Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='ayshe']monisieczka....jak nie masz krotkiego gryzaka to wez tylko pilke ja wezme krotki.w razie co ja mam dlugi ipowski zawsze ostatnio ze soba.

bo chicalam powiedziec ze chita od razu sie nastepnego dnia czyli we wtorek zresetowala:multi: .

aaaa wezta jakis koc albo co to moze przeszkode bysmy zrobili co?[/quote]
łoki obi wan kenobi

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szira/Gosia']OK będę po Was:lol:[/quote]
dzieki wez tez miekki rekaw.ja dzisiaj ledwo laze-starosc nie radosc a moje dziecko ma jutro test kompetencyjny[trzeci z trzech w tym tyg i ostatni:shake: ]no i slecze i sie kujemy od 16.
wermuta dzisiaj nie bedzie:-( .

Posted

[quote name='monisieczka']łoki obi wan kenobi[/quote]a z ktorej czesci GW ten lobi?mam nadzieje ze z tej w ktorej wygladal jak mllllodyyy booog:cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='monisieczka']naprawde baaaardzo smieszne, baaaardzo.... rączka mi dynda bezwładna ...:placz: takie 43 kilosy utrzymac to nie dla mnie, nie jestem strongiem jakims....[/quote]kochana...to sie wystrongujesz jeszcze:diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']wermuta dzisiaj nie bedzie:-( .[/quote]

Kurna, no jak tak płaczesz z tego powodu, to może spróbuję się przywlec, bo za robotę w tym stanie i tak się nie wezmę. Właśnie wzięłam trzeci ibuprom zatoki.

Posted

[quote name='BeataG']Kurna, no jak tak płaczesz z tego powodu, to może spróbuję się przywlec, bo za robotę w tym stanie i tak się nie wezmę. Właśnie wzięłam trzeci ibuprom zatoki.[/quote]
no i wlasnie sie w tobie zakochalam:loveu:

Posted

[quote name='ayshe']no i wlasnie sie w tobie zakochalam:loveu:[/quote]

Mówisz? :evil_lol: To proszę mnie łaskawie powiedzieć, co mam zabrać, a raczej czego mogę nie zabierać. :cool3:

Posted

[quote name='BeataG']Mówisz? :evil_lol: To proszę mnie łaskawie powiedzieć, co mam zabrać, a raczej czego mogę nie zabierać. :cool3:[/QUOTE]
BeataG bedziesz moze robiła zamówienie z Gappay'a? Bo ja bym sobie domówiła mały gryzaczek ,a Babowa chce 2 piłki z metrowym sznurkiem.Jakie szanse że bedziesz zamawiać? Zdrówka.

Posted

Ja na razie nie będę zamawiać, jestem obkupiona po uszy, a kasy niet. Ale za jakieś 2 tygodnie będzie zamawiać Kenzie z belgowej, więc przekażcie mu zamówienia i kasę przez Martę.

Posted

[quote name='BeataG']Ja na razie nie będę zamawiać, jestem obkupiona po uszy, a kasy niet. Ale za jakieś 2 tygodnie będzie zamawiać Kenzie z belgowej, więc przekażcie mu zamówienia i kasę przez Martę.[/QUOTE]
Dzięki za info .Bede w sobote to dogadam z Martą.

Posted

za to obciachaste zdjecie moje z patykiem i shado -zamorduje:mad: .dlaczego ja mam zawsze takie kretynskie miny?:roll: :placz: .

[B]marta co z bonim bo ja nocke z glowy mialam:-( ?odezwij sie jak mozesz albo moze ktos cos wie?[/B]

Posted

[quote name='ayshe']bo chicalam powiedziec ze chita od razu sie nastepnego dnia czyli we wtorek zresetowala:multi: .
[/quote]

Timonek tez mi sie zresetowal, juz nie odsuwa sie jak wyciagam reke w jego kierunku :multi:

[quote name='monisieczka']naprawde baaaardzo smieszne, baaaardzo.... rączka mi dynda bezwładna ...:placz: takie 43 kilosy utrzymac to nie dla mnie, nie jestem strongiem jakims....[/quote]

hihihi, Timon wprawdzie tylko 36kg, ale ja tez strongiem nie jestem i w dodatku mam cale uda pazurami podrapane... :evil_lol:

[quote name='BeataG'] Właśnie wzięłam trzeci ibuprom zatoki.[/quote]

Zdrowiej kobieto ;)

[quote name='agis']a niektorzy juz maja :cool3: :evil_lol:[/quote]

chwalipieta :eviltong:

[quote name='Szira/Gosia']Nie chwal sie tak co:mad: :mad: :mad: :eviltong: :evil_lol:[/quote]

my tez juz mamy :loveu:

[quote name='ayshe']za to obciachaste zdjecie moje z patykiem i shado -zamorduje:mad: .dlaczego ja mam zawsze takie kretynskie miny?:roll: :placz: .

[B]marta co z bonim bo ja nocke z glowy mialam:-( ?odezwij sie jak mozesz albo moze ktos cos wie?[/B][/quote]

fajne zdjecia, o co ci chodzi :evil_lol:

? :-(

Posted

Eddiii-wczoraj wszystko rozumialas a dzisiaj zaszalalas sobie z cytatami co?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .osobowosc ci sie zmienia?czy cwiczylas przed lustrem to co ci mowilam wczoraj?:loveu:

Posted

[quote name='ayshe']Eddiii-wczoraj wszystko rozumialas a dzisiaj zaszalalas sobie z cytatami co?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .osobowosc ci sie zmienia?czy cwiczylas przed lustrem to co ci mowilam wczoraj?:loveu:[/quote]

tak staram sie wypasc intiligentnie :evil_lol: a lustro jeszcze przede mna :eviltong:
mam glupawke dzis od rana :loveu:

Posted

[quote name='Eddiii']tak staram sie wypasc intiligentnie :evil_lol: a lustro jeszcze przede mna :eviltong:
mam glupawke dzis od rana :loveu:[/quote]
glupawka rzecz dobra-znam z autopsji.:evil_lol:

Posted

Hi!
My niestety z przyczyn technicznych na zajęciach pojawimy się dopiero w sobotę. Aneczka mocno cierpi, Launia trochę mniej, Bublasta cierpi bo tatusia nie ma w domu a jak jest to repruje tenże i zupełnie się Bublem nie interesuje, a ja cierpię bo mam już dostć, wszystko mnie swędzi (to po Bublu odziedziczyłem AZS) i boli (to od reperacji chałupy nadal nie skończonej).

Posted

[quote name='Eddiii']tia... ja naliczylam wczoraj 4 :evil_lol:
a wogole to fajnie bylo :loveu:[/quote]siem ciesze.no moje robily za podniesienie statystyki.
chita ma cieczke-chodzi wiec i tylko zadymy szuka:mad: a shado sie wczoraj marnie czul:cool1:

Posted

[quote name='Glonek']Niestety tak to bywa.[/quote]
no i zycie jest brutalne,ciezkie,niezbyt sensowne i takie tam bla bla egzystencjonalne:cool1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...