Aga K Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='madzia i medor']Ona samym wyglądem się sprzedaje:loveu:[/quote] Hehehehehehe, dziękuje w imieniu tej mojej ślicznotki ;) Kocham ją i poprostu uwielbiam, [SIZE=1]a z drugiej strony jestem cholernie zakochana w bokserach , eeehh [SIZE=3]Pozdrawiam[/SIZE] [/SIZE] Quote
Aga K Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='diabelkowa']masz swietna ta butowa sesje :)))))))[/quote] hhehehehe, dzięki ale żebyś widziała jak obna sobie te buty układa :) rozwala wszystkie, które są "pod ręką" ładnie ułożone - po naszemu czyli równo ;) Quote
mar....ka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Aga K']Hehehehehehe, dziękuje w imieniu tej mojej ślicznotki ;) Kocham ją i poprostu uwielbiam, [SIZE=1]a z drugiej strony jestem cholernie zakochana w bokserach , eeehh [SIZE=3]Pozdrawiam[/SIZE] [/SIZE][/QUOTE] Aga czytałam w jakiejs galerii o Twoim sztańskim planie podrzucenia mamie do domku boksera :diabloti: Najlepiej daj jej na dzień matki, prezentów przeciez się nie wyrzuca;) Quote
Aga K Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 tak zrobie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: nie - ja mamie podrzucać nie będę ;) to ma być w pełni mój psiak, za moje kupiony i utrzymywny ;) A moją mame znam - tak jak pisałam Miki nie chciała - piisałam o tym ewcześniej - a potem jak Mike odwoziłyśmy to jej sie przykro zrobiło - a tak na nią kleła Quote
bonita Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [B]Cześć Aguś :)[/B] [B]Jestem U Ciebie i idę oglądać foteczki :)[/B] Quote
bonita Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [IMG]http://img263.imageshack.us/img263/5088/aatus261jr3.jpg[/IMG] [B]Wychodzcie:loveu: już otwieram buzię:diabloti: [/B]:evil_lol: [B]Sjuper fotencja[/B] Quote
bonita Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 [B]dobrydzionek :)[/B] [B]Już tu raz byłam, ale posta zjadło :([/B] Quote
Aga K Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Niom, a ja już raz odpisywałam Tobie na tego posta. I pisałam: chociaż dobry był ??? Nio i pisałam tes o Pusia :angryy::angryy::angryy: i tego troche dużo było :angryy::angryy::angryy: ale sie zmyło :angryy::angryy::angryy: napisze jak sie dogo poprawi bo jak mi znowu zjedzą długiego posta to wrrrr :angryy: Quote
Sylwia&westie Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 łeee... :/ tu mi tez posta zjadlo :roll: pisałam zebys mnie nie prześladowała :razz::eviltong: aaa i ze zapraszam do nas :) Quote
tusia. Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Aga K']No właśnie nie wiem :( inne śnupki to biegają, "latają" a moja babuszka nie ma jak sie "sprzedać" na fociach :( Mamy większość fotek nie w ruchu - leży, śpi, siedzi, eeeehhhh A to, że jest śliczniasta to wiem :cool3::cool3::lol::lol: bo jest moja :loveu::loveu:[/quote] Moja Zuza to nie da sobie zdj. zrobić bo zanim pójde po aparat to juz ucieka... echh Quote
Aga K Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Sylwia&westie']łeee... :/ tu mi tez posta zjadlo :roll: pisałam zebys mnie nie prześladowała :razz::eviltong: aaa i ze zapraszam do nas :)[/quote] moja postożercza garJia aaaa .... :diabloti::diabloti::diabloti: aaa byłam, byłam - tylko śladu nie zostawiłam :( ;) [quote name='Matinka']Moja Zuza to nie da sobie zdj. zrobić bo zanim pójde po aparat to juz ucieka... echh[/quote] dlatego ja chodze wszędzie z aparatem, a jak nie mam go przy sobie to mówie "zostań" lub "leż tak" nio i focie w jakichś 98% wychodzą ;) [quote name='majoka']Hej Agusia i Pusie:0[/quote] [quote name='Marta_Ares']witamy Agus:loveu: :loveu:[/quote] Witam miśki witam !!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Samturia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 w ruchu czy nie w ruchu--- nie ważne ;) ważne że są focie! :) Quote
Medorowa Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 CZeść i czołem pyszne kluseczki z tłustym rosołem:hand: Quote
bonita Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [B]Dobrywieczorek Pusi i jej pańci :loveu:[/B] Quote
Aga K Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 wieczorek dobry Kasieńce :loveu::loveu::loveu: w końcu ktoś do nas zajrzał :( bo tak to tylko my zaglądamy :diabloti::diabloti: chyba zrobie strajka :mad::mad::mad: Quote
Aga K Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='evaxon']witanko Pusiowe:p[/quote] [quote name='madzia i medor']CZeść i czołem pyszne kluseczki z tłustym rosołem:hand:[/quote] zapomniałam jeszcze o was :oops::oops::oops: nie wiem czemu ja nie miałam mojego wątku w panelu :angryy::angryy::angryy: Quote
Aga K Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 a co !! a niech wam bydzie !! :diabloti: a dam wam focie, która mi sie najbardziej podoba z tych wszystkich pusiowych. Nawet na tapete sobie ją wrzuciłam ;) a mata :diabloti: [IMG]http://img337.imageshack.us/img337/7113/moja347nupkacg0.jpg[/IMG] i odwiedzajta mnie częściej :eviltong::eviltong::eviltong: Pozdrawiam dobranoooc Quote
Recommended Posts