Aga K Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='justys95']No ja myślę...:diabloti: i to jak najszybciej...;)[/quote] wejdę, wejdę kochana, jak tylko czas pozwoli ;) [quote name='evaxon']helol :) jak tam spotkanie:razz: ??[/quote] [quote name='madzia i medor']No właśnie :razz:[/quote] było super.Byliśmy tylko we trójke z Michałem i z Giverą ;) reszta na wątku "spotkanko w Łodzi" ;) [quote name='bonita'][B]Heloł, heloł, heloł :)[/B] [B]Jest tu kto? ;)[/B][/quote] jest jeeest [quote name='Kacha3D']Nie wszyscy poszli spać:roll:[/quote] uczyli sie ;) [quote name='Sylwia506'][IMG]http://img394.imageshack.us/img394/8625/pusia3mf3.jpg[/IMG] Jakież Pusia ma piękne spojrzenie:)[/quote] dziękujemy i ściskamy mocniusio ;) [quote name='Kacha3D']No i się obudzili:p[/quote] a jaaaak ;) [quote name='madzia i medor']Hejo:evil_lol:[/quote] witam siem :buzi: [quote name='madzia i medor']Hallo:razz: Kaj się podziewata:mad:[/quote] w szkole od piątku siedziałam. Potem późnym wieczorem i wczesnym ranem w sobote zakówałam do kola którego do jasnej choery nie była ;) [quote name='bonita'][B]Aga, wracuj tu![/B][/quote] wraacaaaam, wraaacaaaam. Aż tak mocno za mną tęsknicie :P [quote name='Samturia']Aguś pokaz sie![/quote] jeesteeeem, tutaaaaj, jeestem, tuuu :evil_lol: [quote name='Kacha3D']Przepadła:shake:[/quote] nieeeee ;) [quote name='Marta_Ares']Hej Agus. CO u was????[/quote] sużo nauki, pracy - firma mi sie rozwija ;) [quote name='Paulina_mickey']hello jest tu kto?[/quote] np ja :eviltong: [quote name='Yakubbo']Cisza jak makiem zasial...[/quote] robimyy hałaaaasss !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuje wszystkim za odwiedzinkim, kiedy mnie nie było ;) :buzi: Pozdrawiam gorąco Quote
Marta_Ares Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ja rowniez pozdrawiam, zycze dobrej nocki, spadam do nauki:roll: Quote
Aga K Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Marta_Ares']Ja rowniez pozdrawiam, zycze dobrej nocki, spadam do nauki:roll:[/quote] eeeeeeehh, ta nauka :razz: [quote name='Kacha3D']O to Wy żyjecie:p Jak miło:evil_lol:[/quote] nioooom, ale teraz nie mamy czasu na GDM :placz::placz::placz: więcv będziemy tylko coś nie coś pisać na tym wątku, a od czasu do czasu jak sie poszczęści to nadrobimy te zaległych równe 50wątków :razz: Quote
Marta_Ares Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Rozumie my poczekamy, ale odwiedzac bedizemy jak tylko czas pozwoli;) Quote
Aga K Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 cieszem siem :multi::multi::multi: idem pracować ;) - Oriflame ;) Quote
Aga K Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='Kacha3D']Eh... znowy żeście się pochowali:mad:[/quote] fakt :razz: [quote name='madzia i medor']Cześć Aga:hand::hand:[/quote] hej misia AAAA:buziA: [quote name='Marta_Ares']Hejka Aggus:loveu: ;) ;)[/quote] hej maisia :buzi: eeehh .... Pusia wczoraj miała taką jakby "zapaść" leżała taka wypruta ;/ NIestety miałam już czarną wizje przed oczami ;/ Miała gorączke - dostała tabletki i strasznie smutne oczka ;/ Dzisiaj za to wyszłyśmy około 19;30 na mały spacer o było zupełnie odwrotnie - biegała z ogonem prosto w niebo, obszczekiwała conieco, az byłam zdziwiona ;) Pozdrawiamy Quote
Bewarka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Bo ona jest taka nieprzewidywalna....:p i śliczna...:) Quote
Kacha3D Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Walczy, walczy :loveu: chwała jej za to:multi: Quote
bonita Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [B]Hellloł w mulącym dogo . Zdrówka , duuuużo zdrówka Pusi :)[/B] Quote
Aga K Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 [quote name='justys95']Bo ona jest taka nieprzewidywalna....:p i śliczna...:)[/quote] Niom, nawet bardzo nieprzewidywalna ;) [quote name='Kacha3D']Walczy, walczy :loveu: chwała jej za to:multi:[/quote] Tak, niektórzy mi mówią, żeby ją uśpić, ale jak ;( jak ona chce żyć, chce sie cieszyć tylko sił brak :placz::placz::placz: [quote name='bonita'][B]Hellloł w mulącym dogo . Zdrówka , duuuużo zdrówka Pusi :)[/B][/quote] Dziękuje bardzo w imieniu mojej babuszki Pusi ;) Pusia już lepiej, ustabilizowało sie po tej, że tak to nazwe "zapaści" z czego sie z mamą przeogromnie cieszymy :multi::multi::multi: A teraz tak. Znów mam zaległości na godo na rzecz szkoły - co zjazd to ze dwa kola ;/ Mamy fociów aż za nadto :P tylko czasu brak, żeby je pozmniejszać i powklejać na fora ;/ Jutro jade do Lwowa :multi::multi::multi: oczywiście focie będą, kiedy - nie wiem :( Wracam w niedziele lub w poniedziałek ;) Nie będę dostępna na komórce - smski dojdą tylko n jutro i w drodze powrotnej - Bonitko ;) do Ciebie będę wytwyłała najwięcej smsków :) - jeżeli moge oczywiście ;) No i ubolewam z jednej strony bo nie będzie mnie na wystawie boksiów w Łodzi :[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ no ale cóż :( Pozdrawiamy serdelecznie i dziękujemy za odwiedzanie naszej, nadal skromnej galeryjki ;) :buzi::buzi::buzi: Quote
bonita Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 [B]Wszystko co wyesemesisz do mnie - przekażę :) :) :)[/B] [B]Pozdrowionka i udanego wypadziku :)[/B] Quote
Aga K Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Witam bardzo serdecznie !!!!!! :multi: wróciłam wczoraj około 2 w nocy ;0 Niuestety nie mogłam do was esemesować bo mnie ukraince oskubali na granicy jak jechaliśmy na Ukraine ;///// za 1.5 minut5y zapaciłam 234zł a obiecywali kokosy :angryy::angryy::angryy: Było zajeeefajnie :D:D:D:D focie jak zgram to by7dą ;) Quote
Aga K Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Witamy. Ja wam odpisywałam na te posty wcześniej, ale mi odpowiedzi zrzarło i sie zniechęciłam do dogo :[ U nas w porządku nawet ;) Pusia czuje sie całkiem dobrze, mamy trudny okres bo są byrze, ale będzie dobrze ;) U mnie ? dyuży len i ogrom nauki, materiału do przeczytania i nauczenia ;9 Pozdrawiam Quote
bonita Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [B]Cześć Aga :) Dogo pojedzone jest :) nie zjada fotów już :) więc możesz wstawić z wyjazdu plosię :loveu:[/B] Quote
Recommended Posts