monisieczka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='ayshe']tiaaa ....:roll: wczoraj bylo dwa,slownie dwa psy...tj.wiecej dzissiaj bylo na polach:diabloti:[/quote] i do tego wszystkie jakie bystre co? :diabloti: zmokłam do majtek prawie... nie lubiam deszczu...:shake:
ayshe Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='monisieczka']i do tego wszystkie jakie bystre co? :diabloti: zmokłam do majtek prawie... nie lubiam deszczu...:shake:[/quote]do majtek?no patrz a myslalam ze bylas ubrana:diabloti:
monisieczka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='ayshe']do majtek?no patrz a myslalam ze bylas ubrana:diabloti:[/quote] eeee to matrix był tylko..
Ewa-Jo Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='ayshe']nudnawo?nudnawo? oooo zesz ty czekaj no ...to ja spokojnie chcialam pobaczyc jak psy robia komendy a ty nudnawo?:mad: .oooo zeby nie padalo,zeby nie padalo:diabloti:[/QUOTE] no i na początku nie padało :multi: .Tresserek rozpoczął zajęcia z duzymmmmmmm zaciecięm powtarzajać sobie pod noskiem nudnawo ,nudnawo:multi: :multi: :diabloti: i nawet nas ciutka pogonił :multi: -fajnie nawet było -Babowa inywidualnie siem dotychczas szkoląca nie była przyzwyczajona do normalnej tresurki wiec zanosila siem z radości ze śmichu az jej łzy płynęły z z tej radochy i krzyczała wiecej:sweetCyb: . No i niestety deszczyk zaczął padać i jakoś niektórym werwe odjęlo:placz: :placz: . Joshua był gotów jeszcze zostać i ćwiczyc w strugach delikatnego wiosennego deszczyku:happy1: -bardzo chciał zaległości nadrobić :eviltong: ale nie dali. Tresserek dał dyla i pojechał z Monisia :placz: a my tacy rozczarowani zostaliśmy na placu boju:placz: . a zgłaszaliśmy chęc pracy ale wszyscy nas olali ,a Monisia to sie tyłem do nas odwróciła i powiedziała ze nas nie zna od dzisiaj - nie wiemy czemu :niewiem: :niewiem: Hejka tresserku :diabloti: :loveu: :Rose: :Rose:
Eddiii Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Ewa-Jo']No i niestety deszczyk zaczął padać i jakoś niektórym werwe odjęlo:placz: :placz: . Joshua był gotów jeszcze zostać i ćwiczyc w strugach delikatnego wiosennego deszczyku:happy1: -bardzo chciał zaległości nadrobić :eviltong: ale nie dali. Tresserek dał dyla i pojechał z Monisia :placz: a my tacy rozczarowani zostaliśmy na placu boju:placz: . a zgłaszaliśmy chęc pracy ale wszyscy nas olali [/quote] no przy takim niedosycie Joshka zostawic :mad: wpadnijcie wieczorem :evil_lol: bedzie zimno-mokro-ciemno = super :loveu:
Ewa-Jo Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='monisieczka']i do tego wszystkie jakie bystre co? :diabloti: zmokłam do majtek prawie... nie lubiam deszczu...:shake:[/QUOTE] Joshua ma stasznie delikatną teściową -jak zaczęło padać to do samochodziku poleciała jak strzała :evil_lol: a my z Babową 1,5 godziny jeszcze psy wybiegiwałyśmy na polach i wcale nie twierdze ze strasznieeeeeeee przemokłam.:eviltong: :diabloti: :diabloti: a nie powiem zebym desz lubiła -raczej wręcz odwrotnie.
Ewa-Jo Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Eddiii']no przy takim niedosycie Joshka zostawic :mad: wpadnijcie wieczorem :evil_lol: bedzie zimno-mokro-ciemno = super :loveu:[/QUOTE] Niestety ja nie widze wieczorem i dlatego na zajecia nie chodzimy ,mam tak zwaną kurzą ślepote zaraz bym w jakiś dołek wpadła i noge skręciła -jak tylko widno sie zrobi to bedziemy uczęszczac na wieczorne zajątka ale tera niestety nie dam rady.Ale zyczymy wam iłej zabawy i tresserka w takim samym humorku jak rankiem - było bosko tylko malizną jechało niestety:eviltong: :diabloti: :diabloti:
Eddiii Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Ewa-Jo']Ale zyczymy wam iłej zabawy i tresserka w takim samym humorku jak rankiem - było bosko tylko malizną jechało niestety:eviltong: :diabloti: :diabloti:[/quote] dzieki :cool1: no jak treserek sie rano nie wyladowal to wieczorkiem bedzie fajowo :loveu:
ayshe Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 ewa-jo-nie szprofokujesz mnie:eviltong: .za to ja w srode zrobie ci ipo i sprawdzimy jak tam kolanka ci sie polepszyly szlonko:diabloti: i zdrofffko:cool3: .ja tez dopiero co wrocilam od 12 ze szkolonka.a pada bardziej szkarbie nisz rano:eviltong: :evil_lol: .a potem jadem na szkolonko znowu pysiu a to znaczy ze jestem i tak do przodu:eviltong: :diabloti: .a monisia w srodem ciem pokocha za twe slowa o zlotousta fanko deszczowej melancholii:eviltong: :eviltong: :eviltong:
ayshe Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='Eddiii']dzieki :cool1: no jak treserek sie rano nie wyladowal to wieczorkiem bedzie fajowo :loveu:[/quote] [I][COLOR=magenta]k l i e n t[/COLOR][/I] [I][COLOR=red]n a s z p a n[/COLOR][/I] [I][COLOR=#ff0000]:evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: [/COLOR][/I] :cooldevi: :sg168:
agis Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Halo Tresserku. Niestety nie dam rady podjechac na 19 :shake: Nie zdaze dojechac do domu i z powrotem (a chwilowo siedze jeszcze w robocie :angryy: ). Moglabym ewentualnie na 20, jesli jest taka mozliwosc.
ayshe Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 to siem spoznisz najwyzej slonko a ja se pojadem autobusikiem:loveu:.locywiscie jak bedziesz na 20 to tyz bedzie dobrze.ale im wczesniej tym lepiej bo moge sie rozmyc do 20:)
Eddiii Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='ayshe'][I][COLOR=magenta]k l i e n t[/COLOR][/I] [I][COLOR=red]n a s z p a n[/COLOR][/I] [I][COLOR=#ff0000]:evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: [/COLOR][/I] :cooldevi: :sg168:[/quote] no wiedzialam ze moge na ciebie liczyc :multi:
Eddiii Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 A wogole to chcialam podziekowac wszystkim zaangazowanym za przepiekny kalendarz :loveu: - Agis, Monisieczka - :Rose:
ayshe Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 eddiii-a moze tobie tez lepiej by pasilo na 20?dzisiaj?bo w sumie to chyba jeszcze pyros tylko bedzie [mam nadzieje]
ayshe Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='Eddiii']A wogole to chcialam podziekowac wszystkim zaangazowanym za przepiekny kalendarz :loveu: - Agis, Monisieczka - :Rose:[/quote] rzeczywiscie kalendarz jest fajny tylko to zdjecie na poczatku.....:mad: :roll: ja siem pytam kogo mam zamordowac?
ayshe Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [B][COLOR=red]agis,eddiii-ja sie p[/COLOR][/B][B][COLOR=red]ytam czy chcecie miec zajecia o 20 bo jak mam jechac autobuse to musze powoli myslec zeby wychodzic jak na 19mam byc na polu.mnie jest wszystko jedno.[/COLOR][/B]
monisieczka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='ayshe']rzeczywiscie kalendarz jest fajny tylko to zdjecie na poczatku.....:mad: :roll: ja siem pytam kogo mam zamordowac?[/quote] a ja mam straszny żal do Agis.... na pierwszej okładkowej stronie jest takie male sliczniaste zdjatko... siedzi sobie taki nieszczęściałek z patyczkiem. Dlaczego jest to zdjątko takie małe????Przeca to nadaje sie na missss obiektywu :diabloti: :diabloti: :diabloti:
monisieczka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='ayshe']ewa-jo-nie szprofokujesz mnie:eviltong: .za to ja w srode zrobie ci ipo i sprawdzimy jak tam kolanka ci sie polepszyly szlonko:diabloti: i zdrofffko:cool3: .ja tez dopiero co wrocilam od 12 ze szkolonka.a pada bardziej szkarbie nisz rano:eviltong: :evil_lol: .a potem jadem na szkolonko znowu pysiu a to znaczy ze jestem i tak do przodu:eviltong: :diabloti: .a monisia w srodem ciem pokocha za twe slowa o zlotousta fanko deszczowej melancholii:eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote] jakby siem ktoś mnie pytał to psa kojarze , znaczy sie Josha, ale wlascicielka jest mi całkowicie obca. Pragnę publicznie powiedzieć, że nic mnie z nia nie lączy a zwłaszcza przekonania co do tresury. moim skromnym zdaniem tresura jest baaaardzo ciekawa i zróżnicowana. tylko matołki sie na niej nudzą. O!
ayshe Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='monisieczka']jakby siem ktoś mnie pytał to psa kojarze , znaczy sie Josha, ale wlascicielka jest mi całkowicie obca. Pragnę publicznie powiedzieć, że nic mnie z nia nie lączy a zwłaszcza przekonania co do tresury. moim skromnym zdaniem tresura jest baaaardzo ciekawa i zróżnicowana. tylko matołki sie na niej nudzą. O![/quote] tym postem probowalas miec mile zajecia w srode:cool1:
monisieczka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='ayshe']tym postem probowalas miec mile zajecia w srode:cool1:[/quote] no wiesz.... to sama prawda przeca :diabloti: :diabloti:
ayshe Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='monisieczka']a ja mam straszny żal do Agis.... na pierwszej okładkowej stronie jest takie male sliczniaste zdjatko... siedzi sobie taki nieszczęściałek z patyczkiem. Dlaczego jest to zdjątko takie małe????Przeca to nadaje sie na missss obiektywu :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] ale tym postem zdeterminowalas sobie srodowe zajecia na silowo-joggingowe:diabloti:
Eddiii Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='ayshe'][B][COLOR=red]agis,eddiii-ja sie p[/COLOR][/B][B][COLOR=red]ytam czy chcecie miec zajecia o 20 bo jak mam jechac autobuse to musze powoli myslec zeby wychodzic jak na 19mam byc na polu.mnie jest wszystko jedno.[/COLOR][/B][/quote] [B][COLOR=deepskyblue]ja bym wolala 19, ale sie moge raz poswiecic :eviltong: i moze byc 20 ;)[/COLOR] [/B]
ayshe Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='ayshe'][B][COLOR=red]agis,eddiii-ja sie p[/COLOR][/B][B][COLOR=red]ytam czy chcecie miec zajecia o 20 bo jak mam jechac autobuse to musze powoli myslec zeby wychodzic jak na 19mam byc na polu.mnie jest wszystko jedno.[/COLOR][/B][/quote] :helo: :helo: :helo: :helo: :helo: :helo: HHHHHAAAAAALLLLOOOOOO:lmaa:
monisieczka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='ayshe']ale tym postem zdeterminowalas sobie srodowe zajecia na silowo-joggingowe:diabloti:[/quote] matko, chwalić - źle, nudzic sie - źle.... oj czuję w kościach że bedzie we środę lało...
Recommended Posts