Aga K Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 hmmmm - ja tej fotki niewidze - jaka pokazalas ?? :eviltong: Quote
Aga K Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 hahahahahha cwaniara :cool1: jutro jak zdrowko dopisze pojdem po akumulatorki do aparatu a potem moze na spacerek :eviltong: dzieki za zyczonka powrotu do zdrowia ;) :buzi: Quote
Marta_Ares Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 no nie widzisz nie widzisz bo to Ty ja mialas wstawic:eviltong: Quote
Aga K Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 :eviltong: :eviltong: :eviltong: Siem witamy ;) nie spac !! wstawac !! My juz po spacerku porannym no i mamy nawet jakies fotki ehhh z komorki bo z komorki, ale SA !!! :multi::multi::multi: i nawet jakis filmik sie zawieruszyl :lol: ale bardzo krociutki, wiec niebede dawala :eviltong: zreszta ... nieumiem tu wrzucac filmow ... :roll: Quote
Marta_Ares Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 hehe ja tez juz po spacerku, a nawet po dwoch z 2 psami oddzielnie:lol: Quote
Aga K Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 ojj ;) dobrze to znam :eviltong: osiem razy dziennie maszerowac z gory na dol z dolu do gory ...... :) Quote
Aga K Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 nio beda beda :eviltong: ale z komooooryyy ... :shake: Quote
Marta_Ares Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Aga K']nio beda beda :eviltong: ale z komooooryyy ... :shake:[/quote] dobre i takie;p Quote
Aga K Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 hahahah ale slooodkie sa :eviltong: postaram sie popoludniem wrzucic ;) noo, i musze isc po te akumulatorki czy tam po cos ytam do tego aparatu ;> ja siem nieznam .... Quote
rwpb Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Witamy Wpadłem sobie do Was na fotki, bo miały po południu być :cool3: Są już te baterie? Pozdrawiamy Quote
Aga K Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Oj nie, bateryjek jeszcze niet ;> bbo mialam mala sprzeczke i nigdzie nie bylam w miescie bylam zas na spacerku z faflem i ..... ??? i BEDA Z NIEGO LUDZIE !!!!! :grins: :Cool!: :grins: :Cool!:: ale o tym powiem wam pozniej :eviltong: a pomeczcie sie troche :eviltong: aaa... dodam tylko jedno - bylismy na dosc dlugim spacerku :eviltong: Quote
rwpb Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Fotki spacerkowe są obowiązkowe, a z długiego spacerku obowiązkowo dużo fot Quote
Aga K Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 niema z duzego spacerku fotow :roll: Quote
Marta_Ares Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 nadal nie ma zdjec:mad: :shake: :shake: :shake: <foch> przyjde jak beda zdjecia:roll: Quote
Patikujek Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 No i gdzie te fotki??? Miały być popołudniu:mad: A tak poza tym to czemu ludziska chodzicie z psami osobno na spacerki?? ja sobie tego nie wyobrażam że miałabym 2 psy i każdy na oddzielny spacer Quote
Marta_Ares Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Patikujek']No i gdzie te fotki??? Miały być popołudniu:mad: A tak poza tym to czemu ludziska chodzicie z psami osobno na spacerki?? ja sobie tego nie wyobrażam że miałabym 2 psy i każdy na oddzielny spacer[/quote] ja mam jednego psa, a drugi to Tzta, dzisiaj przywiozł go do mnie na przechowanie, bo musial cos pozalatwiac, a nie moglam razem z nimi wyjsc bo musialam je izolowac od siebie poniewaz jeden jest chory i nie chce zeby sie pozarazaly, tak to zawsze z dwoma wychodze;) Quote
Marta_Ares Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Patikujek']No i gdzie te fotki??? Miały być popołudniu:mad: A tak poza tym to czemu ludziska chodzicie z psami osobno na spacerki?? ja sobie tego nie wyobrażam że miałabym 2 psy i każdy na oddzielny spacer[/quote] ja mam jednego psa, a drugi to Tzta, dzisiaj przywiozł go do mnie na przechowanie, bo musial cos pozalatwiac, a nie moglam razem z nimi wyjsc bo musialam je izolowac od siebie poniewaz jeden jest chory i nie chce zeby sie pozarazaly, tak to zawsze z dwoma wychodze;) Quote
Patikujek Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Ahaaaa a już myślałam że ty na co dzień z każdym z osobna śmigasz:cool3: A już sobie wyobrażałam siebie, kiedy będę mieć drugiego, czy później i trzeciego psa biegającą z każdym z osobna:evil_lol::crazyeye::-o Quote
Aga K Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Witam :multi::multi::multi: Marta - nie fochaj siem :mad: zataz siem usprawiedliwiem no :eviltong: Medorki - witajciee :multi: rwpb - juz, zaraz zapodam fotki ;) Pati - fotki mialy byc popoludniu, ale popoludniem byla MASOWA PRODUKCJA TOSTOWW :multi::multi::multi: a potem niewiedziec czemu - potworny bol glowy :placz: nawet niewiem kiedy usnelam :roll: wiem tylko ze tak jak na pollezaco ogladalismy z tztem tv i tak zasnelam ..... :roll: Niewiem, moze to koniec choroby .... bo poczatek zaczol sie wlasnie od bolu glowy :placz: glowa bolala mnie dwa dni, a tabletki przeciwbolowe lykalam jak witaminki C i nic mi one nie dawaly :angryy: niewiem, moze to reakcja na krople do nosa ??? ;/ Pati - ja wychodzilam z moimi psiunami osobno bo sie niezgadzaly a spuscic ich nieszlo bo Pusia starsza pani juz nie biegala, nie bawila sie, wiec niemialao to wiekszego sensu. I ja sie meczylam - bo sie ciagle platali, i oni - bo inne tempo dla fafla a inne dla niej bylo. czemu multi cytat niedziala ??? :mad: Quote
Aga K Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 jak najszybciej wrzucacie fotki ??? bo ja staroswiecko przez imageschack czy jakos tam :eviltong: przed chwilka zrzucilam fotki z sonika na kompika :lol: a teraz jak to zrzucic tu ?? :hmmmm: ja to jestem krejzolka na niczym sie nieznam ..... a jak juz, to z takimi przebojami ze mala glowa - przed chwilka jak zrzucalam fotki mialam w telefonie dso wyboru TRAN PLIKOW i TRYB TELEFONU ja oczywiscie wybralam to pierwsze, ale - mysllam, ze to FORMAT PLIKOW :mdleje: help ... co ja z tym telefonem nie nawyrabialam, zeby to zatrzymac .... ale udalo sie :Cooll: Quote
Aga K Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 a teraz to ja niewidze emotikonkow, ktore powstawialam w poscie wyzej - loozz :razz: Quote
Recommended Posts