ayshe Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 :diabloti: :diabloti: :diabloti: eddiii-a chcesz miec szelki do obrony czy nie?:razz: :diabloti:
shida Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='ayshe']mam nadzieje ze sie pokapuje bo co miesiac wlasciwie robimy zamowienie:).i jakis rabacik bedzie.mam nadzieje ze wreszcie za przesylke nie zaplacimy bo to nam sie juz nalezy:roll: . Lara-jak tu zajrzysz to napisz mi prosze na pw.ile u ciebie by kosztowal schweikert.na allegro sa aukcje z pierdulkami schweikerta i nie wiemy jak to wyglada u ciebie.brakuje mi konkretow.[/QUOTE] no mysle ze powinien bo zostal uswiadomiony ze dzis pojdzie zamowienie z warszawy :) i no ladnie zasugerowalam ze moze tak jakies haslo wpisac ze to my za kazdym razem by go uzywac... nic zobaczymy :) jak cos to przy zamowieniu mozna dopisac ze to od tej osoby z borderem ;) hehe powinein kojarzyc pot ym jak meczylam o rooozne rzeczy np linke, szelki, gryzaki ;) wiem wiem paskudna jestem:(((
ayshe Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 shida-no jak go tak meczylas to moze lepiej nie wspominac ...;) :evil_lol: czy ty dobra kobieto bedziesz w arze w tym tygodniu?bo ja mam prosbe:oops:jakbys byla to wez dla mnie beaphar'a lavete super i multivitamin paste mit carnitine.kaske ci w srode dam.
Eddiii Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 kurna... no nie wiem czy mamy miec czy nie i dlatego sie pytam :diabloti: ja poprostu za toba nie nadazam :shake: ayshe - mam miec?
ayshe Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 zdematerializowaly sie dziewczyny:roll: :lol: .agis-dodaj mi do zamowienia kieszen na nagrody[ta za 10zl]bo zapomnialam na smierc ze fajna jest na pilki.
Szira/Gosia Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='agis']Dodalam :lol:[/QUOTE] Dodaj mi te szelki jak jeszcze można:roll: a ile one kosztują???
agis Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Szira/Gosia']Dodaj mi te szelki jak jeszcze można:roll: a ile one kosztują???[/quote] Pewnie ze mozna dodac, a kosztuja 48 zl.
Szira/Gosia Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='agis']Pewnie ze mozna dodac, a kosztuja 48 zl.[/QUOTE] No to chcemy:lol: kiedy mam kasę podrzucić??? Bo możliwe że będe w piątek ale jak trzeba to podjadę i dam wcześniej!!!:lol:
agis Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Szira/Gosia']No to chcemy:lol: kiedy mam kasę podrzucić??? Bo możliwe że będe w piątek ale jak trzeba to podjadę i dam wcześniej!!!:lol:[/quote] Moze byc w piatek. Nie ma problemu :lol: Edyta decyduj sie!!! :evil_lol:
Eddiii Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 dobra - poprosze o szelki :roll: kaske moge dac jutro o 19 - bedziesz?
agis Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Eddiii']dobra - poprosze o szelki :roll: kaske moge dac jutro o 19 - bedziesz?[/quote] Szelki dodane :lol: Jutro mnie nie bedzie. Bede w srode.
Eddiii Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 dziekuje dobra to w srode - czy chcesz jakos wczesniej
agis Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Eddiii']dziekuje dobra to w srode - czy chcesz jakos wczesniej[/quote] moze byc w srode Zamowienie zrobione :multi: Jak dobrze pojdzie ;) to [U]dzisiaj[/U] zostanie wyslane :evil_lol: Szelki, ktore nie beda pasowac na psa z jakichs tam powodow bedzie mozna wymienic na inny rozmiar. A na przyszlosc dostaniemy swoje haslo i rabaty tyz :razz: zeby bylo wiadomo, ktora grupa oszolomow ;) tyle zamawia :evil_lol:
Glonek Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Szira/Gosia']No to chcemy:lol: kiedy mam kasę podrzucić??? Bo możliwe że będe w piątek ale jak trzeba to podjadę i dam wcześniej!!!:lol:[/quote] A kiedy odbierzesz to co jeździ ze mną w bagarzniku?
Szira/Gosia Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Glonek']A kiedy odbierzesz to co jeździ ze mną w bagarzniku?[/QUOTE] Jeżeli dobrze pójdzie tzn. grupa męska nie bedzie się za bardzo Szirą interesowała to w piątek powinnam być i wtedy odbiorę:lol: mam nadzieję że bardzo to bagażnika nie zawala:cool1:
ayshe Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 czy josh jutro rano bedzie?czy dopiero w czwartek? agis dzieki za ta kieszen.:razz:
Ewa-Jo Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='ayshe']czy josh jutro rano bedzie?czy dopiero w czwartek? agis dzieki za ta kieszen.:razz:[/QUOTE] rekolwalescent z kulejącą po kontuzji pańcią właśnie wychodzą na pola. JAk zdołają siem doczłąpać to będą ćwiczyć.
ayshe Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 ale ja juz nie zdaze.:shake: .ok.to do czwartku. moj telefon jest w stanie rozkladu.dzisiaj ide kupic nowa baterie do niego bo nie daje juz rady z tym ustrojstwem.porozumiewanie sie na forum w sprawie zajec jest..........wnerwiajace.tak wiec ewa-jo-mam nadzieje ze juz wieczorem bede miala sprawny telefon to do ciebie zadzwonie. ps.dzwonilam :) z domowego;).
shida Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 beata - jak sie do ciebie dobic ????? telefonu nie odbierasz:((( ja bede zaraz jechala do hurtowni... te 2 rzeczy biore... cos jeszcze? i no nie wiem jak wyjdzie jutro:(( psy mi cos pokasluja...:( ale nie wiem czy to tylko ot tak po wietrze na spacerku ;) czy niestety cos podlapaly... do weta to sie na szczescie nie kwalifikuje (nie mam ochoty antybiotykow im walic)... tak ze moze ci jakos to podrzucic ??? czy cos?... oby na sobote sie mala wykurowala !! na razie rutinoscorbin, flegamine, mleko z miodem;) cos jeszcze moge jej zapodac???? zeby sie do sobotki wykurowala :) oczywiscie spacerkow zero ;) wiec demolka bedzie :)
ayshe Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 shida-tylko te dwie rzeczy.to do soboty-mam nadzieje. telefon jak odbieram to od razu pada.musze jechac po nowa baterie-chyba ze bedzie kosztowala kupe kasy to wtedy sie wnerwie.:cool1: .takze dzwonienie mozna sobie odpuscic:diabloti: .
shida Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 ups... paskudny telefon :( psiaki po zaaplikowaniu cieplego koziego mleka z miodem (miny mialy dziiiiwne ale potem wylizaly michy) oraz flegaminy i rutinoskorbinu no i fachowym oklepaniu przez dominika ;) udaja ze chore nie sa - mala nawet przestala pokaslywac mimo ze szaleje i lata za pilka :))) temperatury nie mierzylam ale tez raczej nie ma wiec nie jest zle i do sobotki powinny sie wykurowac :) szkoda tylko ze jutro nie dadza rady :((buu co ja zrobie bez szkolonka ??? :)
ayshe Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 zmarl keno-12letni pies ,onek,ktory po operacji sterylizacji[nowotwor jader i przerzuty ]mieszkal u nas na bemowie.:-( keno [*]mam nadzieje ze nastepne zycie wynagrodzi ci bol i cierpienie jakie przeszles wpatrzony w czlowieka ,ktory traktowal cie jak rzecz.i te pol roku ktore spedziles u nas jakos zrehabilitowalo rodzaj ludzki ,choc to wszystko za pozno:-? .tak szkoda kolejnego zycia,ktore przemknelo niezauwazone:lookarou: .wybacz nam piesku ze znalezlismy cie tak pozno i dziekujemy ci za poznanie kolejnej wspanialej onkowej osobowosci. teraz juz nic nie bedzie bolalo.
agis Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='ayshe']zmarl keno-12letni pies ,onek,ktory po operacji sterylizacji[nowotwor jader i przerzuty ]mieszkal u nas na bemowie.:-( keno [*]mam nadzieje ze nastepne zycie wynagrodzi ci bol i cierpienie jakie przeszles wpatrzony w czlowieka ,ktory traktowal cie jak rzecz.i te pol roku ktore spedziles u nas jakos zrehabilitowalo rodzaj ludzki ,choc to wszystko za pozno:-? .tak szkoda kolejnego zycia,ktore przemknelo niezauwazone:lookarou: .wybacz nam piesku ze znalezlismy cie tak pozno i dziekujemy ci za poznanie kolejnej wspanialej onkowej osobowosci. teraz juz nic nie bedzie bolalo.[/quote] :-( dla keno [*] EDIT: Zapomnialam napisac... Wczoraj przyszlo zamowienie.
Recommended Posts