Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='giselle4']jutro wkleje i poprosze tez o pomoc przy suni,takiej kilogramowej
rudej slicznej
ale zagłodzonej prawie....pomozecie ....?prawda?[/QUOTE]

Kilogramowej?????...toż co to za psiak takich rozmiarów...wstawiaj fotki niech się nadziwię! Kilogramowej...ludziska,to czy to jeszcze psiak,czy cóś innego?

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzlikowa']Kilogramowej?????...toż co to za psiak takich rozmiarów...wstawiaj fotki niech się nadziwię! Kilogramowej...ludziska,to czy to jeszcze psiak,czy cóś innego?[/QUOTE]
psiak,,,orzechowe oczka,kasztanowe umaszczenie i tylko kilogram....przybiegła z parku w Dobrocinie do nas.....
SM ja przywiozła w stanie krytycznym i została bidulka

Posted

[quote name='DarkWater']Ja chcę fotki naszej kudłatki!!! Ma dużo wyświetleń na Allegro, tylko, że w środku pusto...

Daruniu,robi sie
wazy-4,5kg

jestem słodka -stokrotka

i jestem slicznotka

i bączek

Posted

[quote name='DarkWater']Już uzupełnione! Jest rzeczywiście super słodka!

DarkWaterek jest u maleńkiej i szczęście jej przyniesie...może zerknie i do czarnego luda Negro i Belluni ...i troszkę szczęścia zostawi?

Maleństwo cudne jest...domki,który pierwszy okaże się najlepszy,ten cieszyć się miłością jego będzie!...pospieszcie się!

Posted

[quote name='DarkWater']Oj zuzlikowa raczej szczęścia nie przynoszę - wszak pan beniutka Frania - jak wyznał - nie u mnie wypatrzył...

Ale BYŁAŚ u Franiutka!Wierz moim instynktom...nie każdej cioteczce mówię,że szczęście przynosi!Mimo,żem klachuła...nie każdej to mówię!Wierzę w to!
I zobaczysz...cudeńko nasze Stokrotka,za moment dom znajdzie...zobaczysz!

Posted

[quote name='bico']i ja do malutkiej zaglądam:)[/QUOTE]

Ja raniutko i cichutko śliczną Stokroteczkę podniosę!
Miłego dzionka...słońce akurat błysnęło...niech będzie i pogodny!