Moniek193 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Pewnie ma teraz kaca po tym pepsi:evil_lol: Musi sobie odespac tylko kto ze Spikiem wyjdzie co??:diabloti::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 CzeĆÄ :) Fajne fotki, ale ta przebija wszystkie: [url]http://img502.imageshack.us/img502/1711/p1080633.jpg[/url] :loveu::loveu: PiÄknie mu w tych szelkach, pasujÄ mu bardzo :loveu: Quote
Aga K Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Hej kobitkii ;) :diabloti: aaaa, no mialam kaca po tej papsi ;) ze Spajonkiem - ja oczywiscie bylam :lol: w tej pepsi - bedzie wklaaadaaa :diabloti: jak ci sie nudzi jkak ja tu jestem ?? :mad::eviltong: Niedziellne ??? a ja myslalam ze dzielne ;) dzieki agaciu za komentarz :) Quote
Marta_Ares Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 wczoraj mi sie nudzilo:eviltong: dzisiaj za chwile spac musze isc, bo rano trrzeba znowu wstac:roll: Quote
e.v.a Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='jbk']PrzywitaÄ siÄ przyszĆam.[/quote] a ja przyszĆam za tobÄ :loveu: Quote
Aga K Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 jak to nic ??? :mad: wrocilam :cool1: Powiem wam, ze te szeleczki sa swietne !! ;) boje sie tylko ile one wytrsymaja jak ja z nimi bede wychodzila na kazdy spacerek ;> zdjec niemam bo niebylam dzis z nim na spacerku jej, muszem badrobic dogo :roll: znow mamy zaleglosci eeeehhhh a tak chce do wszystkich zajrzec Quote
Aga K Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 no na takim dlugim rzecz jasna !!! :angryy: niebylismy bo mimo tego ze swiecilo slonko to bylo ziiimno ... wolelismy polezec w lozeczku w ciepelku :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 a no tez tak czasem mamy:evil_lol: a szeleczkom chyba raczej nie powinno sie nic stac, w koncu za cos sie tyle pĆaci:lol: Quote
Moniek193 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 No to nadrabiaj dogo nadrabiaj:diabloti:Czekamy:evil_lol: Ja tez uwazam ze szelki sa po to by je uzywac wiec spokojnie:loveu: My z Sara rowniez dzisiaj tylko krotki spacerek ale....planujemy dluzszy potem:diabloti: Wogole to hej:multi: Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Aga K']no na takim dlugim rzecz jasna !!! :angryy: niebylismy bo mimo tego ze swiecilo slonko to bylo ziiimno ... wolelismy polezec w lozeczku w ciepelku :diabloti:[/quote] O Wy leniuszki wygodne :) Quote
jbk Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 PrzyszĆam sprawdziÄ, czy dalej siÄ byczycie ;) Quote
Moniek193 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Wyglada na to ze tak:mad: Ja jestem cierpliwa....do czasu:diabloti: Quote
Aga K Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Witajcie...... Niestety mamy klopoty :placz: Niedosc, ze ta sprawa w sadzie ( o moje alimenty od ojca ;( ) to jeszcze zepsuty komputerek - najprawdopodobniej pamiec operacyjna - nawet teraz mam yten strach, ze sie wylaczy :( A pozatym i najwazniejsze to chory Spajk ....:placz: Od kilku dni co jakis czas mi wymiotuje. Zazwyczaj tak wymiotowal jak zjadl trawke i chcial sie oczyscic czy jak jakas sunia miala cieczke i poprostu wszystko bral do pyska pod moja nieuwage i dosc krotki wzrok :angryy: Ale od kilku dni, tak co dwa dni pies mi wymiotuje ;/ Tak np wczoraj i 3 dni temu, niewiem jak bedzie jutro, Jutro idziemy do weta - dzis do niego dzwonilam. Dzis na spacerku poludniowym pies "jezdzil na sankach" wycieral tylek o podloze Quote
Aga K Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 co mnie jeszcze bardziej zmartwilo ...... Niewiem jak bedzie dzis wieczorkiem .... Niewiem - moze to po malej zmianie karmy na gotowane ??? Wczoraj jadl makaron gotowany ehh niemam pojecia .... Wczoraj byl troszke osowialy, dzis juz wesoly no i nawet szalal przy tym wycieraniu tylka :roll: Wygladalo to tak jakbym o psa niedbala, jak mi bylo "glupio" .... Quote
Aga K Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Przeprtaszam, ze [pisze odcinkami, ale boje sie ze mi sie wylaczy komputer a potem to juz bedzie wszystko inaczej napisane ;/ Niestety niebede poki co wchodzic ani na gre, ani na dogo, Siedze tylko na takim czacie glosowym - tylko to moj komputer uciagnie .... Niewiem tez kiedy go naprawie bo znajomi niemaja czasu poki co :roll: Quote
Aga K Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 No tak, pan wet powiedzial, ze wycisnie mu chormony) czy tam hormony - niepamietam jak sie to pisze ;>) z tylka i pobierze jakis tam wymaz. Niemam wsmie pojecia bo on mi mowil dosc specjalistycznym jezykiem. Powiedzial ze mozeby mu aviomarin przez kilka dni podac, zeby zahamowac wymioty Quote
Moniek193 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Biedny Spajkus:-(Mam nadzieje ze to nic powaznego ale wizyta u weta rozwieje wszelkie watpliwosci:roll: Buziaki dla Was;) Quote
Recommended Posts