Darianna Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Witamy się :loveu: Darianna i mały rudy wypłosz :diabloti: Quote
Aga K Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='jbk']I z kim ja będę gadać? :placz:[/quote] ze mna kochana, ze mna .... :buzi: [QUOTE]jbk Dzięks My mamy galeryję razem z Kiłi,bo to moja sister młodsza jest.A ponieważ ja wchodzę na dogo rzutami na taśmę tzn.jak mam czas akurat-a często jest tak że i przez miesiąc siedzę i pracuję i czasu nie mam na dogo-galeryje prowadzi Kiłi, a ja się tam czasem dorzucam albo Kiłi wrzuca nasze wspólne fotki.Także się proszę nie obrażać jak mnie czasem na dogo nie będzie.Potem wróce,zaległości nadrobię i skomentuje Galeryja Spota['], Topsa, Magnusa, Umy, Kici, Lucka i Franka Szalone bydłaki czyli: Spot [*], Tops, Magnus,Uma, Kicia, Lucyfer i Franek ;) [/QUOTE] aaaa... A ja juz tam bylam, ale przystojniaka twego nieuwidzialam :roll: ale zajrze jeszcze, oczywiscie :) [QUOTE]Nie będziemy się obrażać, tylko będziemy oglądać [/QUOTE] dokladnie :) [QUOTE] witam widze ze wreszcie zmieniony tytuł galerii i przeniesli Cie do innego działu [/QUOTE] heheheh, no bo pisalam do mooooooda :diabloti: a ze mood vectra odpowiedziala mi na mojego maila dosc pozno to dopiero teraz jestem tu gdzie jestem z watkiem no i dopiero teraz mamy inny temat :) dokladnie o to prosilam :P zreszta wczesniej vectra pisala na moim watku ;) [QUOTE]Siemaaaano Agg [/QUOTE] siemaaaano Pusiak :diabloti: [QUOTE] czesc Aga ja wasze postępy ? Witamy się [/QUOTE] Hey Effff :razz: postepy i fotki ze spacerku sa na poprzednich stronach. Poczatek dokladnie od 135 strony. :razz: [QUOTE]Darianna i mały rudy wypłosz Witamy się! [/QUOTE] siemka male wyploszki :) przeslodkie notabene :diabloti: [QUOTE]Witamy się! :multi::loveu: [/QUOTE] nio hey ;) Quote
Aga K Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Aaaaaaa, a tak wogole to mamy zdjecia z dzisiaj :razz: no i te trzy ostatnio co zrobilam ;) Quote
Alicja Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o dżisys ....ale gaduły .....i ja mam nadrabiać .... chyba na emeryturce :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Marta_Ares Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 a ja czekam na jakies fotki:lol: :lol: Quote
Aga K Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o dżisys ....ale gaduły .....i ja mam nadrabiać .... chyba na emeryturce :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] droga ALu ;) kto jak kto, ale Ty nam tu gadulstwa zarzucic niemozesz :eviltong::diabloti: a pozatym zapraszam na MINIMUM 135 strone - ostatnie nasze wydarzenia sa :) no i fotki :diabloti: a poza tymm - ja u ciebie ostatnio nadrabialam ponad DZIESIEC STRON :mad::mad::mad: bo mnie niebylo :roll: Quote
Aga K Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='Marta_Ares']a ja czekam na jakies fotki:lol: :lol:[/quote] nioo dam dam :) niech no ja zjem kolacje :diabloti: i sie nakrece na czytanie dogo :multi: a potem fotki :) Quote
Iza i Avanti Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Dzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeń dobry! :loveu: Quote
jbk Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='Aga K']nioo dam dam :) niech no ja zjem kolacje :diabloti: i sie nakrece na czytanie dogo :multi: a potem fotki :)[/quote] No i gdzie są? Quote
Yana Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 no własnie gdzie obiecane zdjęcia :eviltong: Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='Aga K']droga ALu ;) kto jak kto, ale Ty nam tu gadulstwa zarzucic niemozesz :eviltong::diabloti: a pozatym zapraszam na MINIMUM 135 strone - ostatnie nasze wydarzenia sa :) no i fotki :diabloti: a poza tymm - ja u ciebie ostatnio nadrabialam ponad DZIESIEC STRON :mad::mad::mad: bo mnie niebylo :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no ja czytam ....ale nie piszę ...a teraz 2 dni mnie na dogo nie było :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Aga K Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [QUOTE]Dzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeń dobry! [/QUOTE] ceeeeeeeeeeeeesssccccc !! :multi: [QUOTE] widziałam foty [/QUOTE] no to mysle, ze nadrobilas malenkie zaleglosci ;) i poczytalas co i jak bylo na spacerku ;) [QUOTE]No i gdzie są? [/QUOTE] [QUOTE] no własnie gdzie obiecane zdjęcia [/QUOTE] przepraszam was. Wczoraj bylam taka zmeczona ze nawet calego dogo niezdazylam obleciec :roll: Wczoraj byla okropna noc - rocznica smierci mojej przekochanej babci ...... Niemozna bylo uwolnic sie od mysli. Przewalalam sie na tym lozku z boku na bok i njic ...... usnelam dopiero nad ranem :roll: A i tak czulam inny sen niz zwykle :roll: mniej wiecej usnelam okolo 5;30 a juz o 7 myslalam, ze te 6 lat temu dzialy sie takie wydarzenia a nie inne. Jak mama przyszla bardzo zaplakana z pracy... jak mi powiedziala .... jak powstrzymywalam placz zeby jej jeszcze bardziej nie dolowac .... Ehh, niebede wam zatruwac zycia i psuc humorkow moim smutkiem .... [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no ja czytam ....ale nie piszę ...a teraz 2 dni mnie na dogo nie było :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] wybaczam ALu, przeciez wiesz, ze to bylo pol zartem pol serio :buzi: Quote
Bullila.nl Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Wspolczuje z powodu babci....:razz: Pozdrowinki:p Quote
Aga K Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Bullila.nl - dziekuje ;) Madzia - witaj :) Quote
jbk Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Wyrazy współczucia....... Jesteś usprawiedliwiona, ale tylko na chwilę. Quote
jbk Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='Aga K']ja chyba mam depresje .......[/quote] Dlaczego? Skąd? Wyrzuć! Nie daj się! Quote
Yana Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='Aga K']ja chyba mam depresje .......[/quote] nie daj się, już niedługo będzie wiosna i ciepło i słońce..... no ja tak się pocieszam jak mam dość :razz: Quote
Marta_Ares Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Jak depresja:angryy: Niedlugo wyjdzie słoneczko, bedziecie szalec z faflem na dworzu, na dlugiich spacerkach:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pusiakowa Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Heej :multi: wspólczuje... [SIZE=1]u nas fotki ;][/SIZE] Quote
Recommended Posts