Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Postanowiłam założyć wspólny watek naszych szorstkowłosych bid. Jest ich kilka, wydaje mi się, że w typie Terierów. Mam nadzieję, że dobre cioteczki mi powiedzą czy mam rację, czy nie. A oto i nasze śliczności:

Kontakt w sprawie adopcji:

Kamila - tel. 606-502-865
mail: [email protected]

Kamila - tel. 664-176-028
mail: [email protected]

1. MAX
Maxiu ma zaledwie 3 latka, a ogromny bagaż doświadczeń. Błąkał się po ulicach szukając swojego właściciela, który najprawdopodobniej go zostawił. Jest spokojny i zrównoważony. Bardzo ładnie chodzi na smyczy. Na spacerkach zawsze chodzi przy człowieku. Dogaduje się z suczkami, z psami również nie byłoby problemu. Nie zna komend, jednak wygląda na psiaka, który poradził by sobie z ich nauką. Jest zaszczepiony przeciwko wściekliźnie.

Posted

2. DARO

Daro ma około 3 lat. Był bardzo oszołomiony i przerażony pobytem w schronisku. Jednak teraz przyzwyczaił się już do życia za kratami... Jest spokojny. Bardzo lubi spacerki. Jest bardzo grzeczny, uwielbia przytulanie i głaskanie. Nie zwraca uwagi na inne zwierzęta. Bardzo ładnie podaje łapkę. Będzie wspaniałym przyjacielem człowieka. Jest zaszczepiony przeciwko wściekliźnie.

3. JASIEK
Jasiek ma około 8 lat. Schronisko zostało wezwane po złapanie psa. Gdy przyjechali, Jasio siedział i bawił się z dziećmi. Jest spokojny, nie robi problemów. Marzy o wyrwaniu się ze schroniska jak najszybciej. Podejrzewamy, że będzie chciał uciekać, także potrzebuje właściciela, który będzie go pilnował i troszczył się o niego. Pokocha nowego właściciela całym serduszkiem. Jest zaszczepiony przeciwko wściekliźnie.

Niestety mam tylko jedno zdjęcie Jasia, we wtorek będę miała więcej.

Posted

rita60 napisał(a):
Witaj kamila,jest watek szorsciakow i moj ogolny watek terierow i mixow. Pozniej podrzuce ci linki.

Twój znalazłam, jeśli możesz to podrzuć mi ten drugi :)

Posted

kamilawa napisał(a):
Powiedz mi tylko - jako terierki mogę je ogłaszać? Jeśli tak, to jakie...? Dziękuję.

Kamilka, Max i Daro sa w typie teriera niemieckiego.
Jaska mało widac:roll:ale mozemy go podciagnac pod mixa teriera walijskiego;)
Daro jest naprawde ładny i młody,a Max juz jest na moim watku:lol:/na poczatku/