MyszkaMiki Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 [COLOR=Red][I][B][FONT=Xtrusion BRK][SIZE=6][SIZE=7]Podniose ...[/SIZE][/SIZE][/FONT][/B][/I][/COLOR] Quote
MyszkaMiki Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 [COLOR=Red][I][B][FONT=Xtrusion BRK][SIZE=6][SIZE=7]Podniose ...[/SIZE][/SIZE][/FONT][/B][/I][/COLOR] Quote
Basia i Barni Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Werka zostala nakarmiona , w akcji szerloka [url]http://szerlok.pl/nakarm_psa/[/url] Quote
MyszkaMiki Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Wiem :) Udało mi się "wystawić" do akcji 9 psiaków z naszego schroniska i wszystkie są nakarmione :) Quote
sunshine Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Biedna, biedna Werka. Schudła w schronisku, ale nadal patrzy tymi oczkami pełnymi nadziei. Nie skazujmy ją na dożywocie tam! Ona potrzebuje tylko kochającego domku który zapewni jej azyl, żeby ktoś z nią był. Jest wspaniała. Quote
Ewa&Duffel Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Zjawiam się na zaproszenie Martyny ;) Kurczę,niewiele mogę pomóc,poza podnoszeniem i ogłaszaniem...Biedna sunia :( Czy ona w końcu jest na forum o labradorach ? Quote
sunshine Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Bardzo miło cie widziec tutaj:D. Nie mam pojecia, Myszka Miki będzie wiedzieć :) Na pewno tu zajrzy jak będzie mieć czas...tyle biedactwo ma na głowie... Na pewno jest ktoś kto może jej pomóc...wystarczy żeby ktoś był z nią w domu...np. babcia, niepracująca mama, no kurcze... na pewno istnieja takie domki. Po za tym, nie żadnych problemów, jest piekną labradorką Quote
MyszkaMiki Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Jest piękna tylko problem jest taki, że ktoś będzie musiał z nią dużo pracować i właściwie nie może zostawać sama dopóki nie poradzi sobie ktoś z jej lękiem ... Quote
alex_sandereczka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Jestem, na zaproszenie sunshine ;) Popytam się znajomych, ale poza podnoszeniem wątku nic nie mogę pomóc :( Quote
sunshine Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Może ktoś z posiadających już labki by się skusił. Może gdyby zostawała w towarzystwie psiaka nic by się nie działo... Quote
alex_sandereczka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 U mnie nie przejdzie. Po pierwsze mama się nie zgodzi, po drugie za rok na studia... Już jednego psiaka mieć ze sobą to trudno, a co dopiero dwa.:oops: Quote
sunshine Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Tak, to zrozumiałe... aaaa nie znasz kogos z for? Bądź jakiś labko instytucji adopcyjnych?...Fundacji? P.S czy mógł by ktoś poogłaszać gdzieś małą? Quote
Basia i Barni Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Wera ma juz u nas watek na [url]www.labradory.info[/url] ,ale DT nie ma zadnego :-( a ktos byl ostatnio u niej ? Moze jakis filmik ,by sie dalo nakrecic ? Quote
MyszkaMiki Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Ja niestety ostatnio jestem strasznie ograniczona czasowo, właściwie wychodzą z domu z samego rana i wracam z pracy dopiero wieczorem więc chwilowo nie mam kiedy się zjawić w schronisku :( Quote
sunshine Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='Basia i Barni']Wera ma juz u nas watek na [url]www.labradory.info[/url] ,ale DT nie ma zadnego :-( a ktos byl ostatnio u niej ? Moze jakis filmik ,by sie dalo nakrecic ?[/QUOTE] Dziś byłam w schronisku, niestety jest teraz zakaz wchodzenia na teren schroniska, również wolontariuszy:/ Psiaki na wybieg podają nam sami... Więc do niej nie zajrzałam:( Nie wiem kiedy teraz będe, ale filmik można nakręcić na wybiegu np. Quote
Guest ambird Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Cioteczki, potrzebuję kontakt do osoby, która opiekuje się Werą i może coś więcej o niej powiedzieć, może macie kogoś w schronie? Quote
sunshine Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Myszka Miki bywa najczęściej, więc napisz proszę do niej na PW bo ja teraz nie wiem kiedy będę. Nie mogę zagwarantowac jak prędko sie tam pojawię niestety:(. Quote
MyszkaMiki Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Każdy nowy fan Playa na facebooku to 1 kg karmy na wrzesińskie schronisko :) Wczoraj zostało zebrane 444kg :) Klikajce "Lubię to" [url]http://www.facebook.com/FaceThePlay?v=app_11007063052#!/FaceThePlay?v=app_11007063052[/url] Akcja trwa do soboty Quote
Recommended Posts