Aga K Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='bonita']:( :( :( Bidulka[/quote] niom .......... :placz::placz::placz::placz: [quote name='madzia i medor']Cześć Aguś - jak samopoczucie...?[/quote] bardzo kipskie jak ją widze na zdjęciach to mi sie łzy same do oczu cisną :placz::placz::placz::placz: moja Lunka !!!!!!!!!!!! :placz::placz::placz: ..... [quote name='Imbir1']ooooo, biedna świnka:-(:-(:-(:-([/quote] niom ....:placz::placz::placz: [quote name='evaxon'] [*] dla prosiaczka:-([/quote] dzięki wszystkim ....... :placz::placz::placz: Pozdrawiam ...... Quote
Aga K Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='madzia i medor']:glaszcze::glaszcze:[/quote] naprawde dziękuje eeehh..... Teraz troche o psiunach bo zeszły na któryś tam plan ehh ASpajk już wie, że APusia to sunia i zaczyną ją obwąchiwać, no ale za to dostaje po śnupie, tropche sie zmiesza i odnowa ehh Pusia, jak to Pusia, denerwuje sie strasznie i panikuje. Nauczyła sie już "cholera" pić z jego miski, no a on z jej też po wrrrrrr :angryy: Są chwile gdy psiun sie tylko na nią spojrzy i ona już ma pomaarszczoną ąśnupe, a są chwile kiedy przechodzi pod nim niczego sobie nie robaiąac, siedz akaaołoa siebie i czekaja na coś dobrego w kauchni czy leżąą obok siebie, czasem śnupa koło śnupki ;) czasem sobie przez niego przeskakuje jak on leży :D Codziennie chodzimy ze Spajkiem sie wybiegać ;) zazwyczaj na takiaa zabudowany teren koąło hotelu niegdyąś dla pielęgniarek ;) APotem od wczoraj chodzimy na pola, sprawdzonymi ścieżkami. Dziś piraz pierwszy na atych polch Spjka spuuściłam - no oczywiście, wieeeelka radocha, zabawa kamieniami itd. :lol: Ja sobie normalnie szam, a psiuna zadaniem dzisiaj było trzymanie się na pewną odległość pani i przychodzenie na komende. No cóż, nie wychodzi nam to jeszcze niestety i czasem nawet brak mi cierpliwości. Spajk jest zainteresowanhy wszystkim dookoła a mnie czasem ma w głębokim poażaniu ( nawet ze smakołykiem :angryy:) Dzisiaj dostał "po dupie" - klapsa aboa sie rzucił na piłke dzieciom, akurat tak upadła, że prostro mu w pysk. Normalnie myslałam, że go zabije :angryy::angryy::angryy: Jakby tak rodzice tych dzieci to zobaczyli ? ;///// i cała pierniczona wspólnota blokowa sie zebrała ( a my w niej nie jesteśmy ) to makabra ;/ Nie wiem jak go tego oduczyć, czyjaś piła jest lepsza od swojej własnej, nawet smakołyk nie pomaga ;//// No nic, kończe truć wam głowy ;) Pozdrawiam. Quote
Aga K Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 też w to gorąco wierze ;) eeehhh, ale kiedyy ;( Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Aga K']też w to gorąco wierze ;) eeehhh, ale kiedyy ;([/quote] CIERPLIWOŚĆ i konsekwencja ;) :p Quote
Kitka20 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Witaj Aga K Wreszcie dotarłam do Twojej galerii i miałam na tyle czasu by ją przeczytać. To dla świnki [']. A wielkie gratulacje z okazji posiadania Boksia:multi: Bokser to najwspanialszy pies:lol: Pusia bardzo piękna Quote
Aga K Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='Kitka20']Witaj Aga K Wreszcie dotarłam do Twojej galerii i miałam na tyle czasu by ją przeczytać. To dla świnki [']. A wielkie gratulacje z okazji posiadania Boksia:multi: Bokser to najwspanialszy pies:lol: Pusia bardzo piękna[/quote] czytałaś całą naszą galerie ???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: dziękuje w imieniu prośki, która biega za TM ;( Dziękujemy, tak - wiem, zakochana jestem w nich po uszy od 14 lat, więc ...... ;) w imieniu Pusi też dziękuje ;) senioreczka ;) Pozdrawiamy Quote
Kitka20 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 jasne że całą, i to jednym tchem, dlatego wcześniej nie zaglądałam bo czasu nie miałam, i nie dałabym rady naraz, a teraz TZ w pracy (nie zabardzo mu się podoba moje siedzenie na DGM) to sobie nadrabiam zaległości. Wiesz co zazdroszcze Ci moja boksia ma już 10 miesięcy a jest na stówe mniejsza od Twojego z tym że Twój to On no może moja podrośnie ale i tak bym się nie zamieniła ;p Quote
Aga K Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 jak możesz to ją zmierz ;) ona jest słodka, a mojego sie wszyscy boją i głupio komentujką :( Quote
Aga K Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 i dziękujemy za przewertowanie naszej skromnej galeryjki :buzi::buzi::buzi: Quote
Kitka20 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 ona ma 50cm w kłębie. Sąsiadka co nas nie lubi woła na nią morderca i skarży się że nie może ze swoimi yorkami spokojnie wyjść bo się boi, że zostaną zagryzione:evil_lol: jak już to zadeptane:diabloti: bo moja nie ma pojęcia o mniejszości wszystkie psiaki traktuje na równi. Hehe wiesz czasem wolałabym żeby mojej się bali uwierz mi przebijanie się przez ludzi wyciągających ręce ku psiakowi jest trudne tymbardziej jak się gdzieś śpieszysz lub trafisz na pijaczyne, która najpierw się wita z Tequilą a potem wydziera na mnie, że go ubrudziła Quote
Aga K Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 z moim też sie witają, ale tylko odważni. Alabo panikarze - próbują nas sprowokować chcąc sie przekonać jaki on jest groźny. A tak naprwde to sie boją ;) Masz gg ? byśmy sobie na spiokojnie pogadusiały A? ;A) Quote
Aga K Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='evaxon']Agaaaa... jakies foty by sie przydały :siara:[/quote] nioooom ;) ale nie mam kiedy do kuzyny jechgać :( chyba ściągne foty w sklpiej fotograficzno - optycznm, za 5 zeta :razz: Quote
invictus hilaritas Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Aga bardzo mi przykro z powodu utraty swinki, ja po smierci Pigusi nie moglam sie otrzasnac i dopiero po kilkunastu latach postanowilam miec nastepna.. moze dlatego ze tak nagle odszla i tak bardzo sie meczyla.. a lekarze zamiast powiedziec wprost ze swiniak umiera to mnie naciagali tylko na pieniadze a ja myslac ze ratuje swiniaka tylko przedluzalam jej cierpienia.. :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: trzymajcie sie.. dla prosiaczka <"> Quote
Aga K Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 O Boże !!!!!!!!!! :angryy::placz::angryy::placz::angryy::placz::angryy: zaje .... bym takich :angryy::angryy::angryy: dzięki, ja nie wiem czy zdecydować sie na kolejną , boje sie ;( Jeżeli to tylko dla Toffki eeeehh Quote
e.v.a Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Aga K']nioooom ;) ale nie mam kiedy do kuzyny jechgać :( chyba ściągne foty w sklpiej fotograficzno - optycznm, za 5 zeta :razz:[/quote] a moze idz do kawiarenki internetowej:eviltong: bedzie taniej :eviltong: Quote
Aga K Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 xdzisiaj będą foty, ale "przestzarzałe" jeszcze z Lunką :placz::placz::placz: i z samą Pusią na spacerkach Quote
e.v.a Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Aga K']nie jest taniej ;/[/quote] jak to nie bedzie taniej? przeciez za jakies 30min nie zaplacisz wiecej niz 2 pln a moze jak bys ladnie poprosila to i mniej bo przeciez zgranie fot to kwestra paru chwilek :) Quote
Aga K Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 no nie wiem czyu zgranie 1300 fot to kwestia paru minut :razz: a poza tym, ja sama nawet dobrze nie potrafie, więc mi to musi ktoś pomóc, a najlepiej zrobić Quote
e.v.a Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Aga K']no nie wiem czyu zgranie 1300 fot to kwestia paru minut :razz: a poza tym, ja sama nawet dobrze nie potrafie, więc mi to musi ktoś pomóc, a najlepiej zrobić[/quote] no jasne ze 1300 to kilka chwil :) przeciez nie 30 min eheheh poprosisz pania badz pana co to w kawiarence siedzi i ci zrobia :) Quote
Kitka20 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Witaski Aga moje gie gie to 1634052 pozdrawiam Quote
Recommended Posts