Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Olenko a to wszystko dzieki waszej nieustającej promocji schroniska w spolecznosci lokalnej. Wasze spacery ze zgrają psikow. Wspaniały piknik rodzinny w 2011
Piękne jest to, co robicie :-) szkoda, ze jestem tak daleko i nie mogę być z wami

Edited by Secia
  • Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Secia']Olenko a to wszystko dzieki waszej nieustajacej promocji schroniska w spolecznosci lokalnej. Wasze spacery ze zgraja psikow. Wspanialy poknik rodzinny w 2011
Piekne jest to, co robicie :-) szkoda, ze jestem tak daleko i nie moge byc z wami[/QUOTE]

tak to jest, jak w schronisku pracuja prawdziwi milosnicy zwierzat, ktorzy potrafia zarazic reszte ;) oprocz tego propaganda sukcesu, no i ludzie sa tam po prostu fajni. jak mawiamy czesto z Olenka: Kociewiacy na prezydenta ;)

Posted

Do domku poszła Tunia i szczeniaczek Alanek :)
Także Pani Dziadia (Kubusia) przyszla po niego do schroniska ... Okazalo sie, ze Dziadzio ma 17 lat (!) i jest psem adoptowanym przed laty z naszego schroniska ....

Posted

kocham ludzi, którzy szukaja swoich zgubionych starych piesków
Dziadek 15 lat temu był adoptowany jako 2 letni piesek, ma wspaniałych kochających go ludzi i to jest NAJPIEKNIEJSZE NA WIECIE

Niestety kotek Tragedia bedzie miał amputowaną nóżkę, jedna kość połamana w jednym miejscu, druga w trzech - puzle.
Łapka przednia , na drugiej jest zerwana poduszka, bedzie robiony przeszczep - ZAŁAMKA
Tragedia nie ma zdjęć na stronie, jeszcze nie...

Posted

[quote name='Secia']Ilonko a jak Dziadzio znalazl sie w schronie?[/QUOTE]

tak Dziadzio byl w schronisku, ale tylko jeden dzien ;) bo go zaraz odebrala Pani. szczesciarz ...

Paulina wolontariuszka mi napisala, ze "przyszedl na stare lata odwiedzic stare smieci ...", ale ja mysle, ze on po prostu dal wskazowke swojej Pani, ze nastepny piesek tez ma byc od nas ;) hehe

zwiery nie sa glupie

Posted (edited)

i jeszcze dostalam wiadomosci, ze dzisiaj do domkow poszly szczeniak Camel, a takze rudy kocur Przybysz.
pieknie :) po Camelka ludzie przyjechali ponoc z daleka, wiec pewnie to bylo Twoje ogloszenie ŚWIAT :)

a Nana jest NIEZWYKLE inteligentnym psem! Jest po prostu niesamowita.

Edited by Ilonajot
Posted

Kopiuje z FB

OSTRZEŻENIE !
PROSZĘ, UDOSTĘPNIAJCIE !!!
Dostałam ostrzezenie ze schroniska w Ga...ju, ze jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafow szkolonych do walk !!! Ten facet to Łukasz C. lub żona Ewa z Krzywina kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !

Posted

[quote name='Secia']Ilonko to podobno nowy proceder. Pamiętam stare. Też je widziałam.[/QUOTE]
ale imie i nazwisko bylo dokladnie to samo - Lukasz C i jego zona Ewa. Pamietam dokladnie

Posted

Nasz apel o adopcje szczeniakow przynosi efekty :) Dzis poszedl do domku UTI :) Kniaziu jest zarezerwowany ...
wlasciwie to zostaly tylko Czarli, Mari oraz Trabka i Pompka.

Do domku poszla tez wczoraj malutka szara koteczka Alfreda. Ktora przyszla do schroniska bardzo bardzo chora, ale sie podniosla do pionu

Posted

to pieknie :) a ten szczeniaczek z niebieskim oczkiem, Czarli, tez poszedl prawda? nie ma go na stronie ...
to tylko jeszcze Mari, Trabka i Pompka ze szczeniakow zostaly. PIEKNIE, naprawde :)

Posted

Kochani, mam pytanie, proszę o radę.
Ogłaszając psy i koty podaję jako miejsce (portale tego wymagają) Starogard Gdański - na Tablicy, Morusku, Trójmieście, Cafeanimal i td.
Obawiam się jednak, ze to za mało - Starogard jest pewnie już "Zapsiony" i w związku z tym myślę żeby teraz zrobić parę ogłoszeń na inne miasta.Oczywiście w treści nadal podam że chodzi o Starogard. Co myślicie, jakie miasto?Gdynia, Gdańsk?

Posted

[quote name='ŚWIAT']Kochani, mam pytanie, proszę o radę.
Ogłaszając psy i koty podaję jako miejsce (portale tego wymagają) Starogard Gdański - na Tablicy, Morusku, Trójmieście, Cafeanimal i td.
Obawiam się jednak, ze to za mało - Starogard jest pewnie już "Zapsiony" i w związku z tym myślę żeby teraz zrobić parę ogłoszeń na inne miasta.Oczywiście w treści nadal podam że chodzi o Starogard. Co myślicie, jakie miasto?Gdynia, Gdańsk?[/QUOTE]
pewnie, myślę że na całą Polskę mogą iść ogłoszenia :)

Posted

Ruszamy z kolejnym spacerem przyjaźni! Zapraszamy wszystkich!
Tutaj wydarzenie na facebooku! :)
[url]https://www.facebook.com/events/172251976218974/[/url]

A tutaj fotorelacja z poprzedniego spaceru (zebrałam zdjęcia od kilku osób i złożyłam to w całość) :)
[url]https://picasaweb.google.com/118138319087943063704/SpacerPrzyjazni280112r[/url]

Posted

Kochani, dostałam zapytanie z ogłoszenia kotów " Jestem zainteresowana adopcją małego kotka, najlepiej płci żeńskiej.
Proszę o kontakt, czy taki kotek znajduje się w schronisku".
Co można Pani polecić do pokochania?Tusia, Salma, Wena to małe kocice? Albo jeszcze jakieś?

Posted

najlepiej Hora - ona jest super do ludzi i bardzo potrzebuje!!! Wena jest dzikuska, a Tusia pol-dzika :(
Salma jest juz duza ...
zreszta one wszystkie sa teraz juz spore, nie sa juz kocietami.

aaa, dzisiaj do domku poszla Afra :) Do tej samej Pani, ktora adoptowala po spacerze Rexa :) Fajnie. Bedzie mieszakc w domu z ogrodem, duzy teren, no i fajny kolega :)