leemonca Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 jak w muzeum! Pusia gdzie Twoje nowe fotki, pojechałaś na wakacje? Quote
Aga K Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 Nio jesteśmy,jesteśmy już.Niestety marzenia o aparacie cyfrowym legły w gruzach-muzeum :(:(:( Niestety ostatni okres wakacji nie był dla mnie dobry,co ja mówie,było tragicznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz::placz::placz::placz::placz: ale jakoś to przeżyłąm.Fotek nie ma.A nie było nas tak długo (prawie trzy tygodnie) nie dlatego,że byłyśmy na wakacjah,ale dlatego,że nam neta odcieli-bo sie spóźniłam 1 dzień z płatnością rachunku :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Narazie odpisuje tylko na ten temacik,ale obiecuje,że do każdego z was osobiście wpadne na topiki,w niedalekiej mam nadzieje przyszłości :D:D:D Pozdrawiam i przepraszam za to echo echo echopapa :buzi::buzi::buzi: dla wszystkich Quote
leemonca Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 pozdrawiamy i Ciebie - leemonca z Hakerkiem - wracaj szybko w dobrym humorku i ze zdjęciami :kiss_2: Quote
Aga K Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 nio niestety.Humorek jeszcze długo będzie w rekonwalescencji,niestety.Życie mnie nie rozpieszcza i dopuki go nie wyprostuje,doputy mój humor będzie w rekonwalescencji :placz::placz::placz::placz::placz: Pusia czuje sie jak sie czuje,chodzi na spacerki,czasem jest dynamiczna a czasem nogami powłuczy.Dostaje tabletki.W upały siedzimy w domu,a ewentualnie na wsi w cieniu.Śnupka ciężko iddycha,że czasem aż sie boje myśleć :placz::placz::placz::placz::placz: Jak ktoś zna dobrego taniego adwokata,którego nie da sie przekupić i który jest sprawiedliwy to bardzo prosze o namiary,ale tak,żeby był bliżej moich okolic. Quote
Patikujek Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Ja nikogo takiego nie znam ale widze że masz problemy poważne:( Quote
oktawia6 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Trzymaj się Aga nie poddawaj się-widzę że nieciekawie jestzi u Pusi i u Ciebie-i jeszcze kablówka:lmaa: z netem-echh, oby wszystko dobrze się skończyło:bye: Quote
oktawia6 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 co tam słychać u Pusi?:nerwy: Aga halo-jesteśmy z Tobą:hand: Quote
Aga K Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Wtam !!! Witam !!! Witam !!! Wielki powrót Pusi !!! :D:D:D:D U niej wszystko w porządku, bez zmian, cały czas dostaje leki. Rozumiemy sie bez słów :D:D:D Jest szczęśliwa i "podstępna" małpiatka jedna :D:D:D U mnie sie nic właściwie nie zmieniło, tzn u Pusi. Bo u mnie wszystko na jie :(:(:( Dowiedziałam się, że z moim wzrokiem gorzej, nie mam kasy na lepszego lekarza. Iiii jest wieleeeee innych problemów. Tak, macie racje, mam dużo problemów i nie wiem za co sie wziąść. Dziękuje bardzo, że jesteście ze mną :placz: ( aż mi sie łza w oku kręci ) :placz: Dziękuje ;* Pozdrawiam Quote
oktawia6 Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 oj to fatalnie=a okulista z NFZ-refundowany? przecież nie możesz straciś wzroku:crazyeye: :shake: i Puśka na lekach [CENTER][IMG]http://www.srebromarket.pl/Gify/Inne-Gify/lekarka.gif[/IMG][IMG]http://www.srebromarket.pl/Gify/Inne-Gify/roza.gif[/IMG][CENTER] [/CENTER] [/CENTER] Quote
oktawia6 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Aga kiedy wpadniesz do galerii? już tyle czasu-co u Puśki-czy wszystko dobrze? Quote
milena182 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 [B]myslałam ze jak wielki powrot to i zdjecia beda[/B] Quote
Aga K Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Nie ma ani postów, ani nowych zdjątek, ani aparatu, nic, poprostu klapa. Wzrok jak wzrok :( Przeopraszam, że nic nie piszę. Boże czasu mi brakuje - studia zaczęłam. Postaram siem bywać częściej, ale teraz mam więcej obowiązków - studia - grupa do prowadzenia eeeeeeeeeeehhhh Narazie nie mam kasy, żeby iść do jakiegoś innego lekarza ze sobą, a Pusia jest pod okiem specjalisty :D Naprawde postaram siem być częściej, ale nic nie obiecuje i mam w związku z tym duuuuże wyrzuty sumienia :(:(:( Pozdrawiam serdecznie.....Aga Quote
milena182 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [B]a jak sie pusiaczek czuje bo chyba chorowala w wakacje[/B] Quote
Aga K Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 ciutke lepiej, choć ma czasem takie gorsze dni :( dziękuje w jej imieniu i to dla was :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: Quote
blondii89 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Słodkiego masz psiaczka :* Śpi tak samo jak mój :P Quote
Aga K Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 hhehehehehehe miło mi, dziękujem pozdrawiam :) Quote
Marta_Ares Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Hejka Agus co tam u Ciebie i u Pusi??? Quote
Aga K Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Nio cóż - u Pusi - troche kiepściutko, wczoraj miała coś bliskie atakom, nie mogła wstać bo leżała na pleckach, i sie zdenerwowała strasznie :( Nadal dostaje tabletki tylko częściej :( - u mnie dużo pracy - studia itd dlatego też nie ma mnie tu, z wami :( Quote
Recommended Posts