zuzlikowa Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='giselle4']jutro wkleje i poprosze tez o pomoc przy suni,takiej kilogramowej rudej slicznej ale zagłodzonej prawie....pomozecie ....?prawda?[/QUOTE] Kilogramowej?????...toż co to za psiak takich rozmiarów...wstawiaj fotki niech się nadziwię! Kilogramowej...ludziska,to czy to jeszcze psiak,czy cóś innego? Quote
giselle4 Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 [quote name='zuzlikowa']Kilogramowej?????...toż co to za psiak takich rozmiarów...wstawiaj fotki niech się nadziwię! Kilogramowej...ludziska,to czy to jeszcze psiak,czy cóś innego?[/QUOTE] psiak,,,orzechowe oczka,kasztanowe umaszczenie i tylko kilogram....przybiegła z parku w Dobrocinie do nas..... SM ja przywiozła w stanie krytycznym i została bidulka Quote
mshume Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 O matko, co to sie dzieje, takie cudo bezdomne :( I jeszcze ta kruszyna, dajcie szybko fotki. Poszukamy domku... Quote
Madallena Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 fotki fotki! poprosimy. I to kilogramowe tez! :) Quote
DarkWater Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Ja chcę fotki naszej kudłatki!!! Ma dużo wyświetleń na Allegro, tylko, że w środku pusto... Quote
giselle4 Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='DarkWater']Ja chcę fotki naszej kudłatki!!! Ma dużo wyświetleń na Allegro, tylko, że w środku pusto... Daruniu,robi sie wazy-4,5kg jestem słodka -stokrotka i jestem slicznotka i bączek Quote
DarkWater Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Już uzupełnione! Jest rzeczywiście super słodka! Quote
zuzlikowa Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='DarkWater']Już uzupełnione! Jest rzeczywiście super słodka! DarkWaterek jest u maleńkiej i szczęście jej przyniesie...może zerknie i do czarnego luda Negro i Belluni ...i troszkę szczęścia zostawi? Maleństwo cudne jest...domki,który pierwszy okaże się najlepszy,ten cieszyć się miłością jego będzie!...pospieszcie się! Quote
DarkWater Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Oj zuzlikowa raczej szczęścia nie przynoszę - wszak pan beniutka Frania - jak wyznał - nie u mnie wypatrzył... Quote
zuzlikowa Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='DarkWater']Oj zuzlikowa raczej szczęścia nie przynoszę - wszak pan beniutka Frania - jak wyznał - nie u mnie wypatrzył... Ale BYŁAŚ u Franiutka!Wierz moim instynktom...nie każdej cioteczce mówię,że szczęście przynosi!Mimo,żem klachuła...nie każdej to mówię!Wierzę w to! I zobaczysz...cudeńko nasze Stokrotka,za moment dom znajdzie...zobaczysz! Quote
Paula03 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Ślicznotka z niej! Stokrotka wskakuj na pierwszą! Quote
zuzlikowa Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Paula03']Ślicznotka z niej! Stokrotka wskakuj na pierwszą![/QUOTE] I ja pokażę wiosenny kwiatuszek...do góry maleńka! Quote
zuzlikowa Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='bico']i ja do malutkiej zaglądam:)[/QUOTE] Ja raniutko i cichutko śliczną Stokroteczkę podniosę! Miłego dzionka...słońce akurat błysnęło...niech będzie i pogodny! Quote
mamanabank Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Stokrotka po trymowaniu będzie wyglądać genialnie! Quote
mamanabank Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 zerknijcie na Dyzia w metamorfozach, Stokrotka też będzie taka piękna, jesli tylko ktoś o nią zadba... http://www.dogomania.pl/threads/21924-Metamorfozy/page599?p=14625246#post14625246 Quote
giselle4 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Stokrotko...dla Ciebie juz nie wystarczylo czasu wczoraj ale Adka ,zrobi Ci najpiekniejsze fotki:) Quote
kach Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 STOKROTKA to najpiękniejsz kwiat z mojego dziecinstwa w czwartek jestes w gazetce zycze ci pieknego domku;) Quote
giselle4 Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 dziekuej wszystkim cioteczkom za Stokrotke ona ma juz szczesliwy domek z dzieckiem do kochania:) Quote
Recommended Posts