Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biedna, biedna Werka.

Schudła w schronisku, ale nadal patrzy tymi oczkami pełnymi nadziei. Nie skazujmy ją na dożywocie tam! Ona potrzebuje tylko kochającego domku który zapewni jej azyl, żeby ktoś z nią był. Jest wspaniała.

Posted

Bardzo miło cie widziec tutaj:D. Nie mam pojecia, Myszka Miki będzie wiedzieć :) Na pewno tu zajrzy jak będzie mieć czas...tyle biedactwo ma na głowie...

Na pewno jest ktoś kto może jej pomóc...wystarczy żeby ktoś był z nią w domu...np. babcia, niepracująca mama, no kurcze... na pewno istnieja takie domki. Po za tym, nie żadnych problemów, jest piekną labradorką

Posted

Ja niestety ostatnio jestem strasznie ograniczona czasowo, właściwie wychodzą z domu z samego rana i wracam z pracy dopiero wieczorem więc chwilowo nie mam kiedy się zjawić w schronisku :(

Posted

Basia i Barni napisał(a):
Wera ma juz u nas watek na www.labradory.info ,ale DT nie ma zadnego :-( a ktos byl ostatnio u niej ? Moze jakis filmik ,by sie dalo nakrecic ?

Dziś byłam w schronisku, niestety jest teraz zakaz wchodzenia na teren schroniska, również wolontariuszy:/ Psiaki na wybieg podają nam sami... Więc do niej nie zajrzałam:(
Nie wiem kiedy teraz będe, ale filmik można nakręcić na wybiegu np.

Guest ambird
Posted

Cioteczki, potrzebuję kontakt do osoby, która opiekuje się Werą i może coś więcej o niej powiedzieć, może macie kogoś w schronie?

• 3 months later...