sprawiedliwie.:evil_lol: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][/COLOR][/B]

[B]prosto jedziemy po zajeciach na slady.[/B][/QUOTE]

Tzn mamy być po Was o 8.40???
Popsułaś mi plany śniadaniowe, a gdzie jedziemy???

Posted

[quote name='14ruda']Dzisia na spacerniaku napatoczyło sie samo;) bajorko i źródełko.Aicha oczywiście pluskała sie namiętnie.Chyba nie jest za zimno na takie plusk plusk łapami w wodzie?[/quote]

Skoro była woda, a nie lód, to pewnie nie jest za zimno. U nas dzisiaj rano było minus 8. :angryy:

Posted

[quote name='BeataG'][COLOR=Red][B]UWAGA! W sprawie zamówienia do gappaya![/B][/COLOR]

Dostaliśmy 5% rabatu. Jak tylko otrzymam od Was resztę kasy, to składam zamówienie.

- Heki - 9,00 zł
- Szira - 24,70 zł
- Eddii - 24,70 zł
- Baba + Josh - 3,60 zł
- Pyros - 74,10 zł
- Chilli - 24,70 zł

- Agis - 3,90 zł
- Shida - 0,15 zł

Proszę o info, kiedy mogę przyjść, żeby się z Wami rozliczyć.[/QUOTE]

Ja będę jutro rano, w poniedziałek wieczorkiem lub w środę:lol:

Posted

Dobra, to przyjdę w środę. Kto z tych osób będzie, to niech przyniesie kasę, a jak ktoś wie, że go w środę nie będzie, to niech da wcześniej Beacie. W związku z tym do środy wieczór macie jeszcze czas na ewentualne dodatkowe zamówienia, jak komuś się coś przypomni.

Posted

[quote name='BeataG'][COLOR=Red][B]UWAGA! W sprawie zamówienia do gappaya![/B][/COLOR]

- Heki - 9,00 zł
- Szira - 24,70 zł
- Eddii - 24,70 zł
- Baba + Josh - 3,60 zł
- Pyros - 74,10 zł
- Chilli - 24,70 zł

- Agis - 3,90 zł
- Shida - 0,15 zł

Proszę o info, kiedy mogę przyjść, żeby się z Wami rozliczyć.[/QUOTE]

Oki ale BeataG powiedz jezeli mozesz kto ile -ja dałam 40 zł na gryzak ring -oczywiście czerwony to ile ja dopłacam?. jak wyjde z zapalenia to bede w środe na zajecia to dam Ayshe a jak nie to przez Babową tez przekaze Ayshe.

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Oki ale BeataG powiedz jezeli mozesz kto ile -ja dałam 40 zł na gryzak ring -oczywiście czerwony to ile ja dopłacam?. jak wyjde z zapalenia to bede w środe na zajecia to dam Ayshe a jak nie to przez Babową tez przekaze Ayshe.[/quote]

To w takim razie Ty nic nie dopłacasz, tylko Baba jest Ci winna, bo od Was obu razem dostałam 80 zł. Gryzak kosztuje 32,30 zł, piłki dla Baby 51,30 zł. Wszystko niestety podrożało, a piłki najbardziej.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...