sandritta Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 jak w temacie. owczarek, wiek 2lata, bardzo żywy i wesoły psiak-wszędzie go pełno. Właściciel psiaka zmarł w nowy rok a właścicielka nie może zapewnić mu odpowiednio dużo czasu i opieki. pies jest bardzo inteligentny i jak wiadomo u tej rasy- szybko się uczy, więc nie sprawi większego problemu.nie ma tendencji do demolowania domu, trzymany dotychczas w bloku, nie załatwia się w mieszkaniu. typ dominatora, więc nie bardzo się nadaje do domu z innym psem. co do innych zwierząt, jest bardzo ciekawski i włącza mu się instynkt polowczyka :P Zależy mi na tym żeby pies trafił do dobrego domu gdyż już dość biedak się nacierpiał z powodu utraty swego ukochanego pana. podaję namiary do właścicielki: 602 53 63 63 -Beata zdjęcia psiaka prześlę chętnie zaineteresowanym na maila. jeśli zamieściłam posta nie w tym miejscu to przepraszam i proszę o przerzucenie go tam gdzie powinien być... pozdrawiam Quote
Patryq Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Jestem zainteresowany tym psem wyslij mi zdjeica na maila [email][email protected][/email] Quote
Recommended Posts