kamilawa Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Postanowiłam założyć wspólny watek naszych szorstkowłosych bid. Jest ich kilka, wydaje mi się, że w typie Terierów. Mam nadzieję, że dobre cioteczki mi powiedzą czy mam rację, czy nie. A oto i nasze śliczności: Kontakt w sprawie adopcji: Kamila - tel. 606-502-865 mail: [email protected] Kamila - tel. 664-176-028 mail: [email protected] 1. MAX Maxiu ma zaledwie 3 latka, a ogromny bagaż doświadczeń. Błąkał się po ulicach szukając swojego właściciela, który najprawdopodobniej go zostawił. Jest spokojny i zrównoważony. Bardzo ładnie chodzi na smyczy. Na spacerkach zawsze chodzi przy człowieku. Dogaduje się z suczkami, z psami również nie byłoby problemu. Nie zna komend, jednak wygląda na psiaka, który poradził by sobie z ich nauką. Jest zaszczepiony przeciwko wściekliźnie. Quote
kamilawa Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 2. DARO Daro ma około 3 lat. Był bardzo oszołomiony i przerażony pobytem w schronisku. Jednak teraz przyzwyczaił się już do życia za kratami... Jest spokojny. Bardzo lubi spacerki. Jest bardzo grzeczny, uwielbia przytulanie i głaskanie. Nie zwraca uwagi na inne zwierzęta. Bardzo ładnie podaje łapkę. Będzie wspaniałym przyjacielem człowieka. Jest zaszczepiony przeciwko wściekliźnie. 3. JASIEK Jasiek ma około 8 lat. Schronisko zostało wezwane po złapanie psa. Gdy przyjechali, Jasio siedział i bawił się z dziećmi. Jest spokojny, nie robi problemów. Marzy o wyrwaniu się ze schroniska jak najszybciej. Podejrzewamy, że będzie chciał uciekać, także potrzebuje właściciela, który będzie go pilnował i troszczył się o niego. Pokocha nowego właściciela całym serduszkiem. Jest zaszczepiony przeciwko wściekliźnie. Niestety mam tylko jedno zdjęcie Jasia, we wtorek będę miała więcej. Quote
kamilawa Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Zapraszamy kochane cioteczki do naszych szorściaków. Quote
rita60 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Witaj kamila,jest watek szorsciakow i moj ogolny watek terierow i mixow. Pozniej podrzuce ci linki. Quote
kamilawa Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 rita60 napisał(a):Witaj kamila,jest watek szorsciakow i moj ogolny watek terierow i mixow. Pozniej podrzuce ci linki. Twój znalazłam, jeśli możesz to podrzuć mi ten drugi :) Quote
rita60 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/104097-Teriery-w-potrzebie http://www.dogomania.pl/threads/173902-Szorstkow%C5%82ose-w-potrzebie!Prosz%C4%99-o-uaktualnienie-ps%C3%B3w-i-wklejanie-wg-szablonu! Mowisz,masz:razz: Quote
kamilawa Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Powiedz mi tylko - jako terierki mogę je ogłaszać? Jeśli tak, to jakie...? Dziękuję. Quote
rita60 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 kamilawa napisał(a):Powiedz mi tylko - jako terierki mogę je ogłaszać? Jeśli tak, to jakie...? Dziękuję. Kamilka, Max i Daro sa w typie teriera niemieckiego. Jaska mało widac:roll:ale mozemy go podciagnac pod mixa teriera walijskiego;) Daro jest naprawde ładny i młody,a Max juz jest na moim watku:lol:/na poczatku/ Quote
Recommended Posts