Jump to content
Dogomania

Bokser Spike i dwie proski - Toffii i Daga ;)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nio tak,ja też ,mam jakiś program do fotasków,ale nie umiem się nim jeszcze dobrze posługiwać,a ten program nazywa się FastStone Wievier

Posted

[quote]

[IMG]http://img106.imageshack.us/img106/9738/dgm1oe.jpg[/IMG]

[/quote]

Wszystkie fotki świetne, ale to mi się najbardziej podoba :loveu:
Zawsze chciałam Lucky'emu takie postarzałe zdjęcie zrobić. Ach... Cudo :) Pusia cudowna modelka :)

Posted

dziękuję.Czekam teraz na zmniejszone zdjęcia.Jak już dostanę to od razu załączę.A przeróbeczki są autorstwa pewnej cuuuuudownej dziewczyny :buzi:

Posted

[quote name='aśka-od-dagona']
[IMG]http://img281.imageshack.us/img281/4489/dgm4dw.jpg[/IMG]
:D[/quote]
Ona jest prześliczna, ma taki uroczy pyszczek:loveu:

Posted

hahahahahahaha,dzięki
Troche nam wczoraj schudła po zabiegach fryzjerskich

Niestety,kolega nie miał i dziś czasu na zmniejszenie fotek :(

Posted

Już nie ma takich duzich uskófff,obcięłam jej te kosmyki
Dzięki,pozdrowie obie moje śnupyu i ucałuje.Ty też swoje pozdrów i tak z miłością wytafmoś za uska :lol:

Posted

i nadal czekam. :(:[
Kolega mnie coraz bardziej denerwuje,a ja nie moge nic zrobić.CVzemu ja jestem takim głąbem,że nawet fotek zmniejszyć nie umiem !!!!!!!!??????????!!!!!!!!!!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
Ja chce mieć swoją cyfrówke z kabelkiem do kompa w końcu !!!!!!!!!!!!!!!!!! :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='Aga K']i nadal czekam. :(:[
Kolega mnie coraz bardziej denerwuje,a ja nie moge nic zrobić.CVzemu ja jestem takim głąbem,że nawet fotek zmniejszyć nie umiem !!!!!!!!??????????!!!!!!!!!!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
Ja chce mieć swoją cyfrówke z kabelkiem do kompa w końcu !!!!!!!!!!!!!!!!!! :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:[/quote]
To może niech kolega przesyła ci zdjęcia na maila a ty sama będziesz je na serwer sobie wrzucać i wklejać jak nie wiesz jak to się robi to pisz na priva a milena 182 nie martw się od dzisiaj zaczne zaglądać do twojej galerii :lol: