Eddiii Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 ayshe - a moglabys jutro na zajecia wziac takie cos i zmierzyc mi piesa, bo ja nie umiem :placz: co sprobuje to mi inaczej wychodzi :mad:
ayshe Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 [quote name='Eddiii']noooo.... sam... fajnie, ale ja bym chciala RAZEM :roll: OE dla synusia - oszalalas :mad: dokladam dzis spowrotem jedno ogniwo do kolczatki,bo za ciasno ma :evil_lol:[/quote]wiesz co...zdejmij ty ta kolczatke bo i tak jej nie uzywasz a jak ci timonek-synus troche za skore wlezie to od razu rozsadek od ciebie bic zaczyna po oczach:diabloti:
ayshe Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 [quote name='Eddiii']ayshe - a moglabys jutro na zajecia wziac takie cos i zmierzyc mi piesa, bo ja nie umiem :placz: co sprobuje to mi inaczej wychodzi :mad:[/quote]ale potrzebny centymetr to zrobim lprzyrzad na placu na placu.
Eddiii Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 [quote name='ayshe'] jak ci timonek-synus troche za skore wlezie to od razu rozsadek od ciebie bic zaczyna po oczach:diabloti:[/quote] mam nadzieje, ze jutro Igly?? na zajeciach naszych nie bedzie:mad: nie no zartuje fajnie jakby byla :loveu: troche adrenaliny z rana sie przyda ;) [quote name='ayshe']ale potrzebny centymetr to zrobim lprzyrzad na placu na placu.[/quote] centymetra nie mam, ale wezme miarke :evil_lol: hurrra:multi:
Eddiii Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 dobra spadam z pracy, bo nie zdaze obrocic do domu i na plac :roll:
Ewa-Jo Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 [quote name='Eddiii']mam nadzieje, ze jutro Igly?? na zajeciach naszych nie bedzie:mad: nie no zartuje fajnie jakby byla :loveu: troche adrenaliny z rana sie przyda ;) [/QUOTE] no mamy naprawde bardzo duze zaległośći :oops: :shake: kto lub co to jest Igly????
ayshe Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 igla to import z cech-taki brazowy dziwny retriever ktora marta robi do pt ale celem jest ipo:cool1: :cool3:
ayshe Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 nie padalo na zajeciach i bylo cieplo.wiatr w naszym dolku nie dokuczal zbytnio.pytanie:gdzie bylas monisieczko jak czekali wszyscy. ewa-jo-noooooo.....nie padalo....:eviltong:
Ewa-Jo Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [quote name='ayshe']nie padalo na zajeciach i bylo cieplo.wiatr w naszym dolku nie dokuczal zbytnio.pytanie:gdzie bylas monisieczko jak czekali wszyscy. ewa-jo-noooooo.....nie padalo....:eviltong:[/QUOTE] no ale jak wstalam o 6 rano zeby iść na zajątka to lało i były strasznie czarne chmury więc szybciutko wróciłam do wyrka i zakopałam sie po uszy. A jak szłam o 8 na pole to tylko troszku mżawki było. Ale kto mógł przewidzieć o 6 rano ze przestanie padać:niewiem: :niewiem: :loveu: :Rose: ps. prosze tresserka nie zapominać ze my z Joshem niezmotoryzowani wiec wychodzimy z domku na zajecia o 6.30 zeby najpierw sie wybiegać perpedes a potem dojechać duzym czerwonym i nigdy nie przejeżdzającym o czasie środkiem komunikacji miejskiej .
Szira/Gosia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [quote name='ayshe']nie padalo na zajeciach i bylo cieplo.wiatr w naszym dolku nie dokuczal zbytnio.pytanie:gdzie bylas monisieczko jak czekali wszyscy. [/QUOTE] No właśnie monisieczka gdzie byłaś jak Cie nie było:lol: a już myślałam że sobie dzisiaj kalendarz powieszę:placz:
monisieczka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [quote name='Szira/Gosia']No właśnie monisieczka gdzie byłaś jak Cie nie było:lol: a już myślałam że sobie dzisiaj kalendarz powieszę:placz:[/quote] kurcze.... babeczki zaspałam..... ale na usprawiedliwienie powiem ze kalendarze beda dopiero na poniedziałek. pan monsz dał ciala
ayshe Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 [quote name='monisieczka']kurcze.... babeczki zaspałam..... ale na usprawiedliwienie powiem ze kalendarze beda dopiero na poniedziałek. pan monsz dał ciala[/quote] kurna a tak sie najaralam mysla o pracy z nora.....:placz: .ech ....do kitu to wszystko:placz: :placz: .... ewa-jo-a moze np.lepiej z kims sie zabrac kto jedzie samochodem?mieszkasz w dosc ustawnym dojazdowo miejscu:cool3:
Szira/Gosia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [quote name='monisieczka']kurcze.... babeczki zaspałam..... ale na usprawiedliwienie powiem ze kalendarze beda dopiero na poniedziałek. pan monsz dał ciala[/QUOTE] Ale w poniedziałek będą??? Bo ja jestem w poniedziałek i środę a później mnie nie ma:cool1:
ayshe Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 chyba sie nie zalapiesz na ten styczen z szirka:evil_lol:
Szira/Gosia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [quote name='ayshe']chyba sie nie zalapiesz na ten styczen z szirka:evil_lol:[/QUOTE] Chyba nie:placz: :placz: :placz:
ayshe Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 nooo wiec ja prosze na wtorek,srode i czwartek zabrac przedmioty sladowe.gryzaki ipowskie beda niepotrzebne,tylko krotkie zabieramy.pilki zostawiamy w domu.aporty rowniez. we wtorek popracujemy nad chwytem,rozpoznawaniem ale nie aportow tylko przedmiotow,popracujemy nad zaznaczaniem przedmiotow. w srode:[B]jestem rano na polach od 8.30 do 11.[/B] wieczorkiem bedzie ostrzelanie na rekawie i powtoreczke zrobie z dzisiaj bo zdaje sie ze wam to potrzebne:roll: . w czwartek bedziemy pracowac nad szybkoscia troszke podkrecajac srubke w piatek podsumujemy to wszystko na rozgrzewce i zrobimy pilnowanie +proba ucieczki,socjal z pozorantem,atak czolowy+oszczekanie.
monisieczka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [quote name='ayshe']w srode:[B]jestem rano na polach od 8.30 do 11.[/B] .[/quote] aluzju poniał :cool3:
ayshe Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 [quote name='monisieczka']aluzju poniał :cool3:[/quote] monisieczka-aluzji nie bylo bo nadzieja uschla:-( .po prostu pisze lopatologicznie jakby ktos mial cos do mnie w srode.najprawdopodobniej w czwartek tez bede.mam szkolenie z Baba i Zarkiem i po prostu tam jestem.tyle.
monisieczka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [quote name='ayshe']monisieczka-aluzji nie bylo bo nadzieja uschla:-( .po prostu pisze lopatologicznie jakby ktos mial cos do mnie w srode.najprawdopodobniej w czwartek tez bede.mam szkolenie z Baba i Zarkiem i po prostu tam jestem.tyle.[/quote] eeee a ja myślałam , że to było do nas.....:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
ayshe Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 [quote name='monisieczka']eeee a ja myślałam , że to było do nas.....:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:[/quote]monisieczka-jak bedziesz naprawde chciala uczestniczyc w zajeciach to bardzo sie uciesze:loveu: ale szczerze mowiac ostatnio to sie czuje jak czlek z przyslowia o nadziei,czyja jest matka i o wlasnej glupocie:cool1:
monisieczka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [quote name='ayshe']monisieczka-jak bedziesz naprawde chciala uczestniczyc w zajeciach to bardzo sie uciesze:loveu: ale szczerze mowiac ostatnio to sie czuje jak czlek z przyslowia o nadziei,czyja jest matka i o wlasnej glupocie:cool1:[/quote] chcem, naprawde chcem.... ale obawiam się że sie nie bardzo nadaje na obecny poziom... mówie calkiem powaznie bez grama kokieterii
ayshe Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 [quote name='monisieczka']chcem, naprawde chcem.... ale obawiam się że sie nie bardzo nadaje na obecny poziom... mówie calkiem powaznie bez grama kokieterii[/quote]monisieczka-ani ty ani josh juz nie dacie rady teraz.ale po to jestem zeby zorganizowac wam zajecia tak zebyscie pracowaly na takim poziomie na jakim dacie rade .przeciez was nie wsadze do grupy i nie powiem-radzcie sobie.zawsze jestem i bylam i bede do waszej dyspozycji.
ayshe Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 no dobra.wywialo mnie dokumentnie:placz: . i teraz bede jojczyc. mam dosc.:morning: musze sie ranimowac w pol godziny,moje dziecie ma jutro test kompetencyjny z polskiego,test z angielskiego z semestru,zostalam dzisiaj brutalnie przewieziona na wozku z tapsi,vivi,tasha i wambo i wyrznelam na zakrecie:B-fly: :splat: bo wambo jest debilem:stupid: .zgrzebalam sie z ziemi a kretyny patrza sie na mnie[brzydko mowialam:oops: ,bloto jest nie?:mad: ]"co mamuska robisz na ziemi?:confused: ?".:placz: .wszystko mnie boli.:peace: .kochane pieseczki,zawsze mozna na nie liczyc w kwestii uszkodzen ciala.
Ewa-Jo Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='monisieczka']chcem, naprawde chcem.... [/QUOTE] mchmmmmm jest take przysłowie o ile jeszcze pamiętam hehehehe : dobrymi chęciami ..................... :eviltong: :diabloti: a diabełki są czarniawe wiec nawet podpadają pod guscik jednej takiej :evil_lol: :evil_lol: :rofl:
Recommended Posts