Aga K Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Kitka20']Ile ładnych fociiii:multi::multi: Spike śliczniutki a wy razem świetnie wyglądacie. Nie przejmujta się niczym:) pozdrawiam[/quote] baardzo dziąęąkauajemy :multi::multi::multi: eaahh, nie daa rady czasem ;( [quote name='madzia i medor']Tu się z Tobą zgodzę mła droga:diabloti::diabloti:[/quote] :eviltong: dać im jedno zdjęcie to chcą 50 fotek odrazu :eviltong: [quote name='bonita']Byłąm i oglądałam :loveu: P O Z D R O W I O N K A[/quote] a Ty co tak ? chodzisz, oglądasz i zero komentów :razz: psyt - ona tak wszędzie ? ;) [quote name='Imbir1']A ja dzisiaj wymryziam Spajka:multi::multi::multi: (chyba):cool3:[/quote] ooooooooojjj wymiiiziaaaaasz, wymiiiziaaaaasz a on cie będzie maział i lizał i lizał i mjaział a ja ci życze powodzenia :eviltong::eviltong::eviltong: Wczoraj byliśmy u pana weta ;) dostaliśmy ksiomzeckem ;) scepionko na wściekłego psiuna termometrzyk w duu .......- pupe ;) i jest pięknie ;) dzisiaj mamy autobusa po 16;20 lol wczoraj pesi raz jechali my autobusem i to ciasnym jak cholera PKSem :razz: ale dało rade i fafluś nawet był spokojny ;) Pozdrawiamyyy :multi::multi: i myziaamyyyy :loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ale będziecie mieć spotkanko:Cool!::Cool!::Cool!: Też tak chcę:cool3: Quote
Aga K Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Nio to pakuj dupcie wq troki i psyjezdzaj ;) jeszcze sie załąpies :P ;) Quote
teqquila Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 juz chyba nie da rady :evil_lol: :evil_lol: w sumie moze na nastepne wpasc :) Quote
Aga K Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Noo teraz to już nie eeeehh ;/ a kedy następne ? :cool3: Quote
teqquila Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 pewnie w lipcu jakos chociaz nie wiem jak wam pasuje :) tylko Tigre trzeba przeczekac jej cieczke Quote
Aga K Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 ale my sie właściwie spotkać możemy ;) psiuny sie razem wybawią ;) co ty na to ? :) Quote
teqquila Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 nie ma sprawy my z Tysiem chetnie tylko nie na takie dlugie i bez moze takiego deszczu :evil_lol: :evil_lol: Quote
Aga K Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 niieee, nie na takie długioe, ale z piwkiem ;) np ;) psiuny odpoczną a my se pogadamy :) Quote
teqquila Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 w sumie jeden kierunek i na dodatek na tej samej uczelni :):evil_lol: Quote
Aga K Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 niooooooooooooo właśnie ;) tylko tryb studiów inny, ale co tam ;) ide bo burza ;/ Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Aga K']Nio to pakuj dupcie wq troki i psyjezdzaj ;) jeszcze sie załąpies :P ;)[/quote] Następnym razem;):evil_lol::evil_lol: [quote name='teqquila']juz chyba nie da rady :evil_lol: :evil_lol: w sumie moze na nastepne wpasc :)[/quote] Nigdzie nie będę wpadać, bo za młoda jestem i dzieci nie lubię:diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu: [SIZE=3][FONT=Times New Roman][URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images24.fotosik.pl/3/043f68d0ce27e45e.jpg[/IMG][/URL][/FONT][/SIZE] Quote
e.v.a Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='teqquila']pewnie w lipcu jakos chociaz nie wiem jak wam pasuje :) tylko Tigre trzeba przeczekac jej cieczke[/quote] :diabloti: Tigra swietnie sobie radzi z panami:diabloti: :evil_lol: [quote name='teqquila']nie ma sprawy my z Tysiem chetnie tylko nie na takie dlugie i bez moze takiego deszczu :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :mad: a co deszcz sie nie podobał:diabloti: :evil_lol: Quote
teqquila Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 nie no bowski byl :) Madzia kto by pomyslal ze ty taka stara jestes :evil_lol: :evil_lol: pewnie dlatego na dach sie opalac chodzi :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Spajkuś taki slodziak:loveu: [IMG]http://images24.fotosik.pl/3/043f68d0ce27e45e.jpg[/IMG] a ta moja bewstia koniecznie chciała go dopaść:placz::oops: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='teqquila'] Madzia kto by pomyslal ze ty taka stara jestes :evil_lol: :evil_lol: pewnie dlatego na dach sie opalac chodzi :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Ja mam 16 lat:cool1::cool1::cool1::diabloti: Quote
e.v.a Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Imbir1']Spajkuś taki slodziak:loveu: [IMG]http://images24.fotosik.pl/3/043f68d0ce27e45e.jpg[/IMG] a ta moja bewstia koniecznie chciała go dopaść:placz::oops:[/quote] :loveu: i sie usmiechał do mnie :loveu: a twoja bestia chcuala zgwałcic Tigierke:evil_lol: Tyś i Tofis zachowywali sie jeszcze jakos ... a Imbirek :shake: :diabloti: :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Ja mam 16 lat:cool1::cool1::cool1::diabloti:[/quote] :crazyeye: buahhaahhahahahahahahhaha chyba 61:grin: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='evaxon'] :crazyeye: buahhaahhahahahahahahhaha chyba 61:grin:[/quote] Igrasz z ogniem:diabloti::diabloti: Quote
Imbirka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='evaxon'] a twoja bestia chcuala zgwałcic Tigierke:evil_lol: Tyś i Tofis zachowywali sie jeszcze jakos ... a Imbirek :shake: :diabloti: :evil_lol: [/quote]:crazyeye: a niby kiedy on miał takie zapędy?:diabloti: ja tam nic nie widziałam:siara::siara::siara: Quote
e.v.a Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Imbir1']:crazyeye: a niby kiedy on miał takie zapędy?:diabloti: ja tam nic nie widziałam:siara::siara::siara:[/quote] :diabloti: taa nie widziałas:siara: bo brałas w tym udział:diabloti: juz nie bede wypominac kto dał w doopke Imbirkowi jak Tigra szła przed nim i prosto na nia wskoczył:grin::diabloti: :evil_lol: Quote
Aga K Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Hej babeczki ;) Ja tylko na chwilke znów ;/ dzisiaj mam jeden egzamin jutro dokładne 6 i w niedziele nie wiem bo już sie gubie ;/ tak Jula ;( Twoja bestia jest sraszna ;/ a liczyłam na znajomość jakąś ;/:P Wiem, że mój fafluś jest słodki :P :) Ja mam do 16 lipca sesje ;/ w pierwszych terminach ;/ więc to zależy jak wszystko pozaliczam ;/ Ewa - mój Spajk uśmiecha sie do wszystkich :PP Jula - no to jak pilnujesz swojego potffoora ?:P że on ma próby gwałtu a ty nic nie widzisz :P Teraz tak. mam smutne wiadomości ;/ nie ma mnie do poniedziałku wieczora ;/ musze odespać po tej szkole ;/ i choć cały dzien dzisiaj spałam, wczoraj od 22 to nadal chce mi sie spać mam bardzo niskie ciśnienie, a to niestety dobrze nie wrócy ;/ a jeszcze do tego musze sie uczyć i pozaliczać przy tym chociaż na 3 ;/ chociać ;/ - 3 to moje marzenie w takiej sytuacji ;/ pozdrawiam śpiąco lecz w sercu gorąco Quote
teqquila Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Efa Julia brala udzial w gwalcie twojej rudej :evil_lol: :evil_lol: Tysio jak na prawdziwego mezczyzne przypada sie zachowywal :cool3: :cool3: Madzia 16 to kto tu jest dzieckiem :evil_lol: Aga ja dzis mialam egzamin no i zdalam dasz rade pozdro ide spac tyz :) po wczorajszym Quote
Marta_Ares Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 dzien dobry sliczne foteczki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Aga K Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Dzien dobry Matruś ;) Klaudia :P a mi to nie życzysz powodzenia ;( JEDEN DO PRZODUUUU :Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool: :sweetCyb: :sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Recommended Posts