Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Secia'][url]https://www.facebook.com/event.php?eid=169325223135201[/url]

surowica na parwo do sprzedania. Babka już od dłuższego czasu sprzedaje[/QUOTE]

[quote name='Ilonajot']wiesz Seciu, ja bym takich rzeczy jak surowica nie kupowala przez internet ... tylko z PEWNEGO zrodla!

za duzo jest przekretow, zwlaszcza ze sprzedaza lekow w internecie[/QUOTE]

racjé macie zeby nie wierzyc. ale to ode mnie surowica, wiéc mogé podeslac rekomendujácych z dogo jakby co ;ppp

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='emilia2280']racjé macie zeby nie wierzyc. ale to ode mnie surowica, wiéc mogé podeslac rekomendujácych z dogo jakby co ;ppp[/QUOTE]

no zobaczymy czy zadziala ;)

a cena dobra, w niemczech jest drozsza ... czyli znasz starogardzkie zwiery ;)

Posted

mamy kolejne kociaczki, teraz jest ich chyba 18 jeśli się nie mylę
koszmar, codziennie podrzucają w dodatku masa chorych :(
psów mamy 98 katastrofa a jeszcze sierpień przed nami :(

Posted

Witajcie po przerwie wszyscy przyjaciele starogardzkiego schroniska oraz psi i koci podopieczni.Cały czas o Was myślałam.
Widzę że adopcji było parę ale malutko w stosunku do przyrostu:(
a kociny to po prostu wysyp:(
Ale nie mam co się użalać i załamywać. Jak tylko się tylko za parę dni ogarnę ze sprawami zacznę ogłaszać. Trzeba działać.

Posted

Wadercia zrobila pakiet ogloszen dla Szczesciary (podsponsorowany przez Dusje):

[url]http://www.dogomania.pl/threads/208438-Zako%C5%84czony-bazarek-og%C5%82oszeniowy.-Na-sterylkow%C4%85-skarbonk%C4%99!/page33[/url]
post 823

Posted

[quote name='Secia']Olenko I Iwonko widzimy się w Starogardzie w tą sobotę :-)[/QUOTE]

Seciu kochana mam male komplikacje, wlasnie w sobote przyjezdza moja corka po ponad miesiecznej nieobecnosci ... no i musze ja odebrac z dworca ok 13, wiec w srodku dnia ...
dlatego lepiej by mi pasowalo w niedziele, zamiast w sobote ... co ty na to?

Posted

Szcześciara bardzo, bardzo dziękuje. Ta sunia tak bardzo potrzebuje domu, kompletnie nie radzi sobie w schronie, choć w kojcu rządzi, wiecznie z niego ucieka , byleby choć chwilę pobyć z nami

Posted

[quote name='olenka_f']witaj Swiat bardzo się cieszę że wróciłaś, jak było na urlopie :)
u nas wiele się dzieje, niestety zwierząt przybywa :([/QUOTE]
Na urlopie OK, ale martwiłam się bo lato...a wiadomo że to czas porzucania zwierzaków:(
Tak już mam że się odprężyć nie mogę w tym czasie...

Posted

znów przybyły szczeniaczki :(
mam nadzieję że net w schronisku się odmkorbuje to wstawię zdjęcia, dziś chodził do tyłu
mamy sunię chyba sznaucerek wywalili ją na parkingu przy lesie, biedunia czekała i czekała, ma rozwalony łepek i stado kleszczy
wystraszona koszmarnie, biedne dziecko nie wie co się dzieje :shake:

Posted

[quote name='Secia']Ilonko nie mogę w niedziele bo będę daleko w Borach Tucholskich, do których udaję się po wizycie w Starogardzie.[/QUOTE]

hehe, mam tam rodziné ze strony mamy- w Chojnicach konkretnie. na wakacje jezdzá do Borów.

mam nadziejé ze szczeniaki nie zachorujá :o

dzis surowicé Ela wyslala do Bielkska Podlaskiej, 6 szczeników, 1 umarl, 1 b. chory juz :/

Posted

Ilonko przekonałaś mnie spotkamy się w następną sobotę w Starogardzie. Niestety innej opcji już nie ma to tak na marginesie gdyby zaszły nieoczekiwane zmiany :-)

Posted

odwiedziny w Starogardzie i psiaki na spacerze
Tumiś i jego koleżanka
Pogoda dopisała było upiornie gorąco
[video=youtube;MlTFyLneRTw]http://www.youtube.com/watch?v=MlTFyLneRTw[/video]