Kliom00 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Wczoraj bylismy odwiedzic naszego nowego synka, nie zdecydowalismy sie jeszcze jezeli chodzi o imie, ale mamy kilka propozycji. Do nas przyjedzie dopiero za ok poltora miesiaca, bo jeszcze musi troche pobyc z mamusia. Wirzcie mi, ze byl dlugo wyczekiwany i decyzja, ze jest to Dog Argentynski nie jest przypadkowa. Wrzuce pare fotek i mam nadzieje, ze dorastanie tego malucha bedziemy razem sledzic i dzielic sie swoimi doswiadczeniami. Pozdrawiam wszyskich dogomanow a w szczegolnosci dogow argentynskich. Tylko nie wiem ja dodaje sie fotki..... jak narazie mam w profilu, bo do albumu chyba mam za duzy rozmiar fot, prosze o cierpliwosc i pozdrawiam kto tu wejdzie... Quote
Kliom00 Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 cos nie udaje mi sie wrzucic zdjec :angryy: Quote
Kliom00 Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 ale zapraszam do grupy dogo argentino Quote
Recommended Posts