Jump to content
Dogomania

Bokser Spike i dwie proski - Toffii i Daga ;)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Nio jesteśmy,jesteśmy już.Niestety marzenia o aparacie cyfrowym legły w gruzach-muzeum :(:(:(
Niestety ostatni okres wakacji nie był dla mnie dobry,co ja mówie,było tragicznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz::placz::placz::placz::placz:
ale jakoś to przeżyłąm.Fotek nie ma.A nie było nas tak długo (prawie trzy tygodnie) nie dlatego,że byłyśmy na wakacjah,ale dlatego,że nam neta odcieli-bo sie spóźniłam 1 dzień z płatnością rachunku :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
Narazie odpisuje tylko na ten temacik,ale obiecuje,że do każdego z was osobiście wpadne na topiki,w niedalekiej mam nadzieje przyszłości :D:D:D
Pozdrawiam i przepraszam za to echo echo echopapa :buzi::buzi::buzi: dla wszystkich

Posted

nio niestety.Humorek jeszcze długo będzie w rekonwalescencji,niestety.Życie mnie nie rozpieszcza i dopuki go nie wyprostuje,doputy mój humor będzie w rekonwalescencji :placz::placz::placz::placz::placz:

Pusia czuje sie jak sie czuje,chodzi na spacerki,czasem jest dynamiczna a czasem nogami powłuczy.Dostaje tabletki.W upały siedzimy w domu,a ewentualnie na wsi w cieniu.Śnupka ciężko iddycha,że czasem aż sie boje myśleć :placz::placz::placz::placz::placz:

Jak ktoś zna dobrego taniego adwokata,którego nie da sie przekupić i który jest sprawiedliwy to bardzo prosze o namiary,ale tak,żeby był bliżej moich okolic.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Wtam !!! Witam !!! Witam !!!
Wielki powrót Pusi !!! :D:D:D:D
U niej wszystko w porządku, bez zmian, cały czas dostaje leki. Rozumiemy sie bez słów :D:D:D Jest szczęśliwa i "podstępna" małpiatka jedna :D:D:D
U mnie sie nic właściwie nie zmieniło, tzn u Pusi. Bo u mnie wszystko na jie :(:(:(
Dowiedziałam się, że z moim wzrokiem gorzej, nie mam kasy na lepszego lekarza. Iiii jest wieleeeee innych problemów.
Tak, macie racje, mam dużo problemów i nie wiem za co sie wziąść.
Dziękuje bardzo, że jesteście ze mną :placz: ( aż mi sie łza w oku kręci ) :placz:
Dziękuje ;*
Pozdrawiam

Posted

oj to fatalnie=a okulista z NFZ-refundowany?
przecież nie możesz straciś wzroku:crazyeye: :shake:
i Puśka na lekach
[CENTER][IMG]http://www.srebromarket.pl/Gify/Inne-Gify/lekarka.gif[/IMG][IMG]http://www.srebromarket.pl/Gify/Inne-Gify/roza.gif[/IMG][CENTER]
[/CENTER]
[/CENTER]

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Nie ma ani postów, ani nowych zdjątek, ani aparatu, nic, poprostu klapa. Wzrok jak wzrok :( Przeopraszam, że nic nie piszę. Boże czasu mi brakuje - studia zaczęłam. Postaram siem bywać częściej, ale teraz mam więcej obowiązków - studia - grupa do prowadzenia eeeeeeeeeeehhhh
Narazie nie mam kasy, żeby iść do jakiegoś innego lekarza ze sobą, a Pusia jest pod okiem specjalisty :D
Naprawde postaram siem być częściej, ale nic nie obiecuje i mam w związku z tym duuuuże wyrzuty sumienia :(:(:(
Pozdrawiam serdecznie.....Aga

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nio cóż - u Pusi - troche kiepściutko, wczoraj miała coś bliskie atakom, nie mogła wstać bo leżała na pleckach, i sie zdenerwowała strasznie :( Nadal dostaje tabletki tylko częściej :(
- u mnie dużo pracy - studia itd dlatego też nie ma mnie tu, z wami :(